wu 19.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nooooooooooooo musi ten towar z wrotek wywala ... no i dziury w mózgu robi ten pozytyw tylko jest że kamyk prawdę gadać zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No proszę kto mi otwarcie zrobił brawo Ja zawsze prawdę mówię jak nie oszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to co za otwarcie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No proszę kto mi otwarcie zrobił brawo Ja zawsze prawdę mówię jak nie oszukuję I masz dostęp do środków odurzających. To ciacho co Kaśka ze sobą przywiozła ostatnio też ma dostęp do takich środkó, ale bardziej radykalnych :) Niektórzy to mają farta w życiu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasia na fotkach widać że towar pierwsza klasa jezdeś ( żeby nie było ja też hetero ale wesoła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Ja się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No proszę kto mi otwarcie zrobił brawo Ja zawsze prawdę mówię jak nie oszukuję I masz dostęp do środków odurzających. To ciacho co Kaśka ze sobą przywiozła ostatnio też ma dostęp do takich środkó, ale bardziej radykalnych :) Niektórzy to mają farta w życiu ... dostęp nieograniczony (bo mam internet szerokopasmowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Ja się znam A to musisz Kaśkę oblookać - niekulawa jest mówię Ci - co gorsza niegłupia też - zwariować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Ja się znam No dobra, znasz się, ale skąd ta pewność, ze zdjecie nei jest podrasowane w jakimś fotoszopie??? Nefercia, aj low ju bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to co za otwarcie dostanę dobre słowo może być "dobre słowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 w sumie kamyk to ja od Ciebie chyba nic nie chcę bo kto wie co Ty możesz podesłać dobre słowo od Ciebie - uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No proszę kto mi otwarcie zrobił brawo Ja zawsze prawdę mówię jak nie oszukuję I masz dostęp do środków odurzających. To ciacho co Kaśka ze sobą przywiozła ostatnio też ma dostęp do takich środkó, ale bardziej radykalnych :) Niektórzy to mają farta w życiu ... dostęp nieograniczony (bo mam internet szerokopasmowy )bardzo nieograniczony dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nefercia, aj low ju bardzo Ajlowju2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Ja się znam No dobra, znasz się, ale skąd ta pewność, ze zdjecie nei jest podrasowane w jakimś fotoszopie??? Nefercia, aj low ju bardzo powiem więcej może to nie twoje i co z tego ja i tak się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 w sumie kamyk to ja od Ciebie chyba nic nie chcę bo kto wie co Ty możesz podesłać dobre słowo od Ciebie - uwierzę jak zobaczę Wu jakieś ploty :) Kamyk jest prawdziwy gentleman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ale weź też coś powiedz, że ja kulawa nei jestem, z oka mi się nie leje, z ucha nie kapie, co??? Wiesz - ja się nie bardzo znam, ale według mojej osobistej oceny to niezła d.upa z CIebie jest :) Ja się znam No dobra, znasz się, ale skąd ta pewność, ze zdjecie nei jest podrasowane w jakimś fotoszopie??? Nefercia, aj low ju bardzo powiem więcej może to nie twoje i co z tego ja i tak się znam aaaa to wszystko jasne szacun ze znawcą dyskutować nie będę w końcu na kobitach tak średnio się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 w sumie kamyk to ja od Ciebie chyba nic nie chcę bo kto wie co Ty możesz podesłać dobre słowo od Ciebie - uwierzę jak zobaczę mówisz i masz "dobre słowo " ha i co wierzysz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 w sumie kamyk to ja od Ciebie chyba nic nie chcę bo kto wie co Ty możesz podesłać dobre słowo od Ciebie - uwierzę jak zobaczę Wu jakieś ploty :) Kamyk jest prawdziwy gentleman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 nie wiem Nefcia ja siem Go bojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts