telmunia 24.05.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Proszę napiszcie z jakiej firmy jest fototapeta w salonie Pozdrawiam tulipany są z firmy comar chyba... pełno jest ich na allegro, tylko różne rozmiary i ceny... polecam, bo w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.05.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam Chatkę macie rzeczywiście urządzoną w dobrym guście. TYLKO POZAZDROŚCIĆ Mam pytanko o użytkowanie płytek Arkesia. Trudno utrzymać je w takiej czystości jak na zdjęciach? Też chcę kupić poler ale po tym co czytam wszędzie o trudnościach w utrzymaniu czystości i problemach z impregnacją to już nie wiem co robić. Nie ma żadnego problemu z impregnacją, poza ceną impregnatu bo nie jest niestety tani... Płytki są myte codziennie, albo co drugi dzień... Ale odkurzać albo zamiatać to już trzeba codziennie... Przy dwójce małych dzieci, psie i braku płytek na tarasie nosi się niesamowicie... Mimo wszystko nie zamieniłabym ich na żadne inne... Sekret tkwi w dobrym mopie!!!! Ja mam najlepszy na świecie (przynajmniej do tych płytek) i mogę spokojnie polecić... Dziękujemy za miłe słowa i przepraszam, że odpisuję dopiero teraz... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.05.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Noooo.... Wielki COME BACK! Po pierwsze gratuluje nowej pociechy! Cudny maluszek... Podczas Waszej budowy byłam stałym podglądaczem, dlatego cieszę się niezmiernie z reaktywacji dziennika i czekam z niecierpliwością na nowe foteczki! Zdjęcia będą niebawem... Mamy trochę zmian....Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 25.02.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam serdecznie, Mam takie pytanko: jaki metraż miała Państwa kuchnia na zdjęciu (fajna:) Pozdrawiam:) Właśnie tak chcemy zrobić. Prosto, ładnie i funkcjonalnie. Coś na podobę naszej ostatniej kuchni, w dopiero co sprzedanym mieszkaniu w Szczecinie... http://images33.fotosik.pl/399/c86251b1cd7c70c2.jpg Z pewnością wykorzystamy też nasze doświadczenia. Pierwsze dotyczy podniesionego blatu do 92 cm (ze względu na niemały wzrost ). Kolejne wyspy, która także się sprawdziła (głównie na imprezach!!!! - fajnie jest uczestniczyć w imrezce, jednocześnie przygotowując coś w kuchni ) A poza tym wyspa zasłania caaały bałagan... Nie mamy jeszcze konkretnego projektu, ale mamy nadzieję wkrótce to zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts