koniniarz 07.09.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post na forum , więc może "trochę" napiszę. Forum przeglądam już dobrych parę miesięcy, coś niecoś podpatruję, trochę się dokształcam itp. itd.... Przed tygodniem sfinalizowaliśmy z żonką zakup działki z małym (ok. 70 m2), kamiennym domkiem. Niedługo czeka nas remont: rozbudowa i takie przeeeeróbki, że "masakra" . Chcielibyśmy o wszystkim informować, prowadząc Dziennik budowy. Na razie to tyle, będziemy tu zaglądać, jak tylko czas pozwoli. Do "usłyszenia" Pozdrowienia ze Świętego Miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witaj i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.09.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam serdecznie o tej "masakrze" wiem co nieco - sama przerabiałam wytrwałości życzę i zadowolenia z efektów końcowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieniu 29.03.2009 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam, Tez jestem z Częstochowy i chciałbym serdecznie przywitac wszystkich z tego regionu i nie tylko. Podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.03.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Siemanko także jestem ze Świętego Miasta i poszukuje Księżniczki która zamieszka w mym budującym się zamku Pozdrawiam Wszystkich Budujących i Planujących Ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila 25.07.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 No proszę, ja również z Częstochowy Na razie tylko przygotowujemy się do wykańczania naszego pierwszego własnego M, ale z czasem mam nadzieję przyjdzie czas na dziennik budowy. Tak czy siak, wszelkie inspiracje są na wagę złota. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts