Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

Dzięki Ci Mycha!!!

Mam jazdę dzisiaj bez trzymanki :(((((( Nudziło mi się więc zadzwoniłem do tynkarza spytać kiedy

Tynkarz powiedział że od 26.04 najprawdopodobniej .No i ciśnienie mam na dzień dzisiejszy z głowy:(((((

Nie mam kabelków rozprowadzonych więc zanosi sie ,że do oswietlenia domu będę używał świeczek:((((Chociaż ekologicznie będzie

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Ci Mycha!!!

Mam jazdę dzisiaj bez trzymanki :(((((( Nudziło mi się więc zadzwoniłem do tynkarza spytać kiedy

Tynkarz powiedział że od 26.04 najprawdopodobniej .No i ciśnienie mam na dzień dzisiejszy z głowy:(((((

Nie mam kabelków rozprowadzonych więc zanosi sie ,że do oswietlenia domu będę używał świeczek:((((Chociaż ekologicznie będzie

Cóż to w porównaniu z wszechświatem :) Cze Kamol :)

niech zaczną tynkować od pokoi, w których swiatła nie musisz używac;).

Sprytny elektryk to się u Ciebie w 2 i pól tygodnia uwinie, no chyba ześ se kaskady świateł nawymyslał.Masz 10 dni wołaj elektryka raz dwa i kaz zaczynac od pokoi, w których leci mało kabli.Skończy góre i zejdzie na dól, a na góre tynkarze.I każ tynkarzom pracować bardzo wolno, a elektrykowi bardzo szybko ;P

Będzie dobrze, dasz sobie radę

niech zaczną tynkować od pokoi, w których swiatła nie musisz używac;).

Sprytny elektryk to się u Ciebie w 2 i pól tygodnia uwinie, no chyba ześ se kaskady świateł nawymyslał.Masz 10 dni wołaj elektryka raz dwa i kaz zaczynac od pokoi, w których leci mało kabli.Skończy góre i zejdzie na dól, a na góre tynkarze.I każ tynkarzom pracować bardzo wolno, a elektrykowi bardzo szybko ;P

Będzie dobrze, dasz sobie radę

Kabelków to będzie sporawo cuś mi siem tak zdaje powiem więcej ja to wiem.

Masz racje elektrykowi dam jakiegos dopalacza a tynkarzowi uszyję kieszenie na 10 kg odważniki :)))Jak myślisz pomoże????

myśle, ze to wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji i usposobienia fachowców. tynkarzy pewnie jest więcej, jest więc im razniej, więc bardziej ochoczo będą mpracowac. A elektrycy pracują samotnie każdy na swoim stanowisku, w skupieniu, starając się sobie umilić czas cichym podgwizdywaniem;) To raczej smutna praca jest ;) więc moga mieć doła, a to się przekłada na tempo pracy równiez ;), co może działać na Twoją niekorzyść

(chyba udaru dostałam na slońcu)

Kamyk nie kombinuj tylko elektryka na szybko ściągaj. Na jutro. W Twojej chałupie to potrwa - u mnie było tak ze 3 tygodnie (a niby miało być dwa ..)

Masz projekt, więc luz - tylko mądrego elektryka weź to sobie poradzi.

Kamyk nie kombinuj tylko elektryka na szybko ściągaj. Na jutro. W Twojej chałupie to potrwa - u mnie było tak ze 3 tygodnie (a niby miało być dwa ..)

Masz projekt, więc luz - tylko mądrego elektryka weź to sobie poradzi.

Projekt to ja miałem bo siem troche wizja zmieniła .Opcja siem jakaś urodziła i może będzie tak że od poniedziałku będzie dwóch elektryków

Wuśka prześmiewca

I tu chciałem Ci jęzor pokazać ale nie mogę znależć;)