Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Faworyta Dorki i Pitera

Recommended Posts

• Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Termin jest wyznaczony na koniec lutego/początek marca :-) Czasu jest jeszcze trochę...

Ale i tak po 10 grudnia wyrzucamy z domu wszystkich fachowców :-) Chociaż, biorąc pod uwagę, że pracują naprawdę szybko, jest szansa że zdążą..

no to rzeczywiście brzuszek już widoczny i powoli zacznie byc coraz bardziej uciążliwy ,

p.s moja druga córcia jest z marca :D :D

• 2 weeks później...

Witaj

Piękny macie domek. Pokaż koniecznie te drzwi przesuwne z wiatrołapu do domu, bardzo mnie zaintrygowały, i przyznam że chętnie i u siebie zamontowałabym. Wogóle , to mam w planach zamontować przesuwne między kuchnią a jadalnią, ale jeszcze nie wiem jakie, bo do tego czasu jeszcze dłuuuuugo. Dopiero załatwianie papierków.

Mam jeszcze jedną prośbę. Czy mogłabyś porobić zdjęcia pralni na górze? Jaka jest duża i czy ustawna?

Orbitrek jest firmy York. Nie pamiętam w tej chwili modelu. Nie można na niego narzekać. Pracuje płynnie i praktycznie bezszelestnie. Jest idelany dla osób nawet o wadze powyżej 100kg (sprawdzone :)). Spokojnie możemy polecić. Cenowo jest też korzystny w zakupie, a jakością nie odbiega od Kettlera. Tak mi się przynajmniej wydaje...

Witaj !!! :p

cudnie wygląda teraz wokół domku!! 8)

napisz mi kto wam robił projekt ułożenia kostki przed domem???

i kto kładł??

pozdrawiam!! :p :p

Projekt ułożenia kostki....hmmmmm - dobre pytanie.... Tak naprawdę - to nikt nie robił.... To "radosna twórczość" naszego wykonawcy :-) Daliśmy mu wolną rękę... Coś musiało z tego wyjść...

Ale wyszło ok!!!! Tylko ta opaska wokół brązowej kostki mogłaby być mniej żółta (miała być beżowa :-))

dzien doberek

no kochani jestem pod wielkim wrazeniem waszego domku ,cud miód i malina :D :D :D ,pokazywałam wasz domek mężowi i jemu bardzo sie u Was podobało i tez był pod takim wrażeniem jak ja :wink: :lol: :lol: :lol: ,[/b]SLICZNIE !!!

Baaaaaaardzo dziękujemy!!!!! Dużo jeszcze brakuje... ale trzeba się cieszyć z tego, co mamy...

Witam ,witam, podczytuje twój dziennik i jestem zachwycona gustownym domem! Możesz zdradzić, jakie to płytki maszna podłodze w salonie. Czyżby to Arkesia? Zastanawiamsię nad takimi, tzn. nad szkliwionymi, ale mam małe dzieci i boję się, czy to nie będzie za śliskie. Możesz się w tej kwestii wypowiedzieć? :D