pulkovnica 07.09.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam, Mam pytanie, które może się na pierwszy rzut oka wydać nieco dziwne Czy lodówkę do zabudowy można (tymczasowo) używać bez zabudowy? Pytanie ma przyczynę prozaiczną - w oczekiwaniu na zabudowę kuchni będziemy zapewne mieszkać jakiś miesiąc w warunkach polowych i po prostu zastanawiam się, jak bardzo ekstremalnie polowe muszą one być, czyli - czy mogę podłączyć lodówkę, czy muszę czekać, aż zostanie ona zabudowana? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 07.09.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Oczywiście że możesz jej używać bez zabudowy My też mieszkaliśmy jakiś czas w warunkach polowych i lodówka chodziła tak ze 2 m-ce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 07.09.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 czadowo dzięki za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Znajomi tymczasowo mają uruchomioną już piąty rok , przeszło w stan chroniczny , działa bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 tylko jedna uwaga - podobno nie należy włączać lodówki bezpośrednio po przetransportowaniu, powinna ona trochę odstać, np dzień. Podczas transportu mogło się zdarzyć że płyn (jakiś, nie pamiętam szczegółów, mówił nam to fachowiec) gdzieś się przelał i musi się to wyrównać bo inaczej lodówka będzie źle działać (odgłosy i nie tylko). Dotyczy tpo oczywiście wszystkich lodówek, nie tylko tych do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pulkovnica 08.09.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 cieszynianka - mam nadzieję, że u nas stan nie będzie aż tak chroniczny, chociaż wiadomo, że prowizorki bywają szalenie trwałe dzięki onna, wiedziałam że tak jest z elektroniką w mrozy, ale nie wiedziałam o lodówkach. na wszelki wypadek potrzymam ją faktycznie koło doby bez prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Z całego serca życzę Ci, żeby żadnej prowizorki nie było (i sobie też ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts