Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sybilla Sybill 2 Sybilla3 Posadów

Recommended Posts

My też pokój nad garażem mamy dość ciemny bo jest od zachodu. Co do koloru decyzja jeszcze nie podjęta.

Co do szamba to mamy je z przodu przed domem (prawie na wprost okna z kuchni), bo przecież trzeba je jakoś opróżniać i to chyba było najlepsze rozwiązanie, z resztą cała instalacja wodna jest raczej z przodu domu, bo przecież i kuchnia i łazienki są od drogi, a ja dodatkowo pod łazienką mam pralnie. Co do izolacji i całej technicznej strony szamba to nie mogę niestety sie wypowiedzieć, bo robił to wszystko mój mąż, ale kupiliśmy betonowe kręgi i mój mąż to "składał".

No i gratuluje kolejnego dziecka.

Ja mam dwie córeczki, o trzecim myślę, ale nie mogę się tak do końca zdecydować. W jeśli mozna wiedzieć to w jakim wieku masz dzieci. moje mają 7 i 3 lata.

• Odpowiedzi 343
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My też planujemty szambo z przodu domu z tych samych względów - cała instalacja będzie z przodu (pralnię też mam pod łazienką). Ale na razie prace u nas ustały. Na budowie cisza i spokój- mam nadzieję, że we wrześniu coś ruszymy z instalacją. Teraz muszę się zadowolić oglądaniem zdjęć z postępów innych budujących. Szukam inspiracji poszczególnych pomieszczeń, chociaż meble kuchenne już sobie oglądam:D i ogólną wizję kuchni mam.

Jęśli chodzi o dzieci to synek ma 5 lat a córeczka 1,5 roku, a to w drodzwe to dla nas niespodzianka:lol2: Dobrze, że w domku jest tyle pokoi to się jakoś z czasem pomieścimy, bo w tej chwili mieszkamy w małym mieszkaniu więc troszkę będzie ciasnio.

• 1 year później...
  • 1 month później...