Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SCHODY

Tyson

Recommended Posts

oj też o takich marzę... gdy pokazałam je naszemu stolarzowi trochę zwątpił - nie bardzo wie jak to zrobić - nigdy takich nie robił - ale stwierdził że nie ma rzeczy niemożliwych - myślę że do 8-10000 takie zrobi...

jeśli kiedyś będę takie miała - na razie mamy trochę innych wydatków to wkleję i zdam relację...

oj też o takich marzę... gdy pokazałam je naszemu stolarzowi trochę zwątpił - nie bardzo wie jak to zrobić - nigdy takich nie robił - ale stwierdził że nie ma rzeczy niemożliwych - myślę że do 8-10000 takie zrobi...
A nie boisz się, że coś zrobi źle. Jeżeli wcześniej podobnych nie wykonywał to moim zdaniem jest zbyt wysokie prawdopodobieństwo, że czegoś nie będzie wiedział, coś mu pójdzie nie tak, albo będzie mu się wydawało, że jest dobrze gdy nie będzie.

jeśli kiedyś będę takie miała - na razie mamy trochę innych wydatków to wkleję i zdam relację...

a kiedy te schody planujecie?

bo mi teez na razie sie nie spieszy a te sa super, moge poczkac:)

ja widzialam takie schody na targach to mi powiedzieli ze 40 tysiecy kosztuja, ale nie pamietam jaka to firma

o wykonanie się nie boję z tego względu że to fachowiec z długoletnim stażem. dlatego też pewnie nigdy takich nie robił - są to nowoczesne schody a on robi rzeczy bardziej tradycyjne. gdy zobaczyłam jego drzwi, okna, futryny i meble - wykonywane na zamówienie do restaurowanego pałacu to naprawdę zyskał w moich oczach szacunek i podziw. mąż widział schody przez niego wykonane - nie wiem ile miały stopni ale ponoć były ogromne, z dwoma spocznikami i barierką + montaż 6000 zł., były z jesionu. wydaje mi się że to naprawdę super cena.

a kiedy je zrobimy? - myślę że pół roku to minimum. na rezie mamy sporo innych wydatków i pracy - a schody nie są aż tak potrzebne - prowadzą na antresolę jeszcze nie wykończoną.. wolę dłużej poczekać a mieć takie jak chcę.

zobaczymy.

tak wogóle to chciałabym je zaolejować - ale nie wiem czy schody można? chyba raczej tak. i będą z jesionu.