kamyk68 22.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 aaaaaaaaaaaa To jeszcze powiedz co z małżem zrobić jakby siem opierał Mysza a ty jedziesz czy też obraz zaciemniasz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 aaaaaaaaaaaa To jeszcze powiedz co z małżem zrobić jakby siem opierał Mysza a ty jedziesz czy też obraz zaciemniasz?????? niee, ja nie jadę -moja córcia kończy 4 latka w sobotę, a ja sie upijam w samotności, bo mi lata lecą Jak nie da po dobroci to bież gwałtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 orzeszku Ty mói ja nie wim czy mnie na to stać Jak małż Nitu do spółki z MM mnie dorwą to na księżyc przyjdzie siem wyprowadzać A ja latać nie lubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 orzeszku Ty mói ja nie wim czy mnie na to stać Jak małż Nitu do spółki z MM mnie dorwą to na księżyc przyjdzie siem wyprowadzać A ja latać nie lubiem a kto mowił, ze masz Nitke brac gwałtem. Z paniami to delikatnie trzeba ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 orzeszku Ty mói ja nie wim czy mnie na to stać Jak małż Nitu do spółki z MM mnie dorwą to na księżyc przyjdzie siem wyprowadzać A ja latać nie lubiem a kto mowił, ze masz Nitke brac gwałtem. Z paniami to delikatnie trzeba ;P Sama tak gadałaś ciut wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 o matko jak Kamyk się za gwałty bierze to strach jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Obstawiam w ciemno że tak do końca to Ty nie wiesz Małża Nitu pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Obstawiam w ciemno że tak do końca to Ty nie wiesz Małża Nitu pytaj mam pytac małza Nitu co lubi mój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Obstawiam w ciemno że tak do końca to Ty nie wiesz Małża Nitu pytaj mam pytac małza Nitu co lubi mój mąż? Weż już nie pij Ja nie wiem jakie Ty tam masz układy z Nitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kamyś a może Ty byś zapytał zamiast tak gwałtem brać od wejscia [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Obstawiam w ciemno że tak do końca to Ty nie wiesz Małża Nitu pytaj mam pytac małza Nitu co lubi mój mąż? Weż już nie pij Ja nie wiem jakie Ty tam masz układy z Nitu wiesz w zasadzie to doradzamy sobie czasem, np dzisiaj dałam jej przepis na hydroizolację fundamentów, pozatym to nic nas nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kamyś a może Ty byś zapytał zamiast tak gwałtem brać od wejscia [/b] A poco jeszcze siem rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 sam pytałes co zrobic z męzem jakby sie opierał ;P No ja rozumiem że: żeby życie miało smaczek... Ale ja w to nie wchodzę czyli narazie to ty sie najwyraźniej opierasz Jak zwykle wszystko na mnie Byś małża spytała jak on lubi co ty mi kazesz po siedmiu latach pytac męza jak lubi? no wez nie rób scen Obstawiam w ciemno że tak do końca to Ty nie wiesz Małża Nitu pytaj mam pytac małza Nitu co lubi mój mąż? Weż już nie pij Ja nie wiem jakie Ty tam masz układy z Nitu wiesz w zasadzie to doradzamy sobie czasem, np dzisiaj dałam jej przepis na hydroizolację fundamentów, pozatym to nic nas nie łączy Nieeee migaj mi siem teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i takim to sposobem Małgoś pyknęła mi siudemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts