Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyżby kolega-koleżanka po fachu:wink: :D

Kolega! Nie bardzo po fachu ale na fotelu u dentysty odstawiam takie cyrki, że Pani daje mi w prezencie różne zabawki jak jestem względnie grzeczny stąd wiem wszystko o Twoim fachu i skompletowałem prawie cały gabinet. Aktualnie zastanawiam się co zrobić żeby oddała mi aparat do RTG :)

Dandiiiiiiiiiiiiiiii - Ty to potrafisz mi poprawić humor :):):)W chwilach słabości wracam do tego tekstu :)

Dostałem poprawione rzuty domku nie jest to do końca to co chciałem .Jest już lepiej ale jeszcze czegoś tam brak.Mam nadzieię że do piątku Łos jeszcze poprawi siem z robotą i uda się osiągnąć akceptację :D

Cóż- akceptacja Kamyka to nie jest takie proste...........Zaczynam martwić się o Jolę :):):)

Dandiiiiiiiiiiiiiiii - Ty to potrafisz mi poprawić humor :):):)W chwilach słabości wracam do tego tekstu :)

Nefer Kochana a Ty myślisz że ja to sam piszę? Mam jedną taką oszołomioną osobę co mi to kleci - żeby było inteligentnie i z humorem. Kosztuje to trochę ale jakoś w internecie wygląda. Żebym sam się zabrał za pisanie moich postów, nawet z odległości tych ... kilometrów, które nas dzielą widać byłoby moją bezkresną głupotę i intelektualne inwalidztwo.

http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif

Zienobry.

Dostałem poprawione rzuty domku nie jest to do końca to co chciałem .Jest już lepiej ale jeszcze czegoś tam brak.Mam nadzieię że do piątku Łos jeszcze poprawi siem z robotą i uda się osiągnąć akceptację :D

Cóż- akceptacja Kamyka to nie jest takie proste...........Zaczynam martwić się o Jolę :):):)

Lolunię ciut rozkręce :wink: :D

Nefer Kochana a Ty myślisz że ja to sam piszę? Mam jedną taką oszołomioną osobę co mi to kleci - żeby było inteligentnie i z humorem. Kosztuje to trochę ale jakoś w internecie wygląda. Żebym sam się zabrał za pisanie moich postów, nawet z odległości tych ... kilometrów, które nas dzielą widać byłoby moją bezkresną głupotę i intelektualne inwalidztwo.

http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif

Zienobry.

Nokurde - wcale Ci nie wierzę :):)