bożena1704 05.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie!Mam taki mały problem. Chciałabym, aby w mojej Karminie sypialnia na poddaszu, która wychodzi na tyły domu miała garderobę. Nie mam zupełnie pomysłu, jak to wszystko porządnie rozplanować. Czy ktoś ma może tak urządzone poddasze lub wie jak to najlepiej zrobić. Dodam tylko,że chcę mieć na górze trzy sypialnie, łazienkę i pralnię. Jedną garderobę chcę zlikwidować, zostałaby tylko ta obok sypialni. Proszę o pomoc.PozdrawiamBożena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 05.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A próbowałaś malować po rzucie poddasza - nic nie wychodzi. Nie da się nijak ustawić ścianek, coby pasowało do Twojego pomysłu. zamieść może rzut poddasza albo link do odpowiedniej strony. Łatwiej będzie, a przez to większe prawdopodobieństwo, że ktoś coś fajnego napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bożena1704 05.09.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Masz rację, to dobry pomysł. Wklejam więc link do strony i czekam na inwencje twórcze. http://www.archipelag.pl/projekty-domow/karmina/rzuty.html?Kind=1&Name=karmina&SearchForm=1 Bożena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 21.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Hej! Ja też buduję Karminę. Moim zdaniem nie warto zamieniać pomieszczeń na górze.Jedynym wyjściem jest chyba zamiana łazienki z sypialnią przy niej. Tą która jest przy pralni. Ale czy warto? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts