malgos2 22.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Pykanie mile jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 czesc pykajace stworzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Taaa, a mnie to czesc nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dobre pykanie z rana nie jest złe ... witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. no tak, ale ja chcialam wiedziec konkretnie, czyli poznac tą magiczną datę, niech stracę nawet z 20%towym błędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. no tak, ale ja chcialam wiedziec konkretnie, czyli poznac tą magiczną datę, niech stracę nawet z 20%towym błędem 2038? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. no tak, ale ja chcialam wiedziec konkretnie, czyli poznac tą magiczną datę, niech stracę nawet z 20%towym błędem 2038? a to masz jeszcze dużo czasu. nie stresuj się tak mocno tą pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. no tak, ale ja chcialam wiedziec konkretnie, czyli poznac tą magiczną datę, niech stracę nawet z 20%towym błędem 2038? a to masz jeszcze dużo czasu. nie stresuj się tak mocno tą pracą A czy ja wygladam na zestresowana? Mam 5 dni na oddanie pracy i 1 rozdzial do napisania. Luuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mysza, zapytaj sie jednak. Moze sie czegos dowiesz ciekawego i nam powiesz? Wiedzy nigdy za wiele. a ja bym sie chetnie dowiedziala czegos więcej o twojej praaaacy doktorskiej, skoro wiedzy nigdy za wiele A co bys chciala wiedziec konkretnie? na dzien dzisiejszy interesuje mnie najbardziej, kiedy bedzie oddana do publikacji co by ją mógl zwykły smiertelnik poczytac i głową pokiwac chwile Najpierw musi byc a) napisana b) zaakceptowana przez profa c) oddana do recenzji d) dobrze zrecenzowana e) obroniona f) przeredagowana co by sie nadawala do publikacji... Dluuuga droga jeszcze. no tak, ale ja chcialam wiedziec konkretnie, czyli poznac tą magiczną datę, niech stracę nawet z 20%towym błędem 2038? a to masz jeszcze dużo czasu. nie stresuj się tak mocno tą pracą A czy ja wygladam na zestresowana? Mam 5 dni na oddanie pracy i 1 rozdzial do napisania. Luuuuz. to spoko, tylko zebys zbindowac zdążyła ide do fryzjera Małgoś. on tnie włosy przez wyzynanie sierpem, wiec nie bedzie duzo lepiej, ale za to naturalniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.07.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dobre pykanie z rana nie jest złe ... witam się Siema Kru.. ja korki zbieram!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dobry wieczór Kamyk pokaż no co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Kamyk masz przechlapane! Ty wiesz za co i bardzo dziekuje za to że przyjechales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Kamyk z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 wpadłam zamanifestować swoja złość i radość ( no to mamy paradoks) i Kamyk wie o co kaman Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dobry wieczór Kamol przy następnym spotkaniu obiecuję że dostaniesz pod oko za to samo co od reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dojechał i jest ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts