telmunia 18.08.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 telmunia.....co tam u was???? mieszkacie juz??? daj nowe fotki!! sorry sorry... zaraz to nadrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 pieknie u Was już wygląda!!! kolorki fajne wybraliście, nie wieje nudą a łazienka poprostu bomba, co to za kafle z takimi kuleczkami czy krlopelkami wody???? wygladaja zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 24.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 pieknie. Mała ma sliczny pokój, łazienka jest dla mnie zaskoczeniem- miłym, choć kafle nie przypadły mi do gustu, całość wygląda na 5+ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 24.08.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa... Kala - płytki to Opoczno, seria Zebrano. Szczerze mówiąc, na początku też nam się średnio podobały... zważywszy, że w pierwszej opcji były Calle z Tubądzina... Ale cena nas zabiła :-0 W tej kombinacji Zebrano wygląda naprawdę dobrze! Tylko koniecznie z tymi właśnie dekorami i z fugą ciemną przy ciemnych płytakach i jasną przy jasnych. Inaczej jest kiepsko... Łazienka wyszła lepiej niż się spodziewaliśmy... Wszyscy się zachwycają Brak czasu i zmęczenie nie pozwalają na bieżąco wrzucać fotek... wszystkich oczekujących baaaaaaardzo przepraszamy!!!! Będziemy się starać mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam właśnie przeglądałem Twój dziennik od razu co rzuciło mi się w oczy to.....ależ dużo tych płyt KG jestem pod wrażeniem na pewno jeszcze zajrzę, być może podpatrzę cos z dekoracyjnymi sufitami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 GRATULUJE !!! zamieszkania we własnym domu i zazdraszczam !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 gratki za zamieszkanie we własnym domu poproszę o więcej zdjęć pięknego Faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam gorąco ale u was się duuuuuuuużo zmieniło od ostatniego razu kiedy zaglądałam do was i w dodatku już mieszkacie moje największe gratulacje !!! a w domku prześlicznie macie ,pokoik córci idealnie pasował by moim dziewczynkom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 10.09.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dziękujemy wszystkim. Jak wiecie wykończeniówka zajmuje strasznie dużo czasu. Dlatego między innymi mamy opóźnienia w naszym dzienniku. Korzystając z chwili wytchnienia wrzucam kilka kolejnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.09.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a ja chciałam poprosic o zdjęcia klatki schodowej bo dojrzałam tam chyba pasy tylko strukturalnego : cały domek sliczby i gratuluje tempz - moje jest 4 razy wolniejsze a ja myslałam że moje jest szybkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 10.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 on przepraszam juz znalazłam zdjęcia pasów tynku strukturalnego prosze o wskazówki jak go sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 10.09.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 "przepis" na pasy zaczerpnęliśmy z forum. Nakłada się zwykły tynk i przeciera zwykłą szczotką ryżową. Proste prawda? A efekt naprawdę fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 witajcie kochani wchodze do waszego dziennika a tu tak pieknie super tapeta w wasze sypialni ,poproszę o więcej zdjęc z domku bo wizualnie troche przypomina mi mojego benka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj!! pieknie u Was, z gustem i ze smakiem podoba mi sie wszystko mogłabym tam zamieszkać nawet dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 20.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa Przez brak stałego łącza w domku mamy słabe mozliwości wrzucania na bieżąco zdjęć do dziennika... ale ma to się już zmienić w tym tygodniu! Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 wreszcie!!!!!!!!! juz sie bałam,że zapomniałas o nas domek slicznie sie zmienił z zewnątrz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzien doberek ,na zewnątrz coraz ładniej sie robi tylko pozazdrościć ,tynkowac macie zamiar kolorem jeszcze w tym roku czy dopiero na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 30.09.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Kolorek właśnie się robi. Chcemy też położyć kostkę jeśli się oczywiście uda. Zdjęcia elewacji zobaczycie już wkrótce. Będziemy czekać na opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Domek coraz ładniejszy ,mam pytanie w sprawie tych boni,czy one są kupione czy robione z styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 30.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Bardzo ładny domek. Podglądam Was już od jakiegoś czasu. Bardzo mi się podobają Wasze pomysły! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts