Gość 08.09.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 brzoza, w kwestii zdjęcia - mojego na forum nie ma, i nikt z pewnością takowego nie wstawił, ale nie o tym mowa E- Mandzia to ja juz zaoferuje Cie poinstruowac jak sie wkleja zdjęcia - jesli obiecasz wkleic własne ... Brzoza, ja Cię bardzo przepraszam, ale jeśli Gość z takim dopiskiem jak Twój, nie poleciłby ceramiki nawet na ściany parteru, to ja już nie wiem o ssso chodzi , no chyba, że ten brak polecenia dotyczy tylko Porothermu, a Poroton już może być - to wtedy rozumiem E- Mandzia, chodzi o to ze wg mnie na sciany nosne powinien byc stosowany materiał "nośny" czyli mocny /a nie, ze mam "jakies ale" do ceramiki/ do izolacji zas wymyslono wełne i styropian uwazam, ze materiały typu ytong czy porothem to hybryda która z założenia ma byc i mocna i ciepła a w zyciu nie zawsze sie to sprawdza a dopisek ... nie przywiazuj do tego zbyt wielkiej wagi ... jestem zbyt kontrowersyjny aby mnie traktowac poważnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 08.09.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Zatem w kwestii budowlanej - wszystko jasne W kwestii dopisku - wiem, że nie dostaje się takowego za darmo , a to, czy kontrowersyjny ?, hmm Twoje motto mówi dużo Dzięki za chęć nauki w kwestii zdjęć - warunek jest co prawda duży , bo ja wtydliwa jestem z natury ale propozycję przemyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts