edytkazet 30.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no no już prawie wsio wykonane podziwiam ps. mÓj mąż ma takie samo hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czekamy na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 30.09.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Domek coraz ładniejszy ,mam pytanie w sprawie tych boni,czy one są kupione czy robione z styropianu? Bonie są zrobione najprostszym sposobem, czyli ze styropianu grubości 2cm, na które nałożyliśmy narożniki aby uniknąć ewentualnych uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 30.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no no już prawie wsio wykonane podziwiam ps. mÓj mąż ma takie samo hobby Super!!! Musimy się w takim razie koniecznie kiedyś zgrać. Ja niestety dopiero zaczynam przygodę z lataniem, do tej pory nurkowałem. Zapraszamy wszystkich na obejrzenie domku z bliska. Pokój gościnny mamy skończony więc nie ma problemu z przenocowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 hej kochani co tam u Was jak domek ,elewacja juz gotowato pochwalcie się ,bo ja juz nie umie sie doczekac efektów i jak w domku moze jakies fotki wstawicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 08.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Gotowa, gotowa!!! Wygląda super!!!! Nie pomalowane są tylko słupy przed domem i cokół. Będzie tynk mozaikowy, ale to po kostce. W przyszły poniedziałek ma do nas dojechać. Zamówiliśmy 140m brązowej i 30m takiej beżowo-żółtej na obrzeża. Zdjęcia będą, ale prosimy o cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no to poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 juz tyle poczekałam to i poczekam te pare dni ,ale zdjęcia maja byc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 przeslicznie przeslicznie juz macie !!!!!! nic dodac nic ując ,a może jeszcze kilka zdjęc kuchni ?bo chętnie by zobaczyła jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 z każdym wpisem do dziennika coraz ładniejszy dom ukazuje się na zdjęciach cieszę się razem z Wami. nie do końca co prawda zrozumiałam więc się dopytam,żeby nie robić zamieszania,no bo skoro jest już pokoik dla potomka to co zgodnie z przysłowiem,że nowy dom i nowy potomek jeśli tak to gratuluję i życzę zdrowia mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 09.10.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dokładnie tak... Oficjalnie potwierdzamy, że koniec lutego/początek marca będzie nas więcej!!!! We wtorek na usg widzieliśmy siusiaka Oktawia niepocieszona... Laury nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no to telmunia ... GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaKrzysiek 18.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witaj Telmunia Intruguje mnie jeden temat, mianowicie jak rozwiązaliście problem szczeliny wentylacyjnej pomiędzy deskowaniem a wełną ? Chodzi mi dokładnie o wylot powietrza, który powinien być gdzieś w okolicy połączenia się krokwi narożnej ze zwykłą krokwią. W prjekcie nie mam o tym ani slowa. U mnię będzie też deskowanie pelne, papa i dachówka cementowa. Może masz jakieś zdjęcia lub rysunki jak taka wentylacja powinna wuglądać. Jeżeli tak proszę prześli mi na maila:[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 19.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W dość pokrętny sposób trafiłam na Wasz dziennik... Czytam z zapartym tchem - pozdrawiam serdecznie zza łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Telmunia.....piekny dom!!! masz gust fantastyczny chyba Cie u siebie zatrudnie na 1/2 etatu przy mablowaniu iałabym sukces gwarantowany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Oo widzę, że u Ciebie też "bambuski" w łazience mam pytanko....w sypialni za telewizorem na ścianie to tapeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 23.10.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Baardzo dziękujemy za miłe słowa.... Staraliśmy się, żeby fajnie wyglądało i.... jdnocześnie nie zżarło nas finansowo Na razie dajemy radę... W domku cały czas coś ulepszamy... Tempo ślimacze, ale małe zmiany widać... W bambusach kibelkowych byliśmy zakochani od pierwszego wejrzenia... Chociaż same płytki pozostawiają do życzenia... Fachowcy tochę narzekali (kalibracja i wielkość płytek różna). Najważniejsze, że efekt jest super!!!! W sypialni są tapety! A co do propozycji zatrudnienia, to jestem za Na zwolnieniu ciążowym strasznie się czas dłużyyyy Polecam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLEŃKA 23.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dobry wieczór. Zagościłam na waszej stronie po raz pierwszy i oglądam fotki z zapartym tchem. Domek wyszykowany bardzo gustownie. Dziewczynka fajniusia - ile ma lat? Ja mam chłopca 3 latka 8 miesięcy. Telmunia mam pytanko odnośnie szafki-stolika w kuchni. Wygląda super a jak w praktyce? Podeślij jakąś fotkę by było widać miejsce na nogi, szuflady od frontu i wymiary. Jak długi jest ten mebelek, jak szerokie są blaty? Ja szukam czegoś podobnego, tylko chciałam taki stolik zamontować przy ścianie 150 cm. Pozdrawiam serdecznie i oglądam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 23.10.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witamy bardzo serdecznie w naszych skromnych progach... Oktawia 31 października kończy 4 latka!!! Odnośnie wyspy - długość 210cm (szafka 60cm, nad nią zlewozmywak 1-komorowy 45cm, potem zmywarka 60cm i szuflady 90cm); szerokość 70cm. Ta część, przy której można siedzieć ma szerokość 50cm, z tym że ok. 5cm jest wsunięte pod blat wyspy. Miejsca na nogi jest sporo. Przewidziane było na 4 krzesła i spokojnie się mieszczą... Na razie siedzimy w trójkę i jest ok, myślę że czwarta osoba mogłaby mieć trochę niewygodnie.... Pewnie i tak będziemy głównie korzystać z jadalni Zdjęcia postaram się wrzucić jutro. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 24.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam, Długo czekałam na zdjęcia waszej łazienki . W sumie od momentu jak zdecydowaliście się na płytki z kolekcji bambusowej zaczęłam przyglądać się bliżej Waszemu domkowi. Sama jestem pod wrażeniem tych płytek i szukam wszelkich inspiracji w necie. A przy okazji poszukiwań natrafiałam na wasz dziennik. Proszę w miarę możliwości o więcej zdjęć tej łazienki. Cały domek jest extra! Sama się nie mogę doczekać kiedy będę w tym punkcie co Wy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts