Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Kamol nawalony jak stodoła po żniwach :o :lol: :lol: :lol:

Wuśka ... czy Ty aby ciut nie przesaadzasz....

skąd Ci przyszło do głowy że Kamyk jak stodoła :p przecie on na diecie :)

ja myslę, że Jego paluszek po prostu rozbolał, a że 'kwardziel jezd' to nie chce tu beczeć przy wszystkich.....

no dajże chłopu spokój :p :P :p

Cześć Kamyś... dziennik czytałam :(

niestety musisz ich pilnować bardziej niż własnego portfela :( teraz powoli wiesz co ja przechodziłam i wciąż przechodze z moimi s%&$^$^$&^%mi :evil:

ale nic... dacie rade - tylko patrz im dobrze na ręce... nie pozwalaj sobie na zmiany materiałów... są takie zmiany, które złapiesz... a potem będą takie których NIE złapiesz :x

.....aaaaaaa i to, że mają projekt w łapie - niczego nie gwarantuje... spójrz na mój domek i zrozumiesz o czym mówię :) u mojego developera wszyscy mieli projekt... baaaa tam wszyscy twierdzą że się znają na swojej robocie :o :p :P :p

przesyłam dobrą energię na jutrzejszy dzień:p

ciemno już było 8) jutro zrobię

chyba normalnie od przyszłego tygodnia postawie sobie na tym stropie krzesełko stolik i parasol bede tem siedział i doglądał :lol: :lol: :lol:

8)

Kamysiu....

a Ty myślisz, że jak mi naprawiali okap czy okna dachowe, czy wyłaz, czy ocieplenie dachu - to kaj ja byłam, hę????

właśnie na takim krzesełku !!! :p a miejsce krzesełka zawsze było tak ustawione by panowie dokładnie wiedzieli gdzie jestem i że non stop patrze im na łapy :p :P

aaaaaaaa i w tych łapach miej aparat... bo jak widzisz nigdy nic nie wiadomo :) że już nie wspomne, że to bardziej mobilizuje ekipę do działania, jakie by ono nie było :p