Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia ja tylko cytuję męski szowinistyczny punkt widzenia - kobieta nie człowiek bo jak zawołasz na ulicy ej człowieku to się nie obejrzy :wink: :D :lol:

no ładnie Ty mi tu jakąś prowokację robisz mie ma dandiego przecie sam sie nie wybronię :wink: :D :D :D

Kamyku już jestem i spiesze z odsieczą.

Wu, Ciebie w ogóle ale to w ogóle nie można spuścić z oka. jak wiesz, że mnie nie będzie przez weekend bo komp mnie w domu zwyczajnie brzydzi to wypisujesz żeś na dietach bo sukienka, że panna młoda to pół Ciebie a ja wracam i znów wszystkim którzy nie widzieli zdjęć w dzienniku Anki muszę tłumaczyć że:

a) Wu nie musi się odchudzać (naprawdę nie musi i to nie dlatego, że kochanego ciała srerdu pierdu - Wu jest elegancko szczupła - naprawdę i z uporem maniaka)

b) Wu ma wesołe oczy i ufne spojrzenie. Prócz tego jest uśmiechnięta i sympatycznie zachęcająca do konwersacji

a ponadto

c) Ani ja ani Kamyk nie jesteśmy szowinistami - jesteśmy zwyczajnie ujmujący w nieco szorstki acz kipiący sexem, męski sposób. Gentlemani nie bywają szowinistami dokładnie na tej samej zasadzie na jakiej u facetów nie ma bałaganu - jest tylko feng shui jak zwykł był mawiać Selim

dziekuję

Nefcia ja tylko cytuję męski szowinistyczny punkt widzenia - kobieta nie człowiek bo jak zawołasz na ulicy ej człowieku to się nie obejrzy :wink: :D :lol:

no ładnie Ty mi tu jakąś prowokację robisz mie ma dandiego przecie sam sie nie wybronię :wink: :D :D :D

Kamyku już jestem i spiesze z odsieczą.

Wu, Ciebie w ogóle ale to w ogóle nie można spuścić z oka. jak wiesz, że mnie nie będzie przez weekend bo komp mnie w domu zwyczajnie brzydzi to wypisujesz żeś na dietach bo sukienka, że panna młoda to pół Ciebie a ja wracam i znów wszystkim którzy nie widzieli zdjęć w dzienniku Anki muszę tłumaczyć że:

a) Wu nie musi się odchudzać (naprawdę nie musi i to nie dlatego, że kochanego ciała srerdu pierdu - Wu jest elegancko szczupła - naprawdę i z uporem maniaka)

b) Wu ma wesołe oczy i ufne spojrzenie. Prócz tego jest uśmiechnięta i sympatycznie zachęcająca do konwersacji

a ponadto

c) Ani ja ani Kamyk nie jesteśmy szowinistami - jesteśmy zwyczajnie ujmujący w nieco szorstki acz kipiący sexem, męski sposób. Gentlemani nie bywają szowinistami dokładnie na tej samej zasadzie na jakiej u facetów nie ma bałaganu - jest tylko feng shui jak zwykł był mawiać Selim

dziekuję

dobry wieczór

dandi chyba sobie to normalnie wydrukuję :D dzisiaj to mi potrzeba dobrego słowa jak roślinkom deszczu :(

Miałem dzisiaj h....y dzień ręce opadają poprostu

kamyk wiem o czym mówisz też taki miałam :(

Miałem dzisiaj h....y dzień ręce opadają poprostu

kamyk wiem o czym mówisz też taki miałam :(

dzień dobry

Nie wiem jak reszta ale ja wam nie wierze nic a nic - zachlaliście we dwójke i tyle a teraz próbujecie wymusic współczucie. ja tam ide się nafochować

Nitu wszyscy sa mile widziani!!! :D

dzięki :oops:

doczytałam że interesujesz się solarami.... ja kiedys też, ale zarzuciłam pomysł. No ale mi mówili, że zasobnik powinien miec 300l :wink: więc sie jeszcze zorientuj. Nawet tu na forum był ktoś kto tym tematem obracał. Jak sobie przypomnę i odnajdę wątek - to dam znać

Dawno tam nie zaglądałam, ale zapytać zawsze można...zwłaszcza, że tam doradzą i w sprawie kociołka jaki zasobnika pod te solary...

http://forum.muratordom.pl/wzorem-grzeska-kotly-i-nie-tylko-w-dobrych-cenach,t46373-720.htm

Dawno tam nie zaglądałam, ale zapytać zawsze można...zwłaszcza, że tam doradzą i w sprawie kociołka jaki zasobnika pod te solary...

http://forum.muratordom.pl/wzorem-grzeska-kotly-i-nie-tylko-w-dobrych-cenach,t46373-720.htm

Dyskutowałem ciut z tym Panem i do końca mnie nie przekonał na temat swoich poglądów dotyczących piecy :wink:

Ja myśle że chyba nie.

Frustracji ogólnie dużo jest w powietrzu, a na kim sie najlepiej wyżyć ? Na każdym kto się trafi? Może na bezbronnym?

Nieważne na kim ,ważne żeby się wyżyć i tyle . Ja ostatnio trafiam na takich pacjętów a jak jeszcze szeffffffff Cię dobiję to tylko zostaje siem upić :D

Anula no ja do tej pory z szoku wyjść nie mogę za tyle dobrych słów od dandiego :D przyszłe ojcostwo widać tak na Niego działa :wink: :D

i drobne sprostowanie to nie ja czarująca tylko Ania sama słodycz :D z Nią to się dopiero super gada :D :wink:

kamyk no żebyśmy razem pracowali to bym uwierzyła ale taki zbieg okoliczności - same parszywe dni :( ale byle do weekedu potem tylko poniedziałek i koniec roboty :D :wink: potem zabawa :lol: