kamyk68 06.07.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Barrankowa mnie rozwaliła :) Nie mafia tylko kilka sytuacji widział taki pan doktór :) (Przeprowadziłam sobie już w życiu kilka autooperacji z wyciąganiem szwów po porodzie również - ale wenętrznych nie dałam rady - nie sięgało. Ale tym razem nie ma sprzętu , więc idę poczytać książkę :)) Wy to kceta żeby mi wszystkie włosy wylazły z nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jesoo, Nefcia, ty z żyletką koło ścięgna to nie szalej może cooo? Jeszcze się sztachniesz gdzie nie potrza i dopiero będzie. Nie nie, wiesz, pięta to jednak co innego, no i miało się tedy te 20 latek, to jeszcze człek był goopi i goiło się jak na psie. Najgorzej, że brak sprzętu, więc zapewne sie pochlastam porządnie. A chirurg zrobi to w try miga. Tylko jutro dopiero ... kużwa zawsze coś ... a miało być tak pięknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 raczej masochistka przeca Nefci radzę cywilizowane rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Szalowanie Panowie dzisiaj to chyba skończyli Przyjechały "druty",dystanse jakieś do drutów od jutra se bedom kręcić i ustawiać zbrojenie Ja dzisiaj miałem fajna fuchę prostowałem druty(zbrojeniowe )wozem swoim Szło jak po maśle Podoba mi się ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Jesoo, Nefcia, ty z żyletką koło ścięgna to nie szalej może cooo? Jeszcze się sztachniesz gdzie nie potrza i dopiero będzie. Nie nie, wiesz, pięta to jednak co innego, no i miało się tedy te 20 latek, to jeszcze człek był goopi i goiło się jak na psie. Najgorzej, że brak sprzętu, więc zapewne sie pochlastam porządnie. A chirurg zrobi to w try miga. Tylko jutro dopiero ... kużwa zawsze coś ... a miało być tak pięknie ... Przecie mogiem pomóc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kurde, mnie sie kiedys zakazenie zrobilo od zwyklego obtarcia od buta i tez bym nigdzie nie poszla z tym gdyby nie to, ze pewnego pieknego dnia po prostu nie moglam juz na tej nodze stanac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nefcia, drutem gadzine, drutem! Kurna, ale faktycznie wieczór spaprany. Co też temu twojemu przyszło do głowy igłami się bawić na sofie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kamyk pojedzie do Nefci i bedzie impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kamyk pojedzie do Nefci i bedzie impreza. pobawią się igłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Przecie mogiem pomóc!!!!!! Kamyś , jutro podjadę do BIelańskiego na oddział ratunkowy pomocy doraźnej - teraz takie cuda mają w szpitalach panie... MUszę sobie podstęplować książeczkę i będzie good (tylko najpierw ja musze znaleźc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nawet była tam, gdzie sie spodziewałam - szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A masz taki formolarz co daja w robocie że składki odprowadzają?Jka masz to książeczki mieć nie musisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 RMUA znaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 RMUA znaczy sie. no to miałem na myśli chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 RMUA znaczy sie. no to miałem na myśli chyba Tak, to. Ale jak kto nie ma podbitej ksiazeczki jak ja na przyklad od roku, to RMUA nie bedzie mial tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nefcia, weź strasną Rmułę pod pachę i ciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Albo idz do ZUSu, tam Ci wytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Siem nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Barankowej nie patrzy tak z oczu że łoona jaka sadystka jest Bo w niej siedzom różne tajemnicze rzeczy, a z wierzchu sama łagodność - rzecze barranek ja. Na to mnie wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nefcia, weź strasną Rmułę pod pachę i ciach! Jutro se Rmułę wydrukuje i jus :) A książeczkę se sama podbijam i podpisuję Powiedzcie, że : - nie bardzo mnie pochlastają - znieczulą przed chlastaniem :) Sama bym się znieczuliła, ale już mi nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts