wu 06.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry dandi normalnie nie podpuszczaj ludzi ha niech Cię ciekawość zżera powiem tylko że zarąbiście dobre to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Siemka!! Wy to mi lepiej powiedzcie co sądzicie na temat planików domku mojego!!! co zmieniać itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z planu wstawionego przez Nefer wynika, że masz 6 aut gdybym był mądrzejszy byłbym stomatologiem. Moja sugestia: rozwal wszystkie ściany działowe (zostaw tylko tę która wytycza kibel), pomaluj na jaki bądź kolor, kup plazmę, stolik, pare foteli takich jakie mieli Joe'y i Chandler i zaproś nas na wódkę i mecz. No co Cię stary bardziej uszczęśliwi, no co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 kamyczku z tego wlejonego to połowę pmieszczeń tylko rozszyfrowałam nie dałoby rady większego albo mailem wysłać coby większe było póki co ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z planu wstawionego przez Nefer wynika, że masz 6 aut gdybym był mądrzejszy byłbym stomatologiem. Moja sugestia: rozwal wszystkie ściany działowe (zostaw tylko tę która wytycza kibel), pomaluj na jaki bądź kolor, kup plazmę, stolik, pare foteli takich jakie mieli Joe'y i Chandler i zaproś nas na wódkę i mecz. No co Cię stary bardziej uszczęśliwi, no co? przecie to na wasze auta no chyba nic mnie bardziej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 kamyczku z tego wlejonego to połowę pmieszczeń tylko rozszyfrowałam nie dałoby rady większego albo mailem wysłać coby większe było póki co ładnie wygląda Ty to masz wymagania ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 przecie to na wasze auta jak piję - nie prowadzę, koniec!!!! a jak pije to na jednej butelce się nie kończy. Decydując się na zaproszenie mnie w epoce dajmy na to mistrzostw bądź ligi mistrzów, ryzykujesz posiadanie mnie w fotelu przez cały okres trwania imprezy + kac + rekonwalescencja => miejsce na moje auto przeznacz na skład na alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 przecie to na wasze auta jak piję - nie prowadzę, koniec!!!! a jak pije to na jednej butelce się nie kończy. Decydując się na zaproszenie mnie w epoce dajmy na to mistrzostw bądź ligi mistrzów, ryzykujesz posiadanie mnie w fotelu przez cały okres trwania imprezy + kac + rekonwalescencja => miejsce na moje auto przeznacz na skład na alkohol skład to ja już mam nie bojaj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 to co zobaczem więcej czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 jak skończe kurs komputerowy to może tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z planu wstawionego przez Nefer wynika, że masz 6 aut gdybym był mądrzejszy byłbym stomatologiem. Moja sugestia: rozwal wszystkie ściany działowe (zostaw tylko tę która wytycza kibel), pomaluj na jaki bądź kolor, kup plazmę, stolik, pare foteli takich jakie mieli Joe'y i Chandler i zaproś nas na wódkę i mecz. No co Cię stary bardziej uszczęśliwi, no co? yyyyyyyy zabrakło mi sypialni albo chociaż jakiegoś jebadełka ... czy cóś... nie życzysz tak źle Kamykowi, cooooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z planu wstawionego przez Nefer wynika, że masz 6 aut gdybym był mądrzejszy byłbym stomatologiem. Moja sugestia: rozwal wszystkie ściany działowe (zostaw tylko tę która wytycza kibel), pomaluj na jaki bądź kolor, kup plazmę, stolik, pare foteli takich jakie mieli Joe'y i Chandler i zaproś nas na wódkę i mecz. No co Cię stary bardziej uszczęśliwi, no co? yyyyyyyy zabrakło mi sypialni albo chociaż jakiegoś jebadełka ... czy cóś... nie życzysz tak źle Kamykowi, cooooooooooo ? Nefcia monitora splułam kamyk nie to nie to ja też nic nie powiem - nie żebym jaki ekspert była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z planu wstawionego przez Nefer wynika, że masz 6 aut gdybym był mądrzejszy byłbym stomatologiem. Moja sugestia: rozwal wszystkie ściany działowe (zostaw tylko tę która wytycza kibel), pomaluj na jaki bądź kolor, kup plazmę, stolik, pare foteli takich jakie mieli Joe'y i Chandler i zaproś nas na wódkę i mecz. No co Cię stary bardziej uszczęśliwi, no co? yyyyyyyy zabrakło mi sypialni albo chociaż jakiegoś jebadełka ... czy cóś... nie życzysz tak źle Kamykowi, cooooooooooo ? po co wtedy nam jeba.ło kto tam doidzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 po co wtedy nam jeba.ło kto tam doidzie??? Ale jak kac minie ......... ale miejsca masz trochę to zawsze można jaką kozę uhodować w razie czego... oooooooooooo kózka kameruńska - mała jeszcze ale urośnie ....: http://d.ale.gratka.pl/g2/o/91/77/ab/953367_12_c426_s.jpeg lepsze to niż nic .... chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kupię Ci w prezencie kcesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kupię Ci w prezencie kcesz????? To nie ja mam w planie samczy wieczór :) Ja tylko kozunię przywiozę i spadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kupię Ci w prezencie kcesz????? To nie ja mam w planie samczy wieczór :) Ja tylko kozunię przywiozę i spadam :) A kto Cię puści jak jus będziesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kupię Ci w prezencie kcesz????? To nie ja mam w planie samczy wieczór :) Ja tylko kozunię przywiozę i spadam :) A kto Cię puści jak jus będziesz?????? łeeeeeeee kto mnie zatrzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefcia podjedź cichutko podrzuć na plac i w długą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja tam jus cuś wymyśle Czasmi mam pomysła nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts