Nefer 05.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ufffff Byłem u Baranków fajny domek podobał mi sie pies mi siem nie podobał Ty też się psu nie podobałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.07.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ufffff Byłem u Baranków fajny domek podobał mi sie pies mi siem nie podobał Ty też się psu nie podobałeś :) Nawet nie kciałem mu siem podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 dobry wieczór Kamyś doczekasz się moze miesiąc może dwa ale w końcu zaleją ha ha ha bo Ci pogodę na jutro zaczaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kamolku tobie szykuje się terapia Fridowa. Będziecie w jednej ławce siedziec i uczyc jak się oswoic ze sobą. Masz jaką traume z dzieciństwa czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kamolku tobie szykuje się terapia Fridowa. Będziecie w jednej ławce siedziec i uczyc jak się oswoic ze sobą. Masz jaką traume z dzieciństwa czy co? To ja już wolę sukienkiem założyć Siemka!!! Murarze dotarli więc nie jest żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nio nie chwal..dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nio nie chwal..dnia.. tak tylko se powiedziałem muszę zaraz spadać i odbębnić etat zaopatrzeniowca stali nam potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 nio nie chwal..dnia.. tak tylko se powiedziałem muszę zaraz spadać i odbębnić etat zaopatrzeniowca stali nam potrzeba stali wódke pili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mycha tyle co nam potrzeba to by nie wypili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 eeta mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 i widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No z pomoca sił nadprzyrodzonych (Duch)to może siem uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 you welcome kamyk you welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i zrobili cuś???? Cze Kamyk po wieczorku: wink: A u nas panu od płytek dziecko złamało nogę za pomocą telewizora i dzisiaj się nie posunęło. Zawsze mówiłem: przy dzieciach telewizor na podłodze, nawet jak na niego wlezie i spadnie to krzywdy sobie nie zrobi. A tak proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dobrydzień co tam nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i zrobili cuś???? Cze Kamyk po wieczorku: wink: A u nas panu od płytek dziecko złamało nogę za pomocą telewizora i dzisiaj się nie posunęło. Zawsze mówiłem: przy dzieciach telewizor na podłodze, nawet jak na niego wlezie i spadnie to krzywdy sobie nie zrobi. A tak proszę No dobra, namówiłes mnie na wypierniczenie jednej komody z pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i zrobili cuś???? Cze Kamyk po wieczorku: wink: A u nas panu od płytek dziecko złamało nogę za pomocą telewizora i dzisiaj się nie posunęło. Zawsze mówiłem: przy dzieciach telewizor na podłodze, nawet jak na niego wlezie i spadnie to krzywdy sobie nie zrobi. A tak proszę No dobra, namówiłes mnie na wypierniczenie jednej komody z pokoju I masz jeden mebel do dopasowywania mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kamyk Mam kwestię techniczną. Przed chwilą wbiłam sobie w nogę igłe do szycia (mąż sie ostatnio bawił igłami na kanapie . Igła jest na tyle głeboko, że jej nie wyjmę bez skalpela - złamała się. Został kawałek ok. 1 cm. Czy ja dobrze kombinuję, że ona się otorbi ? I wtedy ją wygrzebię. W chodzeniu nie przeszkadza, a nie będę teraz latac po lekarzach i robić scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kamyk Mam kwestię techniczną. Przed chwilą wbiłam sobie w nogę igłe do szycia (mąż sie ostatnio bawił igłami na kanapie . Igła jest na tyle głeboko, że jej nie wyjmę bez skalpela - złamała się. Został kawałek ok. 1 cm. Czy ja dobrze kombinuję, że ona się otorbi ? I wtedy ją wygrzebię. W chodzeniu nie przeszkadza, a nie będę teraz latac po lekarzach i robić scen. o kurna Nefciu!Nie rób scen i do lekarza marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts