Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Faworyta Dorki i Pitera

Recommended Posts

• Odpowiedzi 283
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam:)

Byłam wczoraj wieczorem na waszej budowie:)))

Mąż chciał na własne oczy zobaczyć jak wygląda ta ziemia !! niedowiarek z niego :o

na szczęście ziemia mu sie spodobała a mi spodobał sie wasz domek!! i w pięknym miejscu budujecie :wink:

a wjazd jak do lasu macie ...cudne miejsce poprostu!!!!

...tylko szkoda, że was nie było na działce :lol: :lol: :lol:

Dzis od rana dzwonie pod podany numer w sprawie ziemi i ciągle włacza mi sie poczta głosowa :cry: :cry:

hej hej,

dzisiaj mieliśmy trochę zabiegany dzień, a do tego chcieliśmy troszke odpocząć na Rudniku.. Jutro zamierzamy spędzić tam cały dzień, więc zapraszamy serdecznie... Tak jak mówiliśmy - ziemia powinna być OK. Podam Wam jeszcze jeden numer (numery są do kierowców wywrotek, ktrórzy staraja się być ostrożni...), z którego do mnie dzwonili w sprawie ziemi (605463380). Jeszcze raz zapraszamy na plac budowy. Jutro powinniśmy być cały czas. Trzymajcie się.

Dorka i Piotr

Bardzo dziekujemy za zaproszenie :lol:

a balam sie, że nie bedziesz zadowolona z naszego wczorajszego najazdu :oops:

Wczoraj widzielismy ta ziemie u was. Mąz powiedział, że sie nadaje więc chcemy kupić. Dzis nikt nie odbierał telefony, nagrałam sie na poczte glosową i jeszcze wysłałam sms. i nic :cry:

ale pewnie tak jak mówisz....sa ostrozni :wink:

Jutro zadzwonie pod ten drugi numer.

Odwiedzimy Was nastepnym razem bo od dzis mamy na dzialce najazd, a jutro przyjezdzaja do nas kolejne bale :lol:

pozdrawiam :)

Witam serdecznie wszystkich forumowiczow!!!

Przypadkowo weszlam na dziennik ,,telmunia,, i jestem tak podekscytowana wasza budowa,ze az sama niewiem od czego zaczac.:)

Podoba mi sie dokladnie wszystko,czuje sie jakby ktos czytal w moich myslach.Co prawda budujemy dom innego projektu,ale mimo wszytko podobienstwo gustow jest nieprawdopodobne.

Zaczne od tego,ze budujemy projekt M16 z Muratora w okolicy Rzeszowa,woj.podkarpackie.Jestesmy na etapie wyboru okien drzwi,a dokladnie ich wymiarow,oraz bramy garazowej.Okna,w sumie juz wybralismy,oczywiscie Vetrex kolor orzech,zastanawiam sie jednak nad szerokoscia drzwi zew.bo te co mamy w projekcie,sa mi troche za szerokie.Telmunia napisz prosze jakich wymiarow sa wasze dzrzwi i jak wychodza cenowo.Prosze rowniez o firme i kolor bramy garazowej.Z gory bardzo dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na dalsze fotki.

Iwona25 bardzo dziękujemy za odwiedziny.... Fajnie, jak komuś też się podoba :-)

Bramę garażową mamy firmy Normsthal EUROFLAIR-ISO w kolorze, który tam nazywa się chyba ciemny dąb, wymiar 2500x5000, koszt 7700,00 (w tym 4 piloty).

Drzwi zewnętrzne wykonywała lokalna stolarnia, zapłaciliśmy dokładnie 6180,00. Są z meranti grub. 65mm. Cena z klamką AXa, zamkami klasy C, progiem aluminiowym i szybami (refleks brąz + bezpieczna), wymiar ościeżnicy 179x234.

Zapraszamy do dalszego obserwowania naszych zmagań... pozdrowienia

Podczytuję wasze zmagania z budową.

Robi się coraz przytulniej, ładniej i nieźle wam to idzie :D :D :D

Oktawia ma extra kolory w pokoiku.

Ziemia faktycznie w super cenie, ale do mnie pewnie za daleko :cry:

Proszę napisz mi tylko dlaczego macie 2 lodówki? :roll:

Jak będziecie wykańczac kominek?

Podczytuję wasze zmagania z budową.

Robi się coraz przytulniej, ładniej i nieźle wam to idzie :D :D :D

Oktawia ma extra kolory w pokoiku.

Ziemia faktycznie w super cenie, ale do mnie pewnie za daleko :cry:

Proszę napisz mi tylko dlaczego macie 2 lodówki? :roll:

Jak będziecie wykańczac kominek?

Nie wiesz dlaczego mamyh dwie lodówki? Jedna na owoce, a druga na piwko...:):) A poważnie, to chcieliśmy mieć Side by side, lecz nie udało się jej wkomponować do naszej kuchni. Teraz mamy jej namiastkę. Chcociaż tyle. Poza tym stwierdziliśmy, że jedna lodówka w sytuacjach kryzysowych (święta, najazd rodziny, imprezka), to stanowczo za mało miejsca. Nie jesteśmy też zwolennikami (tak jak nasi rodzice) biegania przez cały dom z tackami, salaterkami i garnkami na trasie piwnica-kuchnia lub budynek gospodarczy-kuchnia. :p) Zresztą piwnicy jak wiecie też nie mamy.

Padło więc na kupno dwóch bliźniaczych lodówek z dwoma termostatami (w każdej chwili jedną z nich lub jej część można wyłączyć...) A poza tym nie wygląda to chyba źle, a i cena dwóch dobrej klasy lodówek jest znośna i zbliżona do lodówki SbS bez kostkarki.

Teraz to rozumiem.

Podejrzewam, ze większośc ludzi będzie się Was o to pytała :D :D :D

Tak jak niektórzy się dziwią że ja mam bidet :lol: (byli też tacy którym musiałam pokazywac do czego służy :D ).

U naszych znajomych głównie służy dzieciom do mycia rączek. Nie potrzebują przynajmniej żadnych stołeczków w łazience...:)

Teraz to rozumiem.

Podejrzewam, ze większośc ludzi będzie się Was o to pytała :D :D :D

Tak jak niektórzy się dziwią że ja mam bidet :lol: (byli też tacy którym musiałam pokazywac do czego służy :D ).

U naszych znajomych głównie służy dzieciom do mycia rączek. Nie potrzebują przynajmniej żadnych stołeczków w łazience...:)

Dokładnie to samo u mnie. Jak się przeprowadziliśmy miał 3 latka to było akurat idealne miejsce do mycia rączek i nie tylko :D

Teraz garnie się już do naszych umywalek :D

Chociaż jak mówiłam że syn się tam myje to wszyscy jakoś tak dziwnie patrzyli :roll: a ja twierdzę, że akurat bidet to tak samo jak umywalka czyste jak łza.

• 2 weeks później...