kamyk68 06.10.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mój kot ma zmiany w mózgu - potrafi zaatakować postawnego człowieka, więc psa by pożarł :) A jakby Ci DHL przywiozo co byś zrobiła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mój kot ma zmiany w mózgu - potrafi zaatakować postawnego człowieka, więc psa by pożarł :) A jakby Ci DHL przywiozo co byś zrobiła???? szkoda psa na karmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Takiego słodkiego małego z papierami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Takiego słodkiego małego z papierami Mojemu kotu sie nie przetłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.10.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Takiego słodkiego małego z papierami Mojemu kotu sie nie przetłumaczy Tak myślałem nie bojaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dzień dobry. Nefet mimo całej sympatii do Ciebie... odradzam rzucanie kozami, kotami za to wolno (one mają po 6 żyć) i wciąz nie rozumiem dlaczego nie zostaniesz na samczej imprezie - My potrzebujemy akcentu estetycznego, kogoś o dekoracyjnej aparycji a nie tylko wóda i wóda. Namówimy jeszcze Wu, namówimy Ciebie... - moje poczucie piekna w zupełności to nakarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No to ja też przyjadę z ochroną : http://images30.fotosik.pl/153/9658dcb028a94dbc.jpg Nefcia normalnie sama słodycz pasował do Ciebie idealnie ja to normalnie na Twoim miejscu przestałąbym odbierać przesyłki kurierskie bo cholera wie co kamykowi do głowy strzeli kamyk jak jedziesz to gdzie Cię wcięło My potrzebujemy akcentu estetycznego, kogoś o dekoracyjnej aparycji a nie tylko wóda i wóda. Namówimy jeszcze Wu, namówimy Ciebie... - moje poczucie piekna w zupełności to nakarmi dandi normanie co Ty taki miły od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 drogę mi normalnie zasypało i przedrzeć siem nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 My potrzebujemy akcentu estetycznego, kogoś o dekoracyjnej aparycji a nie tylko wóda i wóda. Namówimy jeszcze Wu, namówimy Ciebie... - moje poczucie piekna w zupełności to nakarmi dandi normanie co Ty taki miły od rana Bo ja się spodziewam rewanżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 My potrzebujemy akcentu estetycznego, kogoś o dekoracyjnej aparycji a nie tylko wóda i wóda. Namówimy jeszcze Wu, namówimy Ciebie... - moje poczucie piekna w zupełności to nakarmi dandi normanie co Ty taki miły od rana Bo ja się spodziewam rewanżu no kurde tak myślałam jak facet miły to czegoś chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 My potrzebujemy akcentu estetycznego, kogoś o dekoracyjnej aparycji a nie tylko wóda i wóda. Namówimy jeszcze Wu, namówimy Ciebie... - moje poczucie piekna w zupełności to nakarmi dandi normanie co Ty taki miły od rana Bo ja się spodziewam rewanżu no kurde tak myślałam jak facet miły to czegoś chcę a kobietka niby nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a kobietka niby nie????? WŁAŚNIE!!!!!!!!!!!!! Złociutka jak chce buty to już tydzień wcześniej wiem, że coś się kroi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a kobietka niby nie????? WŁAŚNIE!!!!!!!!!!!!! Złociutka jak chce buty to już tydzień wcześniej wiem, że coś się kroi.. i na ranę można przyłożyć pewnie to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja to zawsze miła jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? ludzie a Ta znów łże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja to zawsze miła jestem bo pewnie zawsz cuś kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 cóś mi się widzi co próbujecie mnie obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 cóś mi się widzi co próbujecie mnie obrazić nidgy w życiu cuś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 już Wam nie wierzę takie kalumnie na mnie rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a cus ty taki niedowiarek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts