Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

Barrankowa mnie rozwaliła :):)

Nie mafia tylko kilka sytuacji widział taki pan doktór :):)

(Przeprowadziłam sobie już w życiu kilka autooperacji z wyciąganiem szwów po porodzie również - ale wenętrznych nie dałam rady - nie sięgało. Ale tym razem nie ma sprzętu , więc idę poczytać książkę :):))

Wy to kceta żeby mi wszystkie włosy wylazły z nerwów :roll:

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesoo, Nefcia, ty z żyletką koło ścięgna to nie szalej może cooo? :o Jeszcze się sztachniesz gdzie nie potrza i dopiero będzie. Nie nie, wiesz, pięta to jednak co innego, no i miało się tedy te 20 latek, to jeszcze człek był goopi i goiło się jak na psie.

Najgorzej, że brak sprzętu, więc zapewne sie pochlastam porządnie. A chirurg zrobi to w try miga. Tylko jutro dopiero ... kużwa zawsze coś ... a miało być tak pięknie ...

Szalowanie Panowie dzisiaj to chyba skończyli :D

Przyjechały "druty",dystanse jakieś do drutów :o od jutra se bedom kręcić i ustawiać zbrojenie :wink:

Ja dzisiaj miałem fajna fuchę :lol: prostowałem druty(zbrojeniowe )wozem swoim :lol: Szło jak po maśle :wink:

Podoba mi się ten pomysł :)

Jesoo, Nefcia, ty z żyletką koło ścięgna to nie szalej może cooo? :o Jeszcze się sztachniesz gdzie nie potrza i dopiero będzie. Nie nie, wiesz, pięta to jednak co innego, no i miało się tedy te 20 latek, to jeszcze człek był goopi i goiło się jak na psie.

Najgorzej, że brak sprzętu, więc zapewne sie pochlastam porządnie. A chirurg zrobi to w try miga. Tylko jutro dopiero ... kużwa zawsze coś ... a miało być tak pięknie ...

Przecie mogiem pomóc!!!!!! :roll:

Przecie mogiem pomóc!!!!!! :roll:

Kamyś , jutro podjadę do BIelańskiego na oddział ratunkowy pomocy doraźnej - teraz takie cuda mają w szpitalach panie...

MUszę sobie podstęplować książeczkę i będzie good (tylko najpierw ja musze znaleźc :))

Nefcia, weź strasną Rmułę pod pachę i ciach! :wink:

Jutro se Rmułę wydrukuje i jus :):)

A książeczkę se sama podbijam i podpisuję :)

Powiedzcie, że :

- nie bardzo mnie pochlastają

- znieczulą przed chlastaniem :):)

Sama bym się znieczuliła, ale już mi nie wchodzi :)