Piotr_ok 07.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam, czy są jakieś istotne różnice pomiędzy produktami poszczególnych firm? okoliczni dekarze polecają Velux, ale nasuwa się pytanie czy są naprawdę lepsze od konkurencji czy mają na nich większy zarobek? jeśli macie jakieś doświadczenie w tym temacie podzielcie się !pozdrPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 07.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ja osobiście mam fakro; w sumie 9 szt żałuję jednak że kupiłem razem z dachówką w tym samym sklepie m.innymi gdzieś tutaj po fakcie znalazłem ogłoszenie i okna były o około 20 % taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Velux i Fakro to liderzy światowego rynku. Roto też bardzo dobrej jakości. Każdy wybór będzie dobry. Dekarze uczestnicząc w programach lojalnościowych mają odpowiednie profity. Nie zwalnia to jednak przedstawienia pełnej oferty pozostawiając wybór inwestorowi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyga350 07.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja też mam fakro i też 9 sztuk 78x140cm z szybą zewnetrzną hartowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_ok 07.09.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ... Nie zwalnia to jednak przedstawienia pełnej oferty pozostawiając wybór inwestorowi. przedstawienie oferty polega na wskazaniu na Velux-a jako jedyne dobre rozwiązanie; pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szef23 07.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ja mam 4 Veluxy o wymiarach 78x140 O wyborze zadecydowala cena Wyszly sporo taniej niz Fakro czy Roto Z tej trojki mozesz spokojnie brac to co jest tansze Istnieje jeszcze tansza podmarka Veluxa Zwie sie chyba Rooflite Podobno jest to okno robione na starych liniach Veluxa Niestety jakosciowo troche od niego odbiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nie ma pojęcia starych linii. Jest inny wyrób, z którym Velux się nie utożsamia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuniapl 07.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Od miesiąca walczę z roto jak z wiatrakami! Kupiłem okna dachowe roto serii 735 w różnych rozmiarach. To prawdziwy bubel. Współczesna niemiecka tandeta. Wszystkie ciekną od razu po zamontowaniu i zalewają mieszkanie. roto od momentu zgłoszenia awarii milczy, a minęły już ponad dwa tygodnie. w chwili obecnej zgłosiłem skargę do centrali roto w Niemczech. Co będzie dalej, okaże się. W każdym razie odradzam wszystkim tę firmę, tak ze względu na jakość produktów, jak i na obsługę po sprzedażową i reklamacyjną. [ od moderatora: nie dubluj wpisów ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 07.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 okna ciekną, czy ich zabudowa ? bo wiesz trochę różnica jest a coś wierzyć mi się nie chce, żeby okno przeciekało. raczej montaż sp...daj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 07.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A może są źle zamontowane? My mamy 8 szt. takich okien i są super. Nic nam nie przecieka. W tym roku ulewy były niesamowite więc można śmiało stwierdzić, że przeszły chrzest bojowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.08.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Tuniapl -> aleś się rozpisał(a) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starybzyq 07.08.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 25 razy "copy & paste" i tak sie nabija licznik. Montowales je sam, czy przyjechal Hans-Juergen z Klausem i Guenterem z centrali Roto Niemiec i ci je zamontowali? Bo jezeli ktos z Polski, a z tego zalozenia wychodze, to wlasciwe byloby to tego wykonawcy sie zglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts