meilbox 05.09.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam Serdecznie ;pPrzeczytałem już paredziesiąt tematów odnośnie sufitów podwieszanych z KG, osobiście w ten weekend zaczynam wykańczać poddasze użytkowe i tu moje małe pytanie czy w pomieszczeniu łazienki o wymiarach 2.5mX2.8m lepiej zastosować ruszt jednopoziomwy pojedyńczy czy też krzyżowy mocowane do drewnianych belek ("jętek") ??Osobiście uważam, że lepiej pojedyńczy zbyt małe pomieszczenie.... z góry thx za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.09.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 We wszystkich pomieszczeniach, dużych i małych, zastosowałem ruszt jednopoziomowy mocowany do dolnych pasów drewnianych wiązarów kratownicowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 06.09.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Ja mam jednopoziomowy nawet w większych pomieszczeniach. Grunt to dobrze to przymocować i nic się nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturpawel 09.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 pojedynczy jak najbardziej ... tylko profile zakup porządne - 0,6 grubości .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts