kamyk68 07.10.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Relacja ifoto bedom już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a kiedy to u Ciebie wkrotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a kiedy to u Ciebie wkrotce? byle nie po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Cześć Kamyczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór ostatnio jak Kamol powiedział że niedługo to Go zeżarło na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Zapewniam że teraz mnie nie wetnie weny poszukuję ale myśle ze mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamyk, widze Cie na poprawinach albo nie zyjesz. Coś bliżej moze bo nie wiem łoo so chodzi Na poprawinach po betonuffce, na ktora do mnie nie przyjechales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamyk, widze Cie na poprawinach albo nie zyjesz. Coś bliżej moze bo nie wiem łoo so chodzi Na poprawinach po betonuffce, na ktora do mnie nie przyjechales. A kiedy to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamyk, widze Cie na poprawinach albo nie zyjesz. Coś bliżej moze bo nie wiem łoo so chodzi Na poprawinach po betonuffce, na ktora do mnie nie przyjechales. A kiedy to bedzie A kiedy chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamyk, widze Cie na poprawinach albo nie zyjesz. Coś bliżej moze bo nie wiem łoo so chodzi Na poprawinach po betonuffce, na ktora do mnie nie przyjechales. A kiedy to bedzie A kiedy chcesz? U Ciebie to w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kamyk, widze Cie na poprawinach albo nie zyjesz. Coś bliżej moze bo nie wiem łoo so chodzi Na poprawinach po betonuffce, na ktora do mnie nie przyjechales. A kiedy to bedzie A kiedy chcesz? U Ciebie to w każdej chwili A jak zapraszalam to nie odpowiedziales. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem No ja mysle... Nefcia jeszcze ma niezaliczone i rasia i Irma... Jakos w listopadzie bedzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem No ja mysle... Nefcia jeszcze ma niezaliczone i rasia i Irma... Jakos w listopadzie bedzie dobrze? Ja siem dostoaujem żeby nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem No ja mysle... Nefcia jeszcze ma niezaliczone i rasia i Irma... Jakos w listopadzie bedzie dobrze? Ja siem dostoaujem żeby nie wiem co Jaaaaaa, jaka subordynacja. Bardzo mi bedzie milo. I sasiadom nie bedzie sie nudzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem No ja mysle... Nefcia jeszcze ma niezaliczone i rasia i Irma... Jakos w listopadzie bedzie dobrze? Ja siem dostoaujem żeby nie wiem co Jaaaaaa, jaka subordynacja. Bardzo mi bedzie milo. I sasiadom nie bedzie sie nudzilo... To jest pewne Pokutę czas odprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 I jest mi z tego powodu żle Ja siem dostosukujem No ja mysle... Nefcia jeszcze ma niezaliczone i rasia i Irma... Jakos w listopadzie bedzie dobrze? Ja siem dostoaujem żeby nie wiem co Jaaaaaa, jaka subordynacja. Bardzo mi bedzie milo. I sasiadom nie bedzie sie nudzilo... To jest pewne Pokutę czas odprawić Bardzo seksowne to Twoje kajanie. Chyba sie wczesniej zobaczymy u rasi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a ja nic o Raśce nie wim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.10.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Obowiązkowo! Że obowiązk0owo to ja mogiem zrozumiec ale kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts