jessi 31.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w cieplej, rodzinnej atmosferze życzy kasiulakp ze swoją rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 11.04.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam serdecznie! Od początku istnienia tego dziennika bacznie obserwowałam Wasze poczynania Macie cudny domek, urządzony z takim smakiem... My również wybraliśmy ten projekt i jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy budowlanej do postawienia go... Jednak ceny jakie "śpiewają" sobie murarze za postawienie faworyta bez dachu są powalające... Chcielibyśmy się zorientować ile Was kosztowała ekipa do wymurowania domku od fundamentów po szczyty, a także ile wyniósł Was dach?? Chodzi mi dokładnie o ekipę, ale za cenę za stan surowy otwarty też byłabym wdzięczna! Pozdrawiam, i czekam na odpowiedź tu, albo na priv Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 17.05.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 WitamJak się sprawdza pompa ciepła po zimie? Czy były dużo wyższe koszty prądu związane z obsługą pompy?Czy mogłabym poznać jaki jest koszt założenia pomy, materiały + robocizna, i czy jesteście zadowoleni z ekipy? (Może być na priv)Czy wybralibyście drugi raz kominek z płaszczem wodnym? Czy się sprawdza, czy lepiej zwykły? I jeszcze pytanie o okna, czy jesteście zadowoleni? Czy w zimę nie było zimno siedząc w salonie przy tym dużym tarasowym? PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 PIĘKNY DOM!!!! GRATULUJE!!! wszystko urządzone ze smakiem........ korzystając z okazji, że tu trafiłam chciałabym zapytać o okna - jakiej są firmy, profile, kolor itp. i jak można o cenę? czy jesteście z nich zadowoleni??? jestem na etapie wybory stolarki do mojego domu i chciałabym oprzeć się na opiniach innych, aby dokonać dobrego wyboru..... z góry dziękuję i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 22.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam,,Tak jak wiekszość we wpisach jestem pod dużym wrażeniem domu. Zwróciłem uwagę na "Boskie schody" - jeżeli możesz to napisz z jakiego drewna czy są jakoś specjalnie bejcowane, lakierowane. Pozdrawiam i jak znajdziesz chwilę to czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.09.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć przyszłam sie przywitac i zapytać co tam u Was słychac ??????????/ jak dzidziuś ??? może jakies zmiany w domku nastąpiły mam nadzieję ze sie odezwiecie buziaki zostawiam i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Marcin 01.10.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Hejka! Dołączam się do Jessi - co u słychac w Waszym domku? Byłam wiernym fanem Waszego dzinnika i mi go brakuje. Zwłaszzca teraz, gdy powoli zaczynamy wykończeniówkę. Niestey moja głowa nie jest tak otwarta jak Wasza i brakuje nam pomysłów na wiele rozwiązań. Czekamy na kolejne strony Waszego dziennikaPozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 30.11.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Hejka! Dołączam się do Jessi - co u słychac w Waszym domku? Byłam wiernym fanem Waszego dzinnika i mi go brakuje. Zwłaszzca teraz, gdy powoli zaczynamy wykończeniówkę. Niestey moja głowa nie jest tak otwarta jak Wasza i brakuje nam pomysłów na wiele rozwiązań. Czekamy na kolejne strony Waszego dziennika Pozdrawiamy serdecznie Witam wszystkich... Kurcze... nie sądziliśmy, że jeszcze ktoś tu w ogóle zagląda... Oczywiście, że są zmiany... I to nawet duże... Najważniejsza zmiana w naszym życiu to oczywiście Filip, który kończy jutro 9 miesięcy!!!! Poza tym jest parę "mniejszych" zmian wykończeniowyh w naszym domku... Jest też kilka zmian koncepcji niektórych elementów wykończeniowych, które pozostały do zrobienia... m.in. taras - niestety zrezygnowaliśmy z drewnianego na rzecz takiego zwykłego w kaflach... No cóż - może kiedyś... Wiosną położymy płytki, takie same będą też na balkonie i przed wejściem. Przybyło też kilka bardzo praktycznych drobiazgów np. rolety w oknach dachowych i balkonowym u Okti (brakuje jeszcze u małego, bo nie była potrzebna... ale właśnie się przymierzam do wyboru..). a także żaluzja drewniana do łazienki dzieci. Nasz salon również zmienił się bardzo, chociaż nadal brakuje w nim nowego stołu z krzesłami i firanek!!!! Jednak wszystko jest na dobrej drodze żeby to się zmieniło i mam nadzieję, że po nowym roku wszystko już będzie na 100%!!!! Przybyło mebli, własciwie już są wszystkie (poza oczywiście stołem (. No i najważniejsze... moje ukochane tulipany!!!!! są już .... i pięknie się prezentują.... Aaaaaa zapomniałabym... w ostatnich dniach dorobiliśmy sie napędu! do bramy wjazdowej!!!!!!!!!!! Chociaż mamy z nim jeszcze trochę problemów ( araczej z samą bramą.... wrrrr) ale i tak jest super!!!!! Podsumowując: zmiany są i zapowiadają się jeszcze większe! i to w najbliższym czasie!!! No i zabieramy sie za ogród!!!!!!!!!!!!! To będzie nierówna walka... Zdjęcia za jakiś czas (jak sobie przypomne jak wklejać ))) Pozdrawiam wszystkich czytających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 01.12.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam i pozdrawiam serdecznie. Nareszcie odezwaliście się. Jak się mieszkało w Faworycie przez ten czas ? My budujemy Fokusa ( taki sam układ pomieszczeń, tylko dach inny), i wiernie kibicowałam Wam podczas Waszej budowy. Brakuje mi tych kolejnych pięknych zdjeć, które zawsze robiliście. No ale rozumiem, pewnie chcecie sobie też trochę prywatności zachować. O jakich to zmianach w najblizszym czasie piszesz? Możesz zdradzić? (ale wścibska baba jestem). Jak Okti zareagowała na braciszka? Nie była zazdrosna że już nie jest najmłodsza w rodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 05.12.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Pięknie u Was! Super,że pokazałaś jakie zmiany u Was zaszły, bardzo podobają mi się panele w pokoju córki...mogłabyś podać producenta, bo doczytałam,że to klon stary, po roku użytkowania poleciłabyś je? i czy w realu też tak pięknie wyglądają?...podglądam Twój domek od dawna...ślicznie go urządziliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 06.12.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Pięknie u Was! Super,że pokazałaś jakie zmiany u Was zaszły, bardzo podobają mi się panele w pokoju córki...mogłabyś podać producenta, bo doczytałam,że to klon stary, po roku użytkowania poleciłabyś je? i czy w realu też tak pięknie wyglądają?...podglądam Twój domek od dawna...ślicznie go urządziliście:) witam i dziekuje za miłe słowa... zdjęcia są już troszkę nieaktualne, bo parę rzeczy z nów przybyło... panele w pokojach dzieci to rzeczywiście klon z krono orginal. w realu wyglądają jeszcze lepiej... polecam je z czystm sumieniem!!!!! uważam, że to jeden z lepszych wyborów, których dokonaliśmy w naszym domu. super się myją, nie widać żadnych smug, a poza tym nie widać też kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 06.12.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Witam i pozdrawiam serdecznie. Nareszcie odezwaliście się. Jak się mieszkało w Faworycie przez ten czas ? My budujemy Fokusa ( taki sam układ pomieszczeń, tylko dach inny), i wiernie kibicowałam Wam podczas Waszej budowy. Brakuje mi tych kolejnych pięknych zdjeć, które zawsze robiliście. No ale rozumiem, pewnie chcecie sobie też trochę prywatności zachować. O jakich to zmianach w najblizszym czasie piszesz? Możesz zdradzić? (ale wścibska baba jestem). Jak Okti zareagowała na braciszka? Nie była zazdrosna że już nie jest najmłodsza w rodzinie? Mieszka się booosko!!!!! Przestrzeń jest niesamowita!!!!! Zmiany będą takie niezbyt wielkie, ale trochę zauważalne... Przybędzie parę drobiazgów, w tym barierki... Będziemy pokazywać... A Okti uwielbia brata!!!! http://img152.imageshack.us/img152/2738/dscf1150.jpg Edytowane 6 Grudnia 2010 przez telmunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ale słodki widok .... szczęścia w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaLeszek 28.01.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam Chatkę macie rzeczywiście urządzoną w dobrym guście. TYLKO POZAZDROŚCIĆ Mam pytanko o użytkowanie płytek Arkesia. Trudno utrzymać je w takiej czystości jak na zdjęciach? Też chcę kupić poler ale po tym co czytam wszędzie o trudnościach w utrzymaniu czystości i problemach z impregnacją to już nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 20.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Noooo.... Wielki COME BACK! Po pierwsze gratuluje nowej pociechy! Cudny maluszek... Podczas Waszej budowy byłam stałym podglądaczem, dlatego cieszę się niezmiernie z reaktywacji dziennika i czekam z niecierpliwością na nowe foteczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikarafal 09.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam serdecznie!mam pytanie odnośnie zakończenia daszku nad wejściem; chodzi mi o miejsce zetknięcia się skosu daszku z dachówkami (u góry gąsiorów). Przyglądam się zdjęciom w Waszej galerii i wygląda mi to na jakiś gąsior początkowy, czy coś takiego- u mnie dekarze zakończyli ten styk blachą karbowaną, która wygląda jak owiniętna bandażem głowa, albo zarzucona szmata ;/ fachowiec twierdzi ze nic innego nie da się zrobić, stąd moje pytanie- czy to jest jakiś krańcowy/ początkowy gąsior?pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elwus 13.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Proszę napiszcie z jakiej firmy jest fototapeta w saloniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 17.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 telmunia jak sobie chwalicie prywatną łazienkę z wejściem z sypialni?kurczę mam taką mozliwość bo jestem na takim etapie i mam zagwozdkę:robić cz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.05.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 telmunia jak sobie chwalicie prywatną łazienkę z wejściem z sypialni?kurczę mam taką mozliwość bo jestem na takim etapie i mam zagwozdkę:robić cz nie? ROBIĆ!!!!!!!!!!!! Najlepsze rozwiązanie w naszym domu!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts