Anisia3 05.09.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ludzie!Czy ktoś z kochanych forumowiczow zna holenderski? Nie musi to byc super znajomość, ale wystarczy na poziomie sredniozaawansowanym. Potrzebuję przetłumaczyć informację na preparacie z branży hobbystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Szkoda, że wcześniej nie mówiłaś bo wczoraj był u mnie znajomy z Holandii to byśmy może Ci pomogli, bo mój holenderski jest za słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.09.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A dlaczego nie uprzedziłeś, że będzie u ciebie znajomy z Holandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A dlaczego nie uprzedziłeś, że będzie u ciebie znajomy z Holandii? A czy ja na wróżke wyglądam Spóźniłaś się dosłownie kilkanaście godzin Ja mimo że siedziałem tam prawie dwa lata znam tylko podstawy z ogrodnictwa no i przekleństwa(konieczne podstawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ktoś z dobrą znajomością niemieckiego też mógłby pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.09.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ktoś z dobrą znajomością niemieckiego też mógłby pomóc. A taki to akurat ma mnie jutro nawiedzić. W zasadzie to dzięki angielskiemu i podstawom niemieckiego juz sama sobie poradziłam, ale jest kilka słów których za chińskiego boga nie mogę rozgryźć np. coś takiego: gebruiksaanwijzing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.09.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 kapitanie, właśnie zauważyłam, ze dołączyłam do forum dokładnie rok po tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.09.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 jest kilka słów których za chińskiego boga nie mogę rozgryźć np. coś takiego: gebruiksaanwijzing. chyba "instrukcja obsługi" ? skoro GEBRAUCHSANWEISUNG in DEUTSCH i ISTRUZIONI PER L’USO in ITALIANO znaczy wlaśnie to >>> tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.09.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 kapitanie, właśnie zauważyłam, ze dołączyłam do forum dokładnie rok po tobie. no to 7 lutego zrobimy sobie jubel gebruiksaanwijzing="instrukcja obsługi" - tak jest Kolego Ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ja , znam biegle nowoczesną łacinę mogę doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 06.09.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ponury, wielkie dzieki. Szkoda, że Holendrzy od razu nie napisali po włosku. kapitanie, właśnie zauważyłam, ze dołączyłam do forum dokładnie rok po tobie. no to 7 lutego zrobimy sobie jubel Tylko trza ustalic miejsce Ja , znam biegle nowoczesną łacinę mogę doradzić Zapamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 07.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jeśli jeszcze coś trzeba to dawaj, bo mam takiego, co zna biegle ( a w piatek to nawet miałam trzech, tylko na forum nie wchodziłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.09.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 dode jak nie sprawi ci to kłopotu, to chetnie skorzystam. lepiej wszystko sprawdzic dwa razy. Wyślę ci fotkę z instrukcją obsługi na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Jeszcze tu mozna skorzystac z darmowych i nie-darmowych tlumaczen. http://www.proz.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.09.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 W internetowym słowniku juz sprawdzalam. Tylko on jest głupi i połowy słów nie zna. A może zna, ale ja nie wiem jak brzmi np. bezokolicznik po holendersku i jeszcze z ruchomym przedrostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Anisia http://www.proz.com to nie jest internetowy slownik, tylko zywi tlumacze. Mozesz im zadac pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts