telmunia 18.11.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kala 67- trzeba było się zatrzymać i sprawdzić efekty z bliska... Zapraszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Termin jest wyznaczony na koniec lutego/początek marca Czasu jest jeszcze trochę... Ale i tak po 10 grudnia wyrzucamy z domu wszystkich fachowców Chociaż, biorąc pod uwagę, że pracują naprawdę szybko, jest szansa że zdążą.. no to rzeczywiście brzuszek już widoczny i powoli zacznie byc coraz bardziej uciążliwy , p.s moja druga córcia jest z marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 19.11.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tata i córcia - skorpiony, mama i synuś - rybki... A co do brzucha, to nie jest jeszcze tak źle... Ale jak sobie pomyślę o sprzątaniu... Wszędzie jest biało!!!! Już nie mogę się doczekać aż się wszyscy wyniosą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 29.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 WitajPiękny macie domek. Pokaż koniecznie te drzwi przesuwne z wiatrołapu do domu, bardzo mnie zaintrygowały, i przyznam że chętnie i u siebie zamontowałabym. Wogóle , to mam w planach zamontować przesuwne między kuchnią a jadalnią, ale jeszcze nie wiem jakie, bo do tego czasu jeszcze dłuuuuugo. Dopiero załatwianie papierków. Mam jeszcze jedną prośbę. Czy mogłabyś porobić zdjęcia pralni na górze? Jaka jest duża i czy ustawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kala 67- trzeba było się zatrzymać i sprawdzić efekty z bliska... Zapraszamy... czuje sie zaproszona!! nastepnym razem wjade na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 02.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A mam jeszcze jedno pytanie, ale takie nie związane z budową.Jak Wam się sprawuje ten sprzęt do świczeń, a konkretnie orbitrek. Jakiej jest firmy, czy głośno chodzi i czy wygodnie się ćwiczy na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 03.12.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Orbitrek jest firmy York. Nie pamiętam w tej chwili modelu. Nie można na niego narzekać. Pracuje płynnie i praktycznie bezszelestnie. Jest idelany dla osób nawet o wadze powyżej 100kg (sprawdzone ). Spokojnie możemy polecić. Cenowo jest też korzystny w zakupie, a jakością nie odbiega od Kettlera. Tak mi się przynajmniej wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witaj !!! cudnie wygląda teraz wokół domku!! napisz mi kto wam robił projekt ułożenia kostki przed domem??? i kto kładł?? pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 07.12.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)) http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 07.12.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witaj !!! cudnie wygląda teraz wokół domku!! napisz mi kto wam robił projekt ułożenia kostki przed domem??? i kto kładł?? pozdrawiam!! Projekt ułożenia kostki....hmmmmm - dobre pytanie.... Tak naprawdę - to nikt nie robił.... To "radosna twórczość" naszego wykonawcy Daliśmy mu wolną rękę... Coś musiało z tego wyjść... Ale wyszło ok!!!! Tylko ta opaska wokół brązowej kostki mogłaby być mniej żółta (miała być beżowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek no kochani jestem pod wielkim wrazeniem waszego domku ,cud miód i malina ,pokazywałam wasz domek mężowi i jemu bardzo sie u Was podobało i tez był pod takim wrażeniem jak ja ,[/b]SLICZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 16.12.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzien doberek no kochani jestem pod wielkim wrazeniem waszego domku ,cud miód i malina ,pokazywałam wasz domek mężowi i jemu bardzo sie u Was podobało i tez był pod takim wrażeniem jak ja ,[/b]SLICZNIE !!! Baaaaaaardzo dziękujemy!!!!! Dużo jeszcze brakuje... ale trzeba się cieszyć z tego, co mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/z1792602X.jpg życzy Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/008bn.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 21.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Zdrowych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,spełnienia domowych marzeńżyczą Domisiowiehttp://img121.imageshack.us/img121/7005/2009pldp06345c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 25.12.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Bardzo dziękujemy za życzenia!!!!!!!!!!! Wszystkim podczytującym i nie tylko, życzymy również wielu radosnych doznań z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego co najlepsze w każdym dniu nadchodzącego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 26.12.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Witam ,witam, podczytuje twój dziennik i jestem zachwycona gustownym domem! Możesz zdradzić, jakie to płytki maszna podłodze w salonie. Czyżby to Arkesia? Zastanawiamsię nad takimi, tzn. nad szkliwionymi, ale mam małe dzieci i boję się, czy to nie będzie za śliskie. Możesz się w tej kwestii wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts