dandi3 15.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ bardzo uważnie czytam to Ty kiepsko czytasz jak nie doczytałes że pracuje jescze tylko dzisiaj potem ma wolne i idzie na zakupy robić sobie przyjemności ech - nic nie rozumiesz. Czy TY wiesz czym są dla faceta zakupy? KARĄ!!! najpierw te szczęki a potem jeszcze po sklepach... wyrwany czas który można spożytkować oglądając mecz i sącząc zimnego Carlsberga. Kamyk - dla Ciebie: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/carlsberg-lager.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dandi a było poczytać u mnie jak się kamyk na zakupy cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dandi a było poczytać u mnie jak się kamyk na zakupy cieszył nie odzywam się do Ciebie - podjudzasz Monię żeby mnie wykastrowała!!! kamyk Ty to sobie wyobrażasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry Kamyk - dziś dzień konia. Trzymaj się i wieczorem daj koniecznie znac jak se poradziłeś. Nie wiem co Cie w tej pracy bardziej wkurza pacjenci czy personel ale ja mam tak, że jak mnie ktoś wkurza to zwyczajnie - kopa w przełyk, potem w kręgosłup i dopiero zcazynam gadać - spróbuj O matko Dandi - Ty mi z niebios spadasz... ja tak zacznę następna rozmowe z developerami.... i może wtedy się w koncu dogadamy dzień dobry wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dandi a było poczytać u mnie jak się kamyk na zakupy cieszył nie odzywam się do Ciebie - podjudzasz Monię żeby mnie wykastrowała!!! kamyk Ty to sobie wyobrażasz?? nie to nie zobaczymy kto się wczęśniej stęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 nie to nie zobaczymy kto się wczęśniej stęskni oczywiście że ja zimny gadzie. zaczekaj aż wróci Kamyk - zlejemy Cię na kwaśne jabłko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 nie to nie zobaczymy kto się wczęśniej stęskni oczywiście że ja zimny gadzie. zaczekaj aż wróci Kamyk - zlejemy Cię na kwaśne jabłko!! Wusia.... jakby co to wiesz....ja teraz oświecona jestem i wiesz... bo to groźby karalne som....także no...wiesz...tu nawet dentysta nic nie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tu nawet dentysta nic nie poradzi zwykły dentysta może nie ale Kamyk... Ja już nawet wiem jaki oręż wytoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 u Moniki napisałam o co chodzi z szachami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tu nawet dentysta nic nie poradzi zwykły dentysta może nie ale Kamyk... Ja już nawet wiem jaki oręż wytoczy ja wiem, że mogę załować tego pytania, ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 OK - to zaczynam. Osoby szczególnie wrażliwe - nie czytać: po 1 - komplet 9 kleszczy ekstrakcyjnych rozmiar 14 + najlepiej Bertenapo 2 - cała masa zgłębników (im bardziej zardzewiałe tym lepiej)po 3 - Skaler piezoelelektryczny model UDS-K marki WOODPECKER po 4 - Pilniki kanałowe - im więcej tym lepiejpo 5 - Rtg panoramiczny cefalometryczny - żeby wszystko uwiecznićpo 6 - Kątnica implantologicznapo 7 - śliniaki trójwarstwowepo 8 - endometr z jednoczesnym pomiarem długości roboczej kanału korzeniowegopo 9 - dłuta w ilości przemysłowejpo 10 - rozwieracz szczękowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ dandysie ja to cieplutka jestem kamykiem mnie nie strasz bo ja siem dentystów nie boję Nitusia co to groźby karalne są to ja wiem dobrze bo ja to tak bardziej do pana R. mam bisko Ty wiesz o co chodzi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dobrze.... mam jeszcze tylko jedno małe pytanko... Dandi a kim Ty jesteś z zawodu? bo jak na mojego czuja alboś się z Kamykiem i jego orężem zbytnio zaprzyjaźnił alboś z tej samej bajki co on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ dandysie ja to cieplutka jestem kamykiem mnie nie strasz bo ja siem dentystów nie boję Nitusia co to groźby karalne są to ja wiem dobrze bo ja to tak bardziej do pana R. mam bisko Ty wiesz o co chodzi nie nooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ludzie sorki.... ale właśnie zaplułam monitor....bo Wusia pisała Dandysie, a ja cały czas se czytałam Dyndasie... i właśnie się ocknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dandi to już drugi raz się pod kreska znalazłam... wybaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 lbo Wusia pisała Dandysie, a ja cały czas se czytałam Dyndasie... i właśnie się ocknęłam... http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif a tak serio to nie pisz więcej takich rzeczy - przecież wiesz, że to tylko woda na młyn tej podłej Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dandi a kim Ty jesteś z zawodu? to własnie lubię w sieci najbardziej - tu mogę być każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No witanko Wam wszystkim i każdemu z osobna za prezenty dziękuję tylko ja piwa nie pije bo nie lubię Dzień jakoś przeżyłem w pracce dziś pacjenty mi adrenalinki nie podnosiły ,ale żeby nie było rózowo to siostra moja cioteczna telefonikiem postarała sie żeby poziom adrenaliny znacznie mi nie spadł Naszczęście sprawke udało siem wyjaśnić Na zakupach nie byłem bo siem z gościem we firmie jednej nie dogadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 sie witam i tez piwa nie lubie dlatego pije wodke, a ze codziennie to sie na mnie krzywo patrza, a jak facet przychodzi z pracy i se piwko otwiero to niby ok jest? i co ja zrobie ze ja piwa nie lubie? ale sie otworzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts