Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt domu P-2001 firmy Probud z Jeleniej Góry

Recommended Posts

Witam,

Szukam osób, kóre budowały dom wg projektu P-2001 firmy Probud z Jeleniej Góry. Potrzebuje wszelkich informacji, wskazówek i uwag co do tego projektu oraz wszelkich informacji, kóre mogłyby być referencją dla tego projektu.

Projekt ten znalazłem w katalogu "najciekawsze projekty - 280 projektów - Edycja 2002"wydawnictwa koncept s.c.

Pozdrawiam

Rafał

• 2 weeks później...

widzę, że nikt nie odpowiada, to może dorzucę parę słów od siebie na temat w/w projektu:

1. nie podoba mi się wejście do WC niemalże z salonu, może mniej wygodnie ale zrobić drzwi z wiatrołapu

2. trochę małe pomieszczenie gospodarcze

3. ustawienie łazienki na piętrze- to chyba jakieś nieporozumienie

4. bardzo fajne pokoje na piętrze, zwłaszcza sypialnia z garderobą

ogólnie ok

No to i ja sie wtrącę :D

wejście do WC zrobić z wiatrołapu
Raczej z przedsionka, ale pomysł dobry

trochę małe pomieszczenie gospodarcze
Fakt, moje łóżko ma podobną powierzchnię. Ale można garaż przedłużyć i na tyłach coś tam wygospodarować. Gorzej wygląda owa tycia łazienka na dole. Chyba tylko na papierze dało się tam wcisnąć tyle sprzętów. W realu, to raczej zabraknie podłogi do postawienia nóg. I nie wychodząc spod prysznica będzie można otworzyć dzrzwi :wink:

ustawienie łazienki na piętrze- to chyba jakieś nieporozumienie
Tego bym się raczej nie czepiała, bywa gorzej. Ten stryszek taki czegoś śmieszny - powierzchnia jednoosobowego tapczanika, no ale odkurzacz sie tam zmieści i może nawet szmatka do wycierania kurzu :wink: