kamyk68 12.10.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nefcia ja tylko cytuję męski szowinistyczny punkt widzenia - kobieta nie człowiek bo jak zawołasz na ulicy ej człowieku to się nie obejrzy no ładnie Ty mi tu jakąś prowokację robisz mie ma dandiego przecie sam sie nie wybronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nefcia ja tylko cytuję męski szowinistyczny punkt widzenia - kobieta nie człowiek bo jak zawołasz na ulicy ej człowieku to się nie obejrzy no ładnie Ty mi tu jakąś prowokację robisz mie ma dandiego przecie sam sie nie wybronię Kamyku już jestem i spiesze z odsieczą. Wu, Ciebie w ogóle ale to w ogóle nie można spuścić z oka. jak wiesz, że mnie nie będzie przez weekend bo komp mnie w domu zwyczajnie brzydzi to wypisujesz żeś na dietach bo sukienka, że panna młoda to pół Ciebie a ja wracam i znów wszystkim którzy nie widzieli zdjęć w dzienniku Anki muszę tłumaczyć że: a) Wu nie musi się odchudzać (naprawdę nie musi i to nie dlatego, że kochanego ciała srerdu pierdu - Wu jest elegancko szczupła - naprawdę i z uporem maniaka) b) Wu ma wesołe oczy i ufne spojrzenie. Prócz tego jest uśmiechnięta i sympatycznie zachęcająca do konwersacji a ponadto c) Ani ja ani Kamyk nie jesteśmy szowinistami - jesteśmy zwyczajnie ujmujący w nieco szorstki acz kipiący sexem, męski sposób. Gentlemani nie bywają szowinistami dokładnie na tej samej zasadzie na jakiej u facetów nie ma bałaganu - jest tylko feng shui jak zwykł był mawiać Selim dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 i znów to samo, zapomniałem o najwazniejszym Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej - widział ktoś dziś kamyka albo Wu? martwię się nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.10.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam !!! Miałem dzisiaj h....y dzień ręce opadają poprostu Szczęście że już się kończy Pozdrowionka dla wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nefcia ja tylko cytuję męski szowinistyczny punkt widzenia - kobieta nie człowiek bo jak zawołasz na ulicy ej człowieku to się nie obejrzy no ładnie Ty mi tu jakąś prowokację robisz mie ma dandiego przecie sam sie nie wybronię Kamyku już jestem i spiesze z odsieczą. Wu, Ciebie w ogóle ale to w ogóle nie można spuścić z oka. jak wiesz, że mnie nie będzie przez weekend bo komp mnie w domu zwyczajnie brzydzi to wypisujesz żeś na dietach bo sukienka, że panna młoda to pół Ciebie a ja wracam i znów wszystkim którzy nie widzieli zdjęć w dzienniku Anki muszę tłumaczyć że: a) Wu nie musi się odchudzać (naprawdę nie musi i to nie dlatego, że kochanego ciała srerdu pierdu - Wu jest elegancko szczupła - naprawdę i z uporem maniaka) b) Wu ma wesołe oczy i ufne spojrzenie. Prócz tego jest uśmiechnięta i sympatycznie zachęcająca do konwersacji a ponadto c) Ani ja ani Kamyk nie jesteśmy szowinistami - jesteśmy zwyczajnie ujmujący w nieco szorstki acz kipiący sexem, męski sposób. Gentlemani nie bywają szowinistami dokładnie na tej samej zasadzie na jakiej u facetów nie ma bałaganu - jest tylko feng shui jak zwykł był mawiać Selim dziekuję dobry wieczór dandi chyba sobie to normalnie wydrukuję dzisiaj to mi potrzeba dobrego słowa jak roślinkom deszczu Miałem dzisiaj h....y dzień ręce opadają poprostu kamyk wiem o czym mówisz też taki miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Miałem dzisiaj h....y dzień ręce opadają poprostu kamyk wiem o czym mówisz też taki miałam dzień dobry Nie wiem jak reszta ale ja wam nie wierze nic a nic - zachlaliście we dwójke i tyle a teraz próbujecie wymusic współczucie. ja tam ide się nafochować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dandi Ty mnie dzisiaj nie prowokuj wczoraj taki miły byłeś dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzień dobry.... no i ja tu też trafiłam i widzę, że tu same doborowe towarzystwo - więc przycupnę na chwilę. Kamyk - a foty tej lodówy ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam!!!! Fot niestety nie ma!!! Dzisiaj ciąg dlaszy H......go dnia normalnie idzie się pociąć Naigorsze że na jutro zapowiada się dzień naigorszy!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję że dam radę Nitu wszyscy sa mile widziani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Kamyk ale chujo*&^^e dni są po to zeby docenić te fajne Wusia ale Ci Dandi komplementów nawalił, a ja musze powiedziec ze wszystko to prawda do tego z ta czarujaca Wuska mozna gadac godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nitu wszyscy sa mile widziani!!! dzięki doczytałam że interesujesz się solarami.... ja kiedys też, ale zarzuciłam pomysł. No ale mi mówili, że zasobnik powinien miec 300l więc sie jeszcze zorientuj. Nawet tu na forum był ktoś kto tym tematem obracał. Jak sobie przypomnę i odnajdę wątek - to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dawno tam nie zaglądałam, ale zapytać zawsze można...zwłaszcza, że tam doradzą i w sprawie kociołka jaki zasobnika pod te solary... http://forum.muratordom.pl/wzorem-grzeska-kotly-i-nie-tylko-w-dobrych-cenach,t46373-720.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja mam solary i zasobnik 300L i w poprzednim domu tez mialam i uwazam ze to fajne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja bede miał i jaki to jeszcze zgłębię temat za podpowiedzi dziękuje i Wasze zdrowie!!!! Czemu tych poj....nych dni jest coraz więcej????No czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dawno tam nie zaglądałam, ale zapytać zawsze można...zwłaszcza, że tam doradzą i w sprawie kociołka jaki zasobnika pod te solary... http://forum.muratordom.pl/wzorem-grzeska-kotly-i-nie-tylko-w-dobrych-cenach,t46373-720.htm Dyskutowałem ciut z tym Panem i do końca mnie nie przekonał na temat swoich poglądów dotyczących piecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Kamyk moze dlatego ze jestesmy coraz starsi i wiecej sie od nas wymaga i wszystko staje sie przez to trudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja myśle że chyba nie. Frustracji ogólnie dużo jest w powietrzu, a na kim sie najlepiej wyżyć ? Na każdym kto się trafi? Może na bezbronnym? Nieważne na kim ,ważne żeby się wyżyć i tyle . Ja ostatnio trafiam na takich pacjętów a jak jeszcze szeffffffff Cię dobiję to tylko zostaje siem upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Co właśnie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Anula no ja do tej pory z szoku wyjść nie mogę za tyle dobrych słów od dandiego przyszłe ojcostwo widać tak na Niego działa i drobne sprostowanie to nie ja czarująca tylko Ania sama słodycz z Nią to się dopiero super gada kamyk no żebyśmy razem pracowali to bym uwierzyła ale taki zbieg okoliczności - same parszywe dni ale byle do weekedu potem tylko poniedziałek i koniec roboty potem zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts