Nefer 30.09.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To normalnie strach się bać to niespotykanie spokojny człowiek - przeciwieństwo mnie. Fakt - posiada trzeci dan od ... piątku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To normalnie strach się bać to niespotykanie spokojny człowiek - przeciwieństwo mnie. Fakt - posiada trzeci dan od ... piątku :) No to bobrze że na macie siem nie spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to bobrze że na macie siem nie spotykamy W tym wieku :) Gdyby tu był miałby tę samą końcówkę nicka Chyba,że u Ciebie o nie rocznik a ..COŚ ZUPEŁNIE INNEGO - TO GRATULUJĘ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to bobrze że na macie siem nie spotykamy W tym wieku :) Gdyby tu był miałby tę samą końcówkę nicka Chyba,że u Ciebie o nie rocznik a ..COŚ ZUPEŁNIE INNEGO - TO GRATULUJĘ :) hm a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 No to bobrze że na macie siem nie spotykamy W tym wieku :) Gdyby tu był miałby tę samą końcówkę nicka Chyba,że u Ciebie o nie rocznik a ..COŚ ZUPEŁNIE INNEGO - TO GRATULUJĘ :) hm a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 EEeeeeeeee nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 EEeeeeeeee nic ... he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Do zobaczenia - do czwartku Spadam do łóżeczka, bo to był ciężki dzień .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzień dobry Trafiłem tu od Wu i widzę, że nieco hermetycznie ale i tak wywalić się nie dam a jako, żem z Podlasia to pewnie z czasem i osobiście się pofatyguję. Póki co będe sobie czytać. - za rozwiercenie siódemki osobiście chylę czoła i kłaniam sie nisko. Mnie sie zdarza w dwójkę zgłębnikiem nie wcelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nefcia na słowo to ja nie uwierzę dowody w ręku być muszą - FOTA MA BYĆ jak się wstydasz może być na P.W. Wu - zapraszam obcego mężczyznę ( z włosami) na budowę i mam mu fotki ? Tak na pierwszym spotkaniu ? No nie wiem.... Nefcia toż ja się domagam coby Kamyk swoją fotę zaprezentował celem udowodnienia własnego twierdzenia jaki to fotogeniczny i zgrabny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nefcia na słowo to ja nie uwierzę dowody w ręku być muszą - FOTA MA BYĆ jak się wstydasz może być na P.W. Wu - zapraszam obcego mężczyznę ( z włosami) na budowę i mam mu fotki ? Tak na pierwszym spotkaniu ? No nie wiem.... Nefcia toż ja się domagam coby Kamyk swoją fotę zaprezentował celem udowodnienia własnego twierdzenia jaki to fotogeniczny i zgrabny jest no i powabny oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzień dobry Trafiłem tu od Wu i widzę, że nieco hermetycznie ale i tak wywalić się nie dam a jako, żem z Podlasia to pewnie z czasem i osobiście się pofatyguję. Póki co będe sobie czytać. - za rozwiercenie siódemki osobiście chylę czoła i kłaniam sie nisko. Mnie sie zdarza w dwójkę zgłębnikiem nie wcelować nikogo siłą usuwać nie będziem mnie też ale tylko po wekendzie(czyżby kolega-koleżanka po fachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 czyżby kolega-koleżanka po fachu:wink: Kolega! Nie bardzo po fachu ale na fotelu u dentysty odstawiam takie cyrki, że Pani daje mi w prezencie różne zabawki jak jestem względnie grzeczny stąd wiem wszystko o Twoim fachu i skompletowałem prawie cały gabinet. Aktualnie zastanawiam się co zrobić żeby oddała mi aparat do RTG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 czyżby kolega-koleżanka po fachu:wink: Kolega! Nie bardzo po fachu ale na fotelu u dentysty odstawiam takie cyrki, że Pani daje mi w prezencie różne zabawki jak jestem względnie grzeczny stąd wiem wszystko o Twoim fachu i skompletowałem prawie cały gabinet. Aktualnie zastanawiam się co zrobić żeby oddała mi aparat do RTG Powiedz że chcesz swoje fotki na ścianach powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 kamyk coś mnie się widzi co Ty gołosłowny jezdeś dandi obiecaj że już więcej nie przyjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 kamyk coś mnie się widzi co Ty gołosłowny jezdeś dandi obiecaj że już więcej nie przyjdziesz Ja "goło"nie siedzę przecie z Neferkiem układ już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ha, nie nie nie nie - Pani nie da się na to nabrać - muszę wymyślić jakis taki spektakl, żeby nakłonic ją do tego. Ostatnio miałem dłutowanie zęba i dostałem tylko zgłębnik. Należy mi sie przecież jakas rekompensata, no tak czy nie? Kamyk - Ty wiesz co to znaczy dłutowanie, Rozumiesz mnie prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 ha, nie nie nie nie - Pani nie da się na to nabrać - muszę wymyślić jakis taki spektakl, żeby nakłonic ją do tego. Ostatnio miałem dłutowanie zęba i dostałem tylko zgłębnik. Należy mi sie przecież jakas rekompensata, no tak czy nie? Kamyk - Ty wiesz co to znaczy dłutowanie, Rozumiesz mnie prawda? Za to to i medal powinieneś dostać i tabliczke czekolady o rtg nie wspomnę oszukała Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 otóż to. Wyobrażasz sobie show jakie tam miało miejsce??? Wszędzie krew i pot. Dla lepszej wizualizacji dodam, że pozwalam spojrzeć sobie w paszczę tylko po uprzednim wstrzyknięciu mi w szczenę pół litra lignokainy. To teraz masz juz obraz jak mogło wygladac dłutowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.10.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 otóż to. Wyobrażasz sobie show jakie tam miało miejsce??? Wszędzie krew i pot. Dla lepszej wizualizacji dodam, że pozwalam spojrzeć sobie w paszczę tylko po uprzednim wstrzyknięciu mi w szczenę pół litra lignokainy. To teraz masz juz obraz jak mogło wygladac dłutowanie nio i tu drugi raz Cię oszukała ligno to z wykopalisk w ramach rękompensaty walcz o rtg(krew i pot o stratach moralnych nie wspomnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts