wu 15.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a właśnie że tak bo oczka ropuszka ma piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a właśnie że tak bo oczka ropuszka ma piękne ale nic w nich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 jak to nic pełno życia w nich widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 to nie to nie ma tego czeguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi o braku zębów nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi załamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi o braku zębów nie wspomnę specjalnie wrocilam na poprzednia strone i nie wiem skad ta diagnoza doktorze? przac ona paszcze zamknieta ma i nie widac uzebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.10.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi o braku zębów nie wspomnę specjalnie wrocilam na poprzednia strone i nie wiem skad ta diagnoza doktorze? przac ona paszcze zamknieta ma i nie widac uzebienia sie ma RTG w oku nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.10.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry http://londynmoj.blox.pl/resource/09ropucha.jpg Wu, bardzo dziękuję. Wiedziałem, że nie wytrzymasz i jednak wkleisz fotki z wesela. Cóż szkoda że jedno ale lepszy rydz niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry dandi dzięki za wiarę we mnie ale do cudotwórcy mi daleko więc jak mogę wklejać fotki z wesela które bedzie za tydzień dobpiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.10.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzień dobry dandi dzięki za wiarę we mnie ale do cudotwórcy mi daleko więc jak mogę wklejać fotki z wesela które bedzie za tydzień dobpiero no dobra 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dla kogo to jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dla kogo to jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 tja piekne oczka wytrzeszcz, poczatki zacmy i zez a przy tym krotkowzrocznosc nawet moja klinika nic z tym nie zrobi o braku zębów nie wspomnę specjalnie wrocilam na poprzednia strone i nie wiem skad ta diagnoza doktorze? przac ona paszcze zamknieta ma i nie widac uzebienia sie ma RTG w oku nie no tak... się ma - się wie....... Witanko.... a ja Wam nie powiem, co brzydkiego mój mężuś w dzieciństwie robił takim żabkom za pomocą słomki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 zawsze chciałem, żeby pomysłowym kolegom co to robili cofnęło się przez tę słomkę zanim jeszcze żaba pęknie. a może by tak z Wu tego samego spróbować? Chciała mnie kastrować to niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 zawsze chciałem, żeby pomysłowym kolegom co to robili cofnęło się przez tę słomkę zanim jeszcze żaba pęknie. a o to się go nie pytałam, oczywiście sam się nie pochwalił. nie omieszkam zadać tego frapującego pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 zawsze chciałem, żeby pomysłowym kolegom co to robili cofnęło się przez tę słomkę zanim jeszcze żaba pęknie. a może by tak z Wu tego samego spróbować? Chciała mnie kastrować to niech ma dandi ja mam niejasne podejrzenia co Ty chcesz ze mną zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 o matko salatko gdzie Ty chcesz Wuni slomke wsadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 o matko salatko gdzie Ty chcesz Wuni slomke wsadzic? Ania czy Ty naprawdę chcesz to wiedzieć? bo ja bym miała letkie obawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts