Nefer 06.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mysza wie co mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i własnie o to chodzi :) Wtedy sie łatwiej wyjmie KAMYK - fachowej porady lekarskiej przez internet potrzebuję (wiem, że to jedno przeczy drugiemu) ale chcę tylko potwierdzenia mojej teorii Małzonek po slubie przychodzi do antykwariatu z naręczem ksiązek. Antykwariusz go pyta: czego pan to chce sprzedac? A po co mi to. Toz moja żona sama jak chodząca encyklopedia czy jakos tak, ale to ma głeboki sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Z autopsji? who said that? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i własnie o to chodzi :) Wtedy sie łatwiej wyjmie KAMYK - fachowej porady lekarskiej przez internet potrzebuję (wiem, że to jedno przeczy drugiemu) ale chcę tylko potwierdzenia mojej teorii Małzonek po slubie przychodzi do antykwariatu z naręczem ksiązek. Antykwariusz go pyta: czego pan to chce sprzedac? A po co mi to. Toz moja żona sama jak chodząca encyklopedia czy jakos tak, ale to ma głeboki sens Tiru riru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Moj malz chodzil kiedys z tydzien ze szklem w stopie i faktycznie tak sie stalo jak mowisz Nefcia, ale to bolalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mysza wie co mówi Mysza wie co mówi, ale wiedza to jedno, a rozsądek to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Moj malz chodzil kiedys z tydzien ze szklem w stopie i faktycznie tak sie stalo jak mowisz Nefcia, ale to bolalo... Ja już tak kiedyś zaliczyłam drzazgę w dłoni. WYszła po roku :) Juz o niej zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nefcia, leć kobieto do lekarza, niech ci to wyciągnie, bo może ci się zakażenie wdać gdybym miała skalpel, to bym do ciebie podskoczyła i ci to wyciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dejta spokoj, gdzie sie teraz po nocy bedzie po lekarzach wloczyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Fachowo to trza iść do lekarza i to wyciągnąć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nooo to mnei Kamyk dopiero zestresował buuu Ale jestem w kontakcie z moim prywatnym lekarzem Kamykowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tu barrankowa. He he, witaj siostro !! Wieki temu nabawiłam się odcisku (prawdopodobnie - doszłam do tego drogą dedukcji) na pięcie. Taki twardy guzik. Bolesny. Coraz bardziej bolesny. Wrośnięty jakiś taki. Mówili mi żeby do chirurga. Ale wiecie, to było jednak prawie 20 lat temu, państwowa służba zdrowia się raczej nie pieściła. No więc pomyślałam, że to mnie tak boli, ze nie dam się do tego nikomu dotknąć. Ale chodzić też nie mogłam. No to podrapałam się w głowę i wymyśliłam: trzeba operować. Zaopatrzyłam się w: cążki, żyletkę, maszynkę do golenia, igłę i cyrkiel. Wszystko elegancko wygotowałam, a jakże. A potem trochę gmerania, trochę babrania i po wszystkim. Słuchajcie - nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale zagoiło się raz dwa (a siedziało głębko prawie na centymetr) i śladu po tym ni ma odpukać do dziś. Tak że Nefcia - ja cię rozumiem, moim zdaniem się otorbi, ale w sumie lepiej żeby się zakażenie nie zrobiło, bo co się ma paskudzić, wiec dziewczyny rozsądnie radzą chyba. Ale satysfakcja z udanej operacji - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja to nawet nie radzę tylko rządam wizyty lekarskiej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dobrze gada, nalać jej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Na razie obserwuję czy sie bydle nie przemieszcza, ale raczej nie trafiłam w żyłe - no come on... takie farta to ja nie mam i nigdy niczego nie wygrałam... Ponadto nie krwawiło. Na razie siedzi na miejscu ALe z wyciągnięciem nie będzie łatwo, bo żyletki też nie mam... Najwyżej jutro pojadę do jakiegoś chirurga co mi to załatwi, ale kuźwa pewnie mnie pochlasta i z jazda samochodem to tak średnio będzie ... Kuźwa noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja to nawet nie radzę tylko rządam wizyty lekarskiej!!!! Ja Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mysza, mój dziadek to sobie kurzajki lutownicą wypalał, tak że ja genetycznie skrzywiona jestem A lekarz mówi do lekarza... to normalnie mafia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Barrankowa mnie rozwaliła :) Nie mafia tylko kilka sytuacji widział taki pan doktór :) (Przeprowadziłam sobie już w życiu kilka autooperacji z wyciąganiem szwów po porodzie również - ale wenętrznych nie dałam rady - nie sięgało. Ale tym razem nie ma sprzętu , więc idę poczytać książkę :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jesoo, Nefcia, ty z żyletką koło ścięgna to nie szalej może cooo? Jeszcze się sztachniesz gdzie nie potrza i dopiero będzie. Nie nie, wiesz, pięta to jednak co innego, no i miało się tedy te 20 latek, to jeszcze człek był goopi i goiło się jak na psie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Barankowej nie patrzy tak z oczu że łoona jaka sadystka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts