KasiaC79 04.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Rety, jak macie pięknie . Gratuluję pięknego wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jannett 05.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dziękuje za odpowiedź, co do mopa to chyba jednak narazie z niego zrezygnuje i kupie zwykłego . Teraz pędzę na stronę BRW pooglądać mebelki. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 05.01.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dziękuje za odpowiedź, co do mopa to chyba jednak narazie z niego zrezygnuje i kupie zwykłego . Teraz pędzę na stronę BRW pooglądać mebelki. Pozdrawiam serdecznie :) Podobno ten z viledy z wyżymaczką jest o niebo lepszy (jeśli nie najlepszy!!!!). Znajomi mają... Muszę podpytać... A w BRW ma być promocj na doorsa chyba od 08.01!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witam! Śliczny macie domek jak i wnętrza.Pdobaja mi sie drzwi przesuwne do wiatrołapu.BOSKIE!!!.Chciałabym zapytac ile kosztują i jaka to firma. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 05.01.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 witam! Śliczny macie domek jak i wnętrza.Pdobaja mi sie drzwi przesuwne do wiatrołapu.BOSKIE!!!.Chciałabym zapytac ile kosztują i jaka to firma. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Bardzo dziękujemy za miłe słowa... Wszystkie drzwi wewnętrzne są z firmy INVADO. Nie pamiętam ile dokładnie kosztowały te do wiatrołapu, ale sprawdź na stronie producenta. W katalogu są podane ceny. My wytargowaliśmy 7% rabatu (kupowalismy w DDD). Nie są może najwyższej jakości, ale nie były też powalająco drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 hej... dopiero natrafiłam na twój dziennika... i żałuję... że tak późno pięknie masz urządzony domek i widzę,że masz słabość do zielonego koloru przyznam się bez bicia,że skopiowałam sobie zdjęcie twoich mebelków z wiatrołapu... chyba cosik odgapię od razu dodaję twoj dziennik do ulubionych i często będę zaglądać ... no i liczę na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 17.01.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 hej... dopiero natrafiłam na twój dziennika... i żałuję... że tak późno pięknie masz urządzony domek i widzę,że masz słabość do zielonego koloru przyznam się bez bicia,że skopiowałam sobie zdjęcie twoich mebelków z wiatrołapu... chyba cosik odgapię od razu dodaję twoj dziennik do ulubionych i często będę zaglądać ... no i liczę na więcej zdjęć Zapraszamy częściej Dziękujemy bardzo za miłe słowa... Fajnie, że jeszcze komuś się podoba... A co do zielonego, to rzeczywiście mam do niego ogromną słabość... Zresztą tak jak do brązów i beżów... Od początku było założenie, że w takich właśnie kolorach będzie nasz dom (a przynajmniej dół...). Dobrze, że to ja mam decydujący głos Chociaż Piter ostatnio stwierdził, że oprócz mnie, to on też cały jest ubrany na brązowo począwszy od skarpetek (jedynie majtki mu odpuszczam i zakłada takie jakie chce ) W naszej szafie w wiatrołapie są tylko brązowe kurtki... no i odmiany różu Oktawii Teraz dojdzie jeszcze błękitny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 hej Zaglądam do Ciebie codziennie i liczę na więcej zdjęć Chyba mamy takie same upodobania, bo brązy i beże u nas też często się widzi... a raczej będzie widzieć Nasza sypialnia będzie w kolorze czekoladowego brązu z turkusem (widziałam,że masz tapetę w sypialni w podobnym kolorze) i też zastanawiałam się nad tapetą ale szkoda mi na gładziutkie ściany kleić ją więc kupię sobie szablon i wymaluję jakiś piękny wzór salon będzie koloru jakiegoś beżu,brązu i pomarańcza, hol i klatka schodowa kawa z mlekiem... i żeby nie robić wszystkiego w tych samych kolorach postanowiłam mały pokoik na dole zrobić zielono-fioletowy (purpurowy) a wiatrołap upiększę czarną tapetą w złoto-srebrne wzory A no i gratulacje w związku z błękitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 22.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zaglądnąłem tu pierwszy raz od chyba roku i SZOK! Wielkie gratulacje za wszystko! Elewacja świetna, a kostka z tymi fantastycznymi schodkami i różnicami poziomów rewelka! strasznie podoba mi się Wasza szafa mleczno-lustrzana w górnym korytarzu. U nas zabieramy się powoli za małe zmiany i uzupełnianie zaległości - gabinet do tej pory dziewiczy, barierek na schodach dalej nie mamy, żarówki na drutach w co drugim pokoju, czyli sielaneczka Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.01.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 hej Zaglądam do Ciebie codziennie i liczę na więcej zdjęć Chyba mamy takie same upodobania, bo brązy i beże u nas też często się widzi... a raczej będzie widzieć Nasza sypialnia będzie w kolorze czekoladowego brązu z turkusem (widziałam,że masz tapetę w sypialni w podobnym kolorze) i też zastanawiałam się nad tapetą ale szkoda mi na gładziutkie ściany kleić ją więc kupię sobie szablon i wymaluję jakiś piękny wzór salon będzie koloru jakiegoś beżu,brązu i pomarańcza, hol i klatka schodowa kawa z mlekiem... i żeby nie robić wszystkiego w tych samych kolorach postanowiłam mały pokoik na dole zrobić zielono-fioletowy (purpurowy) a wiatrołap upiększę czarną tapetą w złoto-srebrne wzory A no i gratulacje w związku z błękitem Zdjęcia będą jak tylko coś się zmieni... i jak posprzątamy... W zeszłym tygodniu wyniósł się fachowiec Obrobił boki schodów i położył brakujące płytki w przejściu między domem a garażem. To wszystko, co planowaliśmy zrobić jeszcze w tamtym roku... Teraz czekamy na maluszka!!!! Co do turkusu w sypialni, to przedwczoraj byłam w Castoramie i widziałam fajne duże naklejki-kwiaty w kolorze turkusowym, które idealnie by pasowały do tego, co piszesz... Kosztowały coś ok. 65zł (chyba...). My w ogóle nie robiliśmy gładzi.... Tylko tynki gipsowe maszynowe, nie było więc szkoda Zielony jest Ok Zapraszam do zaglądania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.01.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Zaglądnąłem tu pierwszy raz od chyba roku i SZOK! Wielkie gratulacje za wszystko! Elewacja świetna, a kostka z tymi fantastycznymi schodkami i różnicami poziomów rewelka! strasznie podoba mi się Wasza szafa mleczno-lustrzana w górnym korytarzu. U nas zabieramy się powoli za małe zmiany i uzupełnianie zaległości - gabinet do tej pory dziewiczy, barierek na schodach dalej nie mamy, żarówki na drutach w co drugim pokoju, czyli sielaneczka Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Dziękujemy BAAAARDZO za odwiedziny i gratulacje!!!!!! Elewacja trochę zwalona od Was... Przynajmniej kolor pancerzy od rolet Pamiętam, że prosiliśmy o przesłanie zdjęć Waszej... Schodki wymuszone przez różnice poziomów... a szafa na górze, to właściwie wieeelka garderoba (inaczej niż w projekcie wyjściowym). Jest sporo miejsca, a co najważniejsze, to że wszystko jest zamknięte... Teraz zrobiłabym takie nieduże wnęki- grderoby w pokojach dziecięcych (głównie na większe zabawki, typu wózki itp.) No ale za późno na takie rozważania.... Barierek też nie mamy i nie zapowiada się niestety, że w najbliższym czasie mieć je będziemy Ale szczerze mówiąć nie mamy też sprecyzowanego pomysłu, jak mają dokładnie wyglądać... Gabinet też czeka cierpliwie na swoją kolej.... Ale za to mamy wszystkie żyrandole!!!! (część papierowych z Ikei, ale są )) Pozdrawiamy i życzymy owocnych zmian!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 25.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Co do turkusu w sypialni, to przedwczoraj byłam w Castoramie i widziałam fajne duże naklejki-kwiaty w kolorze turkusowym, które idealnie by pasowały do tego, co piszesz... Kosztowały coś ok. 65zł (chyba...). My w ogóle nie robiliśmy gładzi.... Tylko tynki gipsowe maszynowe, nie było więc szkoda O fajnie,że dałaś znać... ja chciałam szablon ale może jak jakaś naklejka mnie zachwyci to zmienię zdanie A co do tynków gipsowych, to my też robiliśmy, ale w miedzy czasie jak trwała budowa (a nas na niej nie ma) to wszystko się poobijało i trzeba było przetrzeć w niektórych miejscach a w niektórych nawet więcej niż trochę i tam gdzie chcę mieć tapetę kazałam zostawić tak jak jest a reszta ścian jest zatarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felka73 03.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witamTrafiłam do Was po raz pierwszy ale muszę przyznać ,że dom zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wszystko jest spójne i dopracowane w najdrobniejszych szczegołach. Ja w swoim domu mieszkam od ponad 2 lat ale nadal się urządzam .W najbliższym czasie chcemy kupić nowe meble do salonu i w związku z tym mam pytanie o wasz piękny narożnik - konkretnie jaką skórą jest obity , jaki to kolor i jeśli można jaka jest jego cena (może być na priv)pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 04.02.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 witam Trafiłam do Was po raz pierwszy ale muszę przyznać ,że dom zrobił na mnie ogromne wrażenie. Wszystko jest spójne i dopracowane w najdrobniejszych szczegołach. Ja w swoim domu mieszkam od ponad 2 lat ale nadal się urządzam .W najbliższym czasie chcemy kupić nowe meble do salonu i w związku z tym mam pytanie o wasz piękny narożnik - konkretnie jaką skórą jest obity , jaki to kolor i jeśli można jaka jest jego cena (może być na priv) pozdrawiam Monika Dziękujemy bardzo za odwiedziny i miłe słowa... My też wciąż się urzadzamy Mieszkamy już ponad 5 miesięcy!!!! Teraz niestety musimy trochę spsować, bo za 3 tygodnie przybędzie nowy członek... Narożnik nie jest ze skóry, tylko z takiego materiału, którego niestety nazwy nie pamiętam... ale jest dostępny we wzornikach w prawie wszystkich sklepach meblowych... Kupowaliśmy go w Gdańsku, w sklepie producenta (Soft Mebel). Zestaw nazywa się Manuela. Można robić dowolne kombinacje (np. zestawić 2+1, albo oddzielnie 1+2+3). Generalnie są otwarci... Proponowali nam jeszcze z tego samego materiału np. super krzesła, albo bardzo fajne podnóżki/pufy... My za swój zapłaciliśmy 3500,00 + 200 za transport. Jesteśmy bardzo zadowolenie, tylko trochę widać na nim sierść naszej amstafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
king111 11.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam,Orginalny to ja nie będę ,więc jeśli pozwolicie to pozachwycam się Waszym domkiem.Jest idealny i chyba ,wiecej słów nie trzeba,bo by mi słów zabrakło na te wszystkie achy i ochy.Mam też małe pytanko.Możecie zdradzić co to za mebelki w pokoju Waszej córeczki,jaka to firma i gdzie kupione.Naprawdę bardzo fajne.Jeśli już odpowiedź na to pytanie padła to przepraszam.Przewertowałem dziennik i komentarze i nic na ten temat nie znalazłem.Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 12.02.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam, Orginalny to ja nie będę ,więc jeśli pozwolicie to pozachwycam się Waszym domkiem.Jest idealny i chyba ,wiecej słów nie trzeba,bo by mi słów zabrakło na te wszystkie achy i ochy. Mam też małe pytanko. Możecie zdradzić co to za mebelki w pokoju Waszej córeczki,jaka to firma i gdzie kupione.Naprawdę bardzo fajne.Jeśli już odpowiedź na to pytanie padła to przepraszam.Przewertowałem dziennik i komentarze i nic na ten temat nie znalazłem. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Witamy w naszych skromnych progach i dziękujemy za komplementy Meble u Oktawii są z firmy Bog Fran system Elf. Co prawda troszkę je zmodyfikowaliśmy pod siebie (wystepują w dwóch kolorach: grusza z dodatkiem morelowo-pomarańczowego lub ciemnoniebieskiego). My przemalowaliśmy nasze na błękitny Są naprawdę godne polecenia i baaaardzo pojemne i najważniejsze baaardzo stabilne!!!!! Tylko zdarzają się w paczkach jakieś małe niedoróbki i trzeba dokładnie sprawdzać przy montażu. U nas znaleźliśmy jeden uszczerbek na komodzie, ale siostra reklamowała aż kilka elementów. Z tego co wiem z reklamacją i wymianą nie było wiekszych problemów... Zamawialiśmy w Grudziądzu. Podaję link do strony producenta http://www.bogfran.pl/index.php?s=6&lang=Pl&KategoriaId=2&SystemId=13 Warto śledzić promocje, bo wtedy jest znacznie taniej... Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
king111 13.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam,dzięki bardzo za namiary na mebelki.System Elf jest najfajniejszy z propozycji producenta.Mi też nie do końca pasuje kolor morelowy ani niebieski.Pokój córki pomalowałam na liliowo,więc pewnie też by mnie czekało przemalowanie.Muszę wybrać się do sklepu i zobaczyć je w realu,no i namówić producenta do zamówienia indywidualnego.Chcę kupić łóżko na wymiar materaca 120x200.Niestety większość łóżek robiona jest w rozmiarach 90-80x180-160.Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal236 24.03.2010 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Buduje sie w Grudziadzu.Czy wsparlibyscie numerem telefonu do glazurnika.Ten co u Was robil widac na zdjeciach ze niezle mu idzieMam juz wszystkie ekipy procz kafelkarza. Ciezko kogos dobrego znalezc.Za wszelka pomoc dziekujePozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.03.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Buduje sie w Grudziadzu. Czy wsparlibyscie numerem telefonu do glazurnika. Ten co u Was robil widac na zdjeciach ze niezle mu idzie Mam juz wszystkie ekipy procz kafelkarza. Ciezko kogos dobrego znalezc. Za wszelka pomoc dziekuje Pozdarwiam Szczerze mówiąć każdą łazienkę robiła nam inna ekipa Tą nad garażem - ekipa od ocieplenia poddasza, ale nie mamy już kontaktu z nimi. Małe wc na dole- przy okazji elewacji, jak nie było pogody (do nich możemy dać namiar, bo są wszechstronni...), a dużą łazienkę robił nam pojedynczy fachowiec, który zresztą był z nich najdroższy Z tego co wiem mocno zawalony terminami... ale godny polecenia. Jak będziesz zainteresowany, daj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal236 24.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Oczywiscie ze jestesmy zainteresowani ale tylko tymi sprawdzonyminapiszcie na priva i jak mozecie napiszcie nr tel.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts