wu 07.10.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a bo chłopom to się nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 kamyczku wybacz przywlokłam się do domu wpół 22 i nie miałam siły już poznęcać się wiesz nad czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 rozumiem rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 czyżby kolega-koleżanka po fachu:wink: Kolega! Nie bardzo po fachu ale na fotelu u dentysty odstawiam takie cyrki, że Pani daje mi w prezencie różne zabawki jak jestem względnie grzeczny stąd wiem wszystko o Twoim fachu i skompletowałem prawie cały gabinet. Aktualnie zastanawiam się co zrobić żeby oddała mi aparat do RTG Dandiiiiiiiiiiiiiiii - Ty to potrafisz mi poprawić humor :):)W chwilach słabości wracam do tego tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dostałem poprawione rzuty domku nie jest to do końca to co chciałem .Jest już lepiej ale jeszcze czegoś tam brak.Mam nadzieię że do piątku Łos jeszcze poprawi siem z robotą i uda się osiągnąć akceptację Cóż- akceptacja Kamyka to nie jest takie proste...........Zaczynam martwić się o Jolę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.10.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dandiiiiiiiiiiiiiiii - Ty to potrafisz mi poprawić humor :):)W chwilach słabości wracam do tego tekstu Nefer Kochana a Ty myślisz że ja to sam piszę? Mam jedną taką oszołomioną osobę co mi to kleci - żeby było inteligentnie i z humorem. Kosztuje to trochę ale jakoś w internecie wygląda. Żebym sam się zabrał za pisanie moich postów, nawet z odległości tych ... kilometrów, które nas dzielą widać byłoby moją bezkresną głupotę i intelektualne inwalidztwo. http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Zienobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry kamyczku dzisiaj na pewno dandi jak zwykle domaga się dopieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry kamyczku dzisiaj na pewno co to za tajemnice u licha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dandi ciekawość pierwszy stopień do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 kto pyta nie błądzi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 pytając nie grzeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Doberek !!!! Miło mi Was widzieć u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dostałem poprawione rzuty domku nie jest to do końca to co chciałem .Jest już lepiej ale jeszcze czegoś tam brak.Mam nadzieię że do piątku Łos jeszcze poprawi siem z robotą i uda się osiągnąć akceptację Cóż- akceptacja Kamyka to nie jest takie proste...........Zaczynam martwić się o Jolę :) Lolunię ciut rozkręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry kamyczku dzisiaj na pewno dandi jak zwykle domaga się dopieszczenia mam nadzieię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 i co może być nie udusisz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 pewnie że nie choć pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nefer Kochana a Ty myślisz że ja to sam piszę? Mam jedną taką oszołomioną osobę co mi to kleci - żeby było inteligentnie i z humorem. Kosztuje to trochę ale jakoś w internecie wygląda. Żebym sam się zabrał za pisanie moich postów, nawet z odległości tych ... kilometrów, które nas dzielą widać byłoby moją bezkresną głupotę i intelektualne inwalidztwo. http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Zienobry. Nokurde - wcale Ci nie wierzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 toś mnie pocieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 toś mnie pocieszył co ja zrobię że tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts