kamyk68 19.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia na nudę to dobre jest doborowe towarzystwo a kamyk to jest niebezpieczne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci nalociki nie są złe a może tak o budowaniu pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia na nudę to dobre jest doborowe towarzystwo a kamyk to jest niebezpieczne towarzystwo w partyzantce "służy" tylko doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 coś Ty Kasia z kamykiem o budowaniu z Nim to się gada o wszystkim tylko nie o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci nalociki nie są złe a może tak o budowaniu pogadamy a konkretnie o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 coś Ty Kasia z kamykiem o budowaniu z Nim to się gada o wszystkim tylko nie o budowaniu ojej, to ja chyba wewontki pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nieprawda - ja gadałam też o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no widzisz Kasia tak to z kamykiem jest śliskie stworzenie jak nie przymierzając oblizany żelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci nalociki nie są złe a może tak o budowaniu pogadamy a konkretnie o czym o budowaniu więzi miedzyludzkich na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci nalociki nie są złe a może tak o budowaniu pogadamy a konkretnie o czym o budowaniu więzi miedzyludzkich na przykład eeeeeee ja tam nie lubie więziony być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 zawsze można jakiś nalocik zorganizować i się kręci nalociki nie są złe a może tak o budowaniu pogadamy a konkretnie o czym o budowaniu więzi miedzyludzkich na przykład eeeeeee ja tam nie lubie więziony no i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nieprawda - ja gadałam też o budowaniu Jest prawda co mówi ta kobieta ,ale jest to trudny przeciwnik do takich rozmów bo Ona wszystko wie Poprostu wszystko i nie tylko o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nieprawda - ja gadałam też o budowaniu Jest prawda co mówi ta kobieta ,ale jest to trudny przeciwnik do takich rozmów bo Ona wszystko wie Poprostu wszystko i nie tylko o budowaniu Jaaaasne I jeszcze ma zawsze rację :) Kamyczku, może kaca nie miewać, ale trzaska CIę szybko to co pijesz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jaaaasne I jeszcze ma zawsze rację :) Kamyczku, może kaca nie miewać, ale trzaska CIę szybko to co pijesz teraz normalnie aj low ju, choć mam hetero orientację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jaaaasne I jeszcze ma zawsze rację :) Kamyczku, może kaca nie miewać, ale trzaska CIę szybko to co pijesz teraz normalnie aj low ju, choć mam hetero orientację No widziałam, że hetero :) I się nie dziwię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nefcia ja piję aktualnie coca colę czystą niczym nie wzmacnianą więc jasność umysłu mam i co prawda na własne łoczyska Cię nie widziaam ale potwierdzam słowa kamyka Ty wiesz wszystko i Wielka kobieta jesteś (nie mówię o wzroście ) ale kamyk to niezłe świństwo wciąga bo już dwa razy w krótkim czasie prawdę powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jaaaasne I jeszcze ma zawsze rację :) Kamyczku, może kaca nie miewać, ale trzaska CIę szybko to co pijesz teraz normalnie aj low ju, choć mam hetero orientację no właśnie podobno od coli w głowie sie pie..li ,ale ja prawdę mówiłem ,a czasami wiem co mówię Więc kitów mi tu nie wciskajta a co do orientacji to zawsze na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nooooooooooooo musi ten towar z wrotek wywala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jaaaasne I jeszcze ma zawsze rację :) Kamyczku, może kaca nie miewać, ale trzaska CIę szybko to co pijesz teraz normalnie aj low ju, choć mam hetero orientację No widziałam, że hetero :) I się nie dziwię :) no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts