anjamen 19.06.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 my pijemy u Malki bo ma 21 urodziny, kup gdzies kwiaty po drodze i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.06.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 a będzie tam jaka ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Malka Ci dom zbuduje ona umi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.06.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 oooo to już lecem ja bedem jej trochę pomagał bo tyż umim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.06.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jak umisz to najwazniejsze, bedzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kamol no to bierz się za mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ło jesoo , dopiero dziś doczytałam jakie tu przeboje Trzymaj się Kamyku , kielnia w dłoń i niech się pną te Twoje mury Kciuki trzymam za happy end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 noo fightuj choopie..dasz rady ..jak sfykle jak sfykle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nowości jutro rozmawiam z 3 ekipami zobaczymy co z tego wyidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dobrze będzie Kamyś zobaczysz przyniesiesz dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Trzymam kciuki za dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 .... Kamyś... Ty wiesz, że ja też przygotuj się do rozmów nie chce się wymądrzać, ale jak bylismy u pani Rzecznik - to ona podpowiedziała nam, że w sprawie zapłaty za robotę.... można robić tak, że zostawia się 10% kasy na potem... długo potem. Chodzi o to, że jak coś się spierniczy to jest kasa na naprawienie tegoż bez wkładania to po raz drugi swoich prywatnych fachowo to się nazywa zabezpieczenie prawidłowego wykonastwa umowy... czy jakoś tak Każ sobie dać umowy do wglądu wcześniej... przeczytaj o odsetkach za zwłokę... przeczytaj o rękojmi... Zabezpiecz się na wypadek zniszczenia Twoich materiałów.... robi sie to tak, że firma zanim zacznie robotę płaci Ci za materiały na których ma pracować... przygotuj się na ZONK, ale trudno Jak będzie wszystko w porządku - a będa Ci udowadniać, ze tak będzie - to oddasz im i kasę za cegły i kasę za robociznę. A jak znów będzie 'jak zwykle' to chociaż kasa za zniszczone materiały nie bije w Ciebie, a i oni mają imperatyw wewnętrzny, że im więcej zniszczą tym gorzej dla nich... JA wiem, że nasi 'fachofcy' nie chcą iść na takie układy... ich to przeraża.... ale powoli stanie się to normą.... Kamys masz duży dom do zbudowania... i musiz być czujny z MM by Was nie chcieli wydymac jak nas :x życze powodzenia w rozmowach.... i nie daj poznać że jesteście pod ścianą bo cena poszybuje w górę pozdrawiam ps. gdzie do cholery jest słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 NO nie mów Fajnie, że przestałeś być zakłdanikiem tych gnojków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Tak Nitu masz racje tylko obawiam sie że to wszystko bardzo pięknie wygląda w teorii Ekipę mogę powiedzieć że mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dobry wieczór Kamysiowi wielkie cochones urosły no to masz czy nie masz w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 NO nie mów Fajnie, że przestałeś być zakłdanikiem tych gnojków :) Powiem szczerze że w jednej kwestii mam żal do siebie Powinienem się nie zgodzić żeby ten beton wylali na strop Miałbym większą satysfakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dobry wieczór Kamysiowi wielkie cochones urosły no to masz czy nie masz w końcu No jestem z Panem po słowie jesteśmy dogadani . Zawsze jakieś ale zostaje np.przyjedzie na wizje i cos mu sie nie spodoba (chociaż mnie już widział ) Będę miał napewno jak zobaczę ich na murach muszę czekać do poniedziałku za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 NO nie mów Fajnie, że przestałeś być zakłdanikiem tych gnojków :) Powiem szczerze że w jednej kwestii mam żal do siebie Powinienem się nie zgodzić żeby ten beton wylali na strop Miałbym większą satysfakcję Pierdziel to - w końcu i tak zrobiłeś jak uważałeś. Chciałeś być dobry człowiek, a jak wiadomo : nie ma takiego dobrego uczynku, ktory nie zostałby ukarany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nefcia Ja to mam już w .opie ale ich ukarzę jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nefcia Ja to mam już w .opie ale ich ukarzę jeszcze... Wredziuch Wczoraj śmigałyśmy przez Zielonkę wis ? Pomyślałam ciepło o Tobie na pewnym zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts