kala67 21.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a może masz jeszcze namiary na producenta siatki ogrodowej????? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 22.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zdjęcia kuchni będa już wkrótce.... Jest PIĘKNA!!!!! a namiary na ziemię wyślę na priw. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam:) Byłam wczoraj wieczorem na waszej budowie:))) Mąż chciał na własne oczy zobaczyć jak wygląda ta ziemia !! niedowiarek z niego na szczęście ziemia mu sie spodobała a mi spodobał sie wasz domek!! i w pięknym miejscu budujecie a wjazd jak do lasu macie ...cudne miejsce poprostu!!!! ...tylko szkoda, że was nie było na działce Dzis od rana dzwonie pod podany numer w sprawie ziemi i ciągle włacza mi sie poczta głosowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 28.07.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 hej hej,dzisiaj mieliśmy trochę zabiegany dzień, a do tego chcieliśmy troszke odpocząć na Rudniku.. Jutro zamierzamy spędzić tam cały dzień, więc zapraszamy serdecznie... Tak jak mówiliśmy - ziemia powinna być OK. Podam Wam jeszcze jeden numer (numery są do kierowców wywrotek, ktrórzy staraja się być ostrożni...), z którego do mnie dzwonili w sprawie ziemi (605463380). Jeszcze raz zapraszamy na plac budowy. Jutro powinniśmy być cały czas. Trzymajcie się.Dorka i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo dziekujemy za zaproszenie a balam sie, że nie bedziesz zadowolona z naszego wczorajszego najazdu Wczoraj widzielismy ta ziemie u was. Mąz powiedział, że sie nadaje więc chcemy kupić. Dzis nikt nie odbierał telefony, nagrałam sie na poczte glosową i jeszcze wysłałam sms. i nic ale pewnie tak jak mówisz....sa ostrozni Jutro zadzwonie pod ten drugi numer. Odwiedzimy Was nastepnym razem bo od dzis mamy na dzialce najazd, a jutro przyjezdzaja do nas kolejne bale pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 31.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow!!! Przypadkowo weszlam na dziennik ,,telmunia,, i jestem tak podekscytowana wasza budowa,ze az sama niewiem od czego zaczac. Podoba mi sie dokladnie wszystko,czuje sie jakby ktos czytal w moich myslach.Co prawda budujemy dom innego projektu,ale mimo wszytko podobienstwo gustow jest nieprawdopodobne. Zaczne od tego,ze budujemy projekt M16 z Muratora w okolicy Rzeszowa,woj.podkarpackie.Jestesmy na etapie wyboru okien drzwi,a dokladnie ich wymiarow,oraz bramy garazowej.Okna,w sumie juz wybralismy,oczywiscie Vetrex kolor orzech,zastanawiam sie jednak nad szerokoscia drzwi zew.bo te co mamy w projekcie,sa mi troche za szerokie.Telmunia napisz prosze jakich wymiarow sa wasze dzrzwi i jak wychodza cenowo.Prosze rowniez o firme i kolor bramy garazowej.Z gory bardzo dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na dalsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 telmunia dawaj nowe fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 03.08.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Iwona25 bardzo dziękujemy za odwiedziny.... Fajnie, jak komuś też się podoba Bramę garażową mamy firmy Normsthal EUROFLAIR-ISO w kolorze, który tam nazywa się chyba ciemny dąb, wymiar 2500x5000, koszt 7700,00 (w tym 4 piloty). Drzwi zewnętrzne wykonywała lokalna stolarnia, zapłaciliśmy dokładnie 6180,00. Są z meranti grub. 65mm. Cena z klamką AXa, zamkami klasy C, progiem aluminiowym i szybami (refleks brąz + bezpieczna), wymiar ościeżnicy 179x234. Zapraszamy do dalszego obserwowania naszych zmagań... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 03.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 pięknie się u Was robi...śliczny kolorki w pokoiku Oktawii a bardzo fajny pokój gościnny, z pewnością będziecie nocować wielu gości.... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 telmunia...........dzwoniłam tutaj 605463380 i wyobraż sobie, że facet nic nie słyszał o ziemi a tamten pierwszy numer telefonu nie odbviera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.08.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Podczytuję wasze zmagania z budową. Robi się coraz przytulniej, ładniej i nieźle wam to idzie Oktawia ma extra kolory w pokoiku. Ziemia faktycznie w super cenie, ale do mnie pewnie za daleko Proszę napisz mi tylko dlaczego macie 2 lodówki? Jak będziecie wykańczac kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 03.08.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kala67, numer dzisiaj sprawdzony - 880199413. Na pewno jest dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 03.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dzieki,za szybka odpowiedz i gratuluje dalszych postepow.Zgadzam sie z przedmowcami co do kolorow w Oktawii pokoju,a jesli chodzi o pokoj goscinny,to zyczylabym sobie,zeby ktos mnie tak ,,UGOSCIL,,hihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 03.08.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Podczytuję wasze zmagania z budową. Robi się coraz przytulniej, ładniej i nieźle wam to idzie Oktawia ma extra kolory w pokoiku. Ziemia faktycznie w super cenie, ale do mnie pewnie za daleko Proszę napisz mi tylko dlaczego macie 2 lodówki? Jak będziecie wykańczac kominek? Nie wiesz dlaczego mamyh dwie lodówki? Jedna na owoce, a druga na piwko...:) A poważnie, to chcieliśmy mieć Side by side, lecz nie udało się jej wkomponować do naszej kuchni. Teraz mamy jej namiastkę. Chcociaż tyle. Poza tym stwierdziliśmy, że jedna lodówka w sytuacjach kryzysowych (święta, najazd rodziny, imprezka), to stanowczo za mało miejsca. Nie jesteśmy też zwolennikami (tak jak nasi rodzice) biegania przez cały dom z tackami, salaterkami i garnkami na trasie piwnica-kuchnia lub budynek gospodarczy-kuchnia. ) Zresztą piwnicy jak wiecie też nie mamy. Padło więc na kupno dwóch bliźniaczych lodówek z dwoma termostatami (w każdej chwili jedną z nich lub jej część można wyłączyć...) A poza tym nie wygląda to chyba źle, a i cena dwóch dobrej klasy lodówek jest znośna i zbliżona do lodówki SbS bez kostkarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Teraz to rozumiem. Podejrzewam, ze większośc ludzi będzie się Was o to pytała Tak jak niektórzy się dziwią że ja mam bidet (byli też tacy którym musiałam pokazywac do czego służy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 04.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no ja już nie śmiałam pytac o te dwie lodówki... mówie sobie może to ja jakaś zacofana że mam jedną ale pomysł pierwsza klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 04.08.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Teraz to rozumiem. Podejrzewam, ze większośc ludzi będzie się Was o to pytała Tak jak niektórzy się dziwią że ja mam bidet (byli też tacy którym musiałam pokazywac do czego służy ). U naszych znajomych głównie służy dzieciom do mycia rączek. Nie potrzebują przynajmniej żadnych stołeczków w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Teraz to rozumiem. Podejrzewam, ze większośc ludzi będzie się Was o to pytała Tak jak niektórzy się dziwią że ja mam bidet (byli też tacy którym musiałam pokazywac do czego służy ). U naszych znajomych głównie służy dzieciom do mycia rączek. Nie potrzebują przynajmniej żadnych stołeczków w łazience... Dokładnie to samo u mnie. Jak się przeprowadziliśmy miał 3 latka to było akurat idealne miejsce do mycia rączek i nie tylko Teraz garnie się już do naszych umywalek Chociaż jak mówiłam że syn się tam myje to wszyscy jakoś tak dziwnie patrzyli a ja twierdzę, że akurat bidet to tak samo jak umywalka czyste jak łza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 14.08.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ło jej!!! jak wy smigacie z tym Waszym domkiem...Jeszcze niedawno pamietam Wasze tynki a wy juz przeprowadzkanaprawdę- czapka z głowy "sąsiedzi"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 telmunia.....co tam u was???? mieszkacie juz??? daj nowe fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts