jessi 17.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 witam i co tam u was słychac jak postepy na budowie ? ,jakies fotki wstawiaj bo my tu czekamy ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 17.05.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie było nas przez kilka dni na budowie. Stąd zaległości... Jutro wchodzi ekipa od wykończeniówki. Zaczną od ocieplenia poddasza, więc znajdzie się materiał na fotorelację. Na razie podlewamy posadzki, dlatego nie mamy dziś nic ciekawego do pokazania. Cały czas czekamy na wasze zdjęcia z postepów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 duzo u was sie dzieje ,aż wam zazdroszcze że jestescie juz na takim etapie ,u mnie to jeszcze daleko do takiego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 21.05.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 duzo u was sie dzieje ,aż wam zazdroszcze że jestescie juz na takim etapie ,u mnie to jeszcze daleko do takiego stanu Nawet się nie obejrzycie, a już będziecie na tym samym etapie albo jeszcze dalej. To naprawdę szybko mija... My też dopiero co szukaliśmy działki, a teraz borykamy się z problemami wykończeniówki. I pomyśleć, że mieliśmy kupić zupełnie inną działkę. Całe szczęście, że zdecydowaliśmy się jednak na kupno tej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam Piękny dom wybudowaliście,a teraz wykańczacie Podziwiam szybkość podejmowanych decyzji i patrząc na zdjęcia są one jak najbardziej trafne Jadąc na naszą budowę przejadę przez Grupę,a nie przez Paparzyn,być może z daleka zobaczę Wasz domek Pozdrawiam Będę często odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Z tego co wyczytałam mają już wybrane i nie chwaląc się ,widziałam tą elewację . U nas ta kolorystyka zajmuje pozycję nr.2 na liście elewacji. W rzeczywistości jest bardzo ładna,patrzę na nią za każdym razem,gdy jadę na budowę lub rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Z tego co wyczytałam mają już wybrane i nie chwaląc się ,widziałam tą elewację . U nas ta kolorystyka zajmuje pozycję nr.2 na liście elewacji. W rzeczywistości jest bardzo ładna,patrzę na nią za każdym razem,gdy jadę na budowę lub rodziny no to teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa jaki to kolorek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 15.06.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Elewację będzie robiła ta sama ekipa, która teraz ociepla nam poddasze. Kolorki wstępnie wybrane. Nie znam ich nazw, ale to dwa odcienie beżu czy coś takiego jak kawa z mlekiem. Wzdłuż okien będą delikatne bonie innego koloru niż reszta elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 15.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Z tego co wyczytałam mają już wybrane i nie chwaląc się ,widziałam tą elewację . U nas ta kolorystyka zajmuje pozycję nr.2 na liście elewacji. W rzeczywistości jest bardzo ładna,patrzę na nią za każdym razem,gdy jadę na budowę lub rodziny no to teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa jaki to kolorek bedzie Tamta elewacja była na tapecie już jakiś czas temu Teraz stanęło (i tak już chyba zostanie ) na kolorach beżowych. Próbki tych kolorów są już na kominach... Kolor boni będzie taki sam, jak rolet. Ciężko opowiedzieć słowami kolory... Za ok. 2-3 miesiące będzie można obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Z tego co wyczytałam mają już wybrane i nie chwaląc się ,widziałam tą elewację . U nas ta kolorystyka zajmuje pozycję nr.2 na liście elewacji. W rzeczywistości jest bardzo ładna,patrzę na nią za każdym razem,gdy jadę na budowę lub rodziny no to teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa jaki to kolorek bedzie Tamta elewacja była na tapecie już jakiś czas temu Teraz stanęło (i tak już chyba zostanie ) na kolorach beżowych. Próbki tych kolorów są już na kominach... Kolor boni będzie taki sam, jak rolet. Ciężko opowiedzieć słowami kolory... Za ok. 2-3 miesiące będzie można obejrzeć na żywo Poczekamy,zobaczymy Na pewno będą ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 kurcze ale u was sliczniutko juz ,podziwiam jak to wszystko szybko robićie a elewacje kiedy zamierzacie robic i macie juz moze kolorki wybrane Z tego co wyczytałam mają już wybrane i nie chwaląc się ,widziałam tą elewację . U nas ta kolorystyka zajmuje pozycję nr.2 na liście elewacji. W rzeczywistości jest bardzo ładna,patrzę na nią za każdym razem,gdy jadę na budowę lub rodziny no to teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa jaki to kolorek bedzie Tamta elewacja była na tapecie już jakiś czas temu Teraz stanęło (i tak już chyba zostanie ) na kolorach beżowych. Próbki tych kolorów są już na kominach... Kolor boni będzie taki sam, jak rolet. Ciężko opowiedzieć słowami kolory... Za ok. 2-3 miesiące będzie można obejrzeć na żywo no to trzymam za słowo i że pochwalicie sie kolorkami ,bo jestem ciekawa efektu bo sama muszę juz powoli zacząć cos myśleć w tym kierunku ,wiem wiem mam jeszcze trochę czasu ale później za to będzie spokój hihiih pozdrawiam A przy okazji przesyłam moc uścisków bo juz za dwa dni mnie nie bedzie na forum dośc długo bo lece do Polski a tam na początku neta niet ,ale wrócę i nadrobie zaległości tak więc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 16.06.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Możesz być pewna, że z pewnością się pochwalimy... Oczywiście jeśli będzie czym hihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Przyszłam z rewizytą) Ciesze się, że odezwałas sie !! Fajnie podglądac dziennik budowy kogos kto buduje po sąsiedzku:)) ...jeżeli będę szukała jakiejś ekipy wykonawczej to poproszę Cie o namiary na dobrych fachowcow !!! A Wasz piesek cudny jest !!! Napisz czy mialas jakies klopoty z ułożeniem psa?? Nasz ma dopiero 4 miesiące..... wszedzie go pełno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 22.06.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Spokojnie możesz liczyć na naszą pomoc przy ewentualnym doborze fachowców. Mamy kogo polecić, jak i paru przed którymi możemy przestrzec... Nasza Telma ma już ponad 10 lat i raczej nie mieliśmy z nią większych problemów... Czasami gdy za nami bardzo tęskniła, to wyżerała nam dziury w ścianach... Na szczęście nie zabierała się za meble, czy ubrania tylko za tynki Przynajmniej wystarczyło to tylko załatać, pomalować i wszystko było znów w porządku. Ale musisz pamiętać o jednym - ta rasa potrzebuje bezwzględnej dominacji właściciela. Gdy tylko poczuje, że ma nad Tobą przewagę, to koniec. Zresztą w mediach z pewnością często słyszałaś o aktach agresji amstaffów wobec ludzi. Nie pozwalaj też na zaczepki wobec innych psów. A suczki nie znoszą innych suczek... Jak w życiu Z naszą mieliśmy też problemy związane z zajmowaniem najlepszych miejsc w łóżku, na kanapie, na fotelach. Ale w końcu ją tego oduczyliśmy. I całe szczęście, bo strasznie się rozpychała i nie spało się z nią komfortowo... Z pewnością dasz sobie z nią radę... W każdym bądź razie powodzenia... Jeszcze pięc lat temu... http://img195.imageshack.us/img195/909/telka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzięki telmunia za takie wyczepujące informacje!!Alma jest naszym pierwszym psem, narazie nie ma z nia kłopotów.Raz w tygodniu bierzemy z psem udział w tresurze. Przyjezdża do Grudzadza treser z Bygdoszczy i przez 2 godziny szkoli psy. Obecnie grupa liczy 5-6 psów róznych ras. Robimy to własnie po to aby piesek nie wszedł nam na głowe za chwile:))))Jeżeli znasz kogos kto chciałby chodzic ze swiom pieskiem na takie szkolenia to dam Ci namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 30.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ok. Jeśli ktoś będzie miał problemy z psiakiem, to dam znać. Nasza sunia już tego nie potrzebuje na szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a gdzie zdjęcia poprosimy o nie trzymam kciuki za wykończeniówkę ,abyście zdążyli zrobić jak najwięcej przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 15.07.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 a gdzie zdjęcia poprosimy o nie trzymam kciuki za wykończeniówkę ,abyście zdążyli zrobić jak najwięcej przed przeprowadzką Przepraszamy za zastój zdjęciowy, ale zbyt dużo ostatnio się dzieje. Staramy się nad wszystkim panować. Postaramy się wszystkie zaległości nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witaj telmunia !! po pierwsze to chce zobaczyc zdjęcia twojej kuchni!!!! a po drugie to poprosze o namiary na tą tanią ziemie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts