Marwal 06.09.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Chcę zacząć na wiosnę 2009. Oto mój projekt: http://pl.fotoalbum.eu/markse/a129997 Na razie koszty robocizny za SSO mnie porażają 50-60 tyś - Rybnik śląskie Proszę o opinie ile za taki dom uczciwie powinna wynosić robocizna ? I drugie pytanie czy ten projekt jest w rzeczywistości mimo prostej formy dość drogi w budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 10.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nam pod W-wą wysenili dom parterowy, pow.użytkowej 170mkw na ok.50-55 tys. netto za robociznę. Jeśli dobrze liczę to u Ciebie parter plus poddasze po pow.podłóg wychodzi ok.140mkw... Więc ja bym zdecydowanie szukała tańszej ekipy. Fakt, że macie jeszcze podpiwniczenie, ale to i tak wydaje mi się drogo jak za dom o tak prostej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts