krkos 06.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witam serdecznie, czy ktoś ma może pełny system thermo bravo, najlepiej łącznie z tynkiem silikonowym? Proszę napiszcie jakie sa wasze opinie odnośnie systemu i firmy, która go sprzedaje? krkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 30.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja mam taki u siebie, ale nic Ci nie powiem bo jest nówka. Co do firmy to trudno powiedzieć, oni go sprzedają raczej lepiej zapytaj o firmy co to wykonują. Moja firma zrobiła to na 4+ w skali od 1 do 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykonawca2004 24.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja jakiś czas temu robiłem tym systemem na akrylu i silikonie tynk bardzo dobrze się nakłada pierwszy dom jaki robiłem w tym systemie to lata około 2007r. Żadnych reklamacji na to nie miałem a zrobiłem około 25 domów w tym systemie tynki stosunkowo tanie ale bardzo dobrze się trzymają i co ważne nie blakną tak jak np kosbud czy anser porównywalny do grinplasta lub bolixa ale tańszy.Kupowałem to jakiś czas temu w firmie IZOLBUD na ul krakowskiej w Tarnowie ale skład ten już chyba nie istnieje albo się gdzieś przenieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts