majako 26.10.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Bardzo fajnie wygląda ta Wasza kostka... ta zielona... Na trzecim zdjęciu widać nasze szczyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 26.10.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Eeee kostka wcale nie jest zielona To zdjęcia przekłamują kolor... Obrzeża są w kolorze żółto- beżowym... Zapraszamy na wizję lokalną z bliska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 W takim razie musimy w końcu przyjść i obejrzeć na żywo... Czy Was cieszy przyszłe oświetlenie "ulic" tak samo jak nas? Pozdrawiamy - Maja i Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 26.10.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Noooo baaaaaadzo nas cieszy :-) Pod naszym domem było dzisiaj z 20-stu chłopa (łącznie z ekipą naszych asów od płotu). Ruch jak na Marszałkowskiej... Ale praca aż im się paliła... Mieli taką "zabawkowaą" kopareczkę, ale dali radę!!! Jutro mają już wstawiać lampy, podobno... Dla nas niestety to nie była aż taka niespodzianka, bo wiedzieliśmy o tym już dość dawno (nawet spóźnili się trochę, bo mieli zacząć we wrześniu, a nie w październiku...) Najważniejsze, że nastanie jsność Pozdrawiamy i zapraszamy... p.s. Teraz to nas podglądacie wirtualnie.... Nie będziecie chcieli na żywo... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 26.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Będziemy, będziemy... tylko teraz to wpadamy na budowę jak po ogień, bo mała nie jest najzdrowsza... Ale czasu mamy dużo... na pewno zajrzymy! Bo jak widać - będzie co oglądać Jest więcej takich niespodzianek w gminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 27.10.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Niestety... Możemy jedynie wspólnie powalczyć o drogę dojazdową (chociaż o wyrównanie i utwardzenie)!!! Lampy mają odpalać w przyszłym tygodniu... Już tak ładnie się zrobiło Swoją drogą jakby którykolwiek z naszych wykonawców miał takie tempo, jak ta ekipa od oświetlenia, to na pewno nie bujalibyśmy się z budową przez rok!!!!! Ciekawe dlaczego mają takiego speeda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIOLEŃKA 27.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzięki za fotki wyspy w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 28.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 O drogę będziemy walczyć. My już nawet trochę zaczęliśmy. Zimą nie będziemy mieli szans dojazdu do domku normalną drogą (czyli nie po sąsiednich działkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 11.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam. Mam pytanie o pralnię a mianowicie gdzie ją umieściłaś? buduję edytę z mgprojektu i mam z tym problem, myślałam o podziale dużej łazienki na górze ale nie wiem czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 13.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam. Pralnio-suszarnię mamy za dużą łazienką na piętrze (w naszym projekcie zdaje się że też tak jest). Trochę ją zmieniliśmy, bo zmieniliśmy trochę układ łazienki. Kabinę mamy 90x120, więc przesuwaliśmy drzwi. Zrobiliśmy tylko kibelek, więc za tą niską ścianką jest trochę wężej, dzięki temu pralnia jest odrobinę większa. Ogólnie na razie sprawia wrażenie, że będzie wystarczająca... Przez jakiś czas stała tam deska do prasowania, dwa kosze do bielizny (jeden na brudy, drugi na rzeczy do prasowania), odkurzacz i jeszcze parę gadżetów i było ok. Pralka na pewno też się zmieści! Chcemy wstawić tam też jeszcze jakąś szafkę na płyny i takie tam różne... Aaaa i wstawiliśmy tam małe okno dachowe (takie białe, specjalnie do łazienek). Zgapiliśmy się tylko i nie zrobiliśmy tam oddzielnej wentylacji... Pewnie dltego, że w planach jest zakup suszarki Edyta też była naszym typem Strasznie Nam się podobała...Jednak ostatecznie zdecydowaliśmy, że jest za duża... Faworyt jest naprawdę ogromny, a mniejszy o jakieś 20m pow. użytkowej.... My chyba podzielilibyśmy jednak tą mniejszą łazienkę, jeśli w ogóle byśmy to robili... Masz na dole tyle pomieszczeń gospodarczych, że może lepiej pomyśl o którymś z nich i wykorzystaj na pralnię... Chyba szkoda łazienek... Wyjdzie Ci i mała łazienka i mała pralnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jannett 13.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witam, Musze się przyznać, że podglądam Waszą budowę od dłuższego czasu i jest to mój ulubiony dom na tym forum. Dzięki Waszej kuchni polubiłam Zielony kolor :) Ja jestem dopiero na etapie wykańczania mieszkania - jednak mam nadzieje ze za jakiś czas również będę miała okazje dołączyć do grona budowlańców Życzę Wam szybkiego zakończenia wszystkich prac remontowych i z niecierpliwością czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam, Jannett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 14.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Przeczytałem Wasz dziennik. Gratuluję wręcz kosmicznej prędkości budowania. Ładny domek, większość problemów już za Wami. Czasami zapuszczamy się w Wasze rejony, popatrzymy na Wasz piękny domek. Czy na priv moglibyście dać namiary na firmę od pompy ciepła? Pozdrawiamy D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 16.11.2009 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witajcie. Dziękujemy za ciepłe słowa... Jannett - zielonego koloru to u nas nie brakuje (w różnych odcieniach...) A zapowiada się, że będzie go jeszcze więcej... Chcemy żeby krzesła w jadalni też były w takim ciepłym oliwkowym lub pistacjowym kolorze. A wczoraj padł jeszcze pomysł (i chyba tak zostanie) żeby narożnik też taki był!!!! Pierwsza opcja czekoladowego trochę nam się już znudziła (jak postawiliśmy komodę w kolorze wenge zrobiło się tak smutno.... a nie mamy jeszcze wszystkich mebli, dojdzie stół no i "dywan panelowy"). Jasny beż przy małych dzieciach i psie niestety odpada... więc tylko zostaje zielony Dodatki (typu rolety rzymskie, poduszki, doniczki) będą brązowe i brązowo-zielone...Poza tym będzie to stanowiło jedność z całym dołem. Wiatrołap już się robi (tapeta brązowo-zielona ), za parę dni pokażemy efekty... Kuchnia w rzeczywistości wygląda dużo lepiej. Każdy kto widział najpierw zdjęcia, to potwierdza!!! Sami nie byliśmy do końca przekonani o efekcie... Wybiera się kolor z papierowego wzornika 2x2!!! Ale wyszło naprawdę super!!!! Życzymy wygrania walki o budowanie marzeń!!!! Dużo stresu, ale warto... dominium - zapraszamy przy okazji na wizję lokalną Maila wyślę jutro. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien dobry , Wy to macie powera ,w takim tempie wszystko robicie ,juz niedługo swieta i to bedą Wasze pierwsze swieta juz w swoim domku ,super tez bym juz tak chciała , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 18.11.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jessi musimy mieć powera, bo brzuch coraz większy... Już teraz cięzko jest sprzątać... Mamy plan (i tego się będziemy trzymać ) że po 10 grudnia nie będzie już w domu żadnej ekipy!!!!! A w Święta, to już tylko będziemy rozkoszować się efektami końcowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jessi musimy mieć powera, bo brzuch coraz większy... Już teraz cięzko jest sprzątać... Mamy plan (i tego się będziemy trzymać ) że po 10 grudnia nie będzie już w domu żadnej ekipy!!!!! A w Święta, to już tylko będziemy rozkoszować się efektami końcowymi... to tego Wam życzę z całego serca , P.S a w którym miesiącu jesteś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jessi musimy mieć powera, bo brzuch coraz większy... Już teraz cięzko jest sprzątać... Mamy plan (i tego się będziemy trzymać ) że po 10 grudnia nie będzie już w domu żadnej ekipy!!!!! A w Święta, to już tylko będziemy rozkoszować się efektami końcowymi... przejeżdżałam ostatnio......domek pięknie wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jannett 18.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 U Was prace idą pełną parą ...ale do świąt też blisko, wiec mam nadziej, że po 0 grudnia będziecie sie cieszyć Waszym domkiem.. Mam jeszcze pytanie.. Mam łazienkę w płytakch Opoczno Zebrano i zastanawiam się nad kolorem dodatków ( głównie chodzi mi o dywaniki). Podłogę mam jasną? Może jakaś sugestia ?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 18.11.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Termin jest wyznaczony na koniec lutego/początek marca Czasu jest jeszcze trochę... Ale i tak po 10 grudnia wyrzucamy z domu wszystkich fachowców Chociaż, biorąc pod uwagę, że pracują naprawdę szybko, jest szansa że zdążą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 18.11.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 U Was prace idą pełną parą ...ale do świąt też blisko, wiec mam nadziej, że po 0 grudnia będziecie sie cieszyć Waszym domkiem.. Mam jeszcze pytanie.. Mam łazienkę w płytakch Opoczno Zebrano i zastanawiam się nad kolorem dodatków ( głównie chodzi mi o dywaniki). Podłogę mam jasną? Może jakaś sugestia ?? Pozdrawiam serdecznie U nas na początku dodatki były czekoladowo-brązowe, ale było tak jakoś smutno... Teraz są soczyście pomarańczowe i jest suuuper!!!! Przynajmniej mi się podoba Nie ma komu wrzucić zdjęć, ale obiecuję że to nadrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts