shatterhand 05.10.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Mam duze poddasze;dom o wymiarach 11x12.Chce zrobić lukarny(dach jest kopertowy) i zastanawiam sie jaki wymiar będzie praktyczny i estetyczny dla takiego rozwiązania?Jaki zastosowaliscie wymiar okien?Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 06.10.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 ja mam tez dach kopertowy o podobnych wymiarach. Spadek 40°. I on tez jest tutaj wazny. Zrobilem 4 proste kafry (w projekcie traperowe). Na dluzszych scianach szerokosc kafra to okolo 230 na krotszych 170. Te wezsze sa tez krotsze. Niestety nie mam jeszcze blachy i trudno mowic o super efekcie ale jestem zadowolony z ich wielkosci. Szczegolnie od srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 06.10.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 u mnie dałem 2 okna 120/150 120 to szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts