kamyk68 16.04.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzięki Ci Mycha!!! Mam jazdę dzisiaj bez trzymanki ((((( Nudziło mi się więc zadzwoniłem do tynkarza spytać kiedy Tynkarz powiedział że od 26.04 najprawdopodobniej .No i ciśnienie mam na dzień dzisiejszy z głowy:((((( Nie mam kabelków rozprowadzonych więc zanosi sie ,że do oswietlenia domu będę używał świeczek:((((Chociaż ekologicznie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzięki Ci Mycha!!! Mam jazdę dzisiaj bez trzymanki ((((( Nudziło mi się więc zadzwoniłem do tynkarza spytać kiedy Tynkarz powiedział że od 26.04 najprawdopodobniej .No i ciśnienie mam na dzień dzisiejszy z głowy:((((( Nie mam kabelków rozprowadzonych więc zanosi sie ,że do oswietlenia domu będę używał świeczek:((((Chociaż ekologicznie będzie Cóż to w porównaniu z wszechświatem Cze Kamol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cze Nefcia no niby nic ale nerwa mam takiego że:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cze Nefcia no niby nic ale nerwa mam takiego że:(((( Czasem trzeba się powkurwiać, żeby krew żywiej krążyła :) Będzie dobrze- to tylko jedna mała niedogodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 niech zaczną tynkować od pokoi, w których swiatła nie musisz używac;).Sprytny elektryk to się u Ciebie w 2 i pól tygodnia uwinie, no chyba ześ se kaskady świateł nawymyslał.Masz 10 dni wołaj elektryka raz dwa i kaz zaczynac od pokoi, w których leci mało kabli.Skończy góre i zejdzie na dól, a na góre tynkarze.I każ tynkarzom pracować bardzo wolno, a elektrykowi bardzo szybko ;PBędzie dobrze, dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja niby to wiem ale wiesz cuś zaradzić trza będzie .Nie lubię tak robić na łapu capu bo ogólnie prundu nie lubiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 niech zaczną tynkować od pokoi, w których swiatła nie musisz używac;). Sprytny elektryk to się u Ciebie w 2 i pól tygodnia uwinie, no chyba ześ se kaskady świateł nawymyslał.Masz 10 dni wołaj elektryka raz dwa i kaz zaczynac od pokoi, w których leci mało kabli.Skończy góre i zejdzie na dól, a na góre tynkarze.I każ tynkarzom pracować bardzo wolno, a elektrykowi bardzo szybko ;P Będzie dobrze, dasz sobie radę Kabelków to będzie sporawo cuś mi siem tak zdaje powiem więcej ja to wiem. Masz racje elektrykowi dam jakiegos dopalacza a tynkarzowi uszyję kieszenie na 10 kg odważniki ))Jak myślisz pomoże???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 myśle, ze to wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji i usposobienia fachowców. tynkarzy pewnie jest więcej, jest więc im razniej, więc bardziej ochoczo będą mpracowac. A elektrycy pracują samotnie każdy na swoim stanowisku, w skupieniu, starając się sobie umilić czas cichym podgwizdywaniem;) To raczej smutna praca jest więc moga mieć doła, a to się przekłada na tempo pracy równiez , co może działać na Twoją niekorzyść (chyba udaru dostałam na slońcu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Czyli jednym słowem zostaja mi świeczki:((( Fajnie Ci że słonko masz:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Kamyk nie kombinuj tylko elektryka na szybko ściągaj. Na jutro. W Twojej chałupie to potrwa - u mnie było tak ze 3 tygodnie (a niby miało być dwa ..)Masz projekt, więc luz - tylko mądrego elektryka weź to sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry Kamol no ja wiem że tu nic śmiesznego nie ma ale nie mogę się nie smiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Kamyk nie kombinuj tylko elektryka na szybko ściągaj. Na jutro. W Twojej chałupie to potrwa - u mnie było tak ze 3 tygodnie (a niby miało być dwa ..) Masz projekt, więc luz - tylko mądrego elektryka weź to sobie poradzi. Projekt to ja miałem bo siem troche wizja zmieniła .Opcja siem jakaś urodziła i może będzie tak że od poniedziałku będzie dwóch elektryków Wuśka prześmiewca I tu chciałem Ci jęzor pokazać ale nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 taki Kamolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Większy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 większych tu nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mi żadnego nie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 bo beeee jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 bo beeee jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 łoooooooo jaki malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 u mnie innych niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts