kaśka maciej 19.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No ładnie, ja się zastanawiam gdzie jest Kaska a ona tu sobie tu romansuje w najlepsze oj Verunia, jakie romasuje, jakie romansuje Co najwyżej konwersuje taaaaaaa, juz ja cię znam eeee tam to wszystko to ściema była ja niewinna jestem ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No ładnie, ja się zastanawiam gdzie jest Kaska a ona tu sobie tu romansuje w najlepsze oj Verunia, jakie romasuje, jakie romansuje Co najwyżej konwersuje taaaaaaa, juz ja cię znam eeee tam to wszystko to ściema była ja niewinna jestem ZAWSZE normarnie moja krew to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No ładnie, ja się zastanawiam gdzie jest Kaska a ona tu sobie tu romansuje w najlepsze oj Verunia, jakie romasuje, jakie romansuje Co najwyżej konwersuje taaaaaaa, juz ja cię znam eeee tam to wszystko to ściema była ja niewinna jestem ZAWSZE normarnie moja krew to tak jak ja patrzcie jak swój swego pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nefcia nic nie poradze po prostu mnie przeraża jaszcze ciut i dentystów zacznę się bojać Przejdzie Ci jak się spotkacie no to nocka z głowy - kamyk partyzantką straszył nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 nie znasz dnia ani godziny kamyk no weź ustalmy w końcu czy Ty mnie straszysz czy obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik a to akurat przeciwwskazanie nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik nieeeeeeeee no Verunia, wyzdrowiej szybko życie na trzeźwo jest nie do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik a to akurat przeciwwskazanie nie jest masz na myśli wygladanie jak chomik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 nie znasz dnia ani godziny kamyk no weź ustalmy w końcu czy Ty mnie straszysz czy obiecujesz nie powiem ,żeby lepiej smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik nieeeeeeeee no Verunia, wyzdrowiej szybko życie na trzeźwo jest nie do zniesienia świeta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kamyk dobrze prawi, obalmy w końcu ten mit: antybiotyki i alkohol mogą iść w parze czyż to nie jest radosna wiadomość Verunia??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 niech kto mówi o chce ja się gościa boję nie dość że partyznat to jeszcze podjadaniem grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to mówię dobry wieczór , bo tak bez powitania wpadłam niezły niezły jest i to u niektórych na trzeżwo Cześć!!! ja dziś na trzeźwo bo antybiotyk łykam i wyglądam jak chomik nieeeeeeeee no Verunia, wyzdrowiej szybko życie na trzeźwo jest nie do zniesienia świeta prawda! wcale nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kamyk dobrze prawi, obalmy w końcu ten mit: antybiotyki i alkohol mogą iść w parze czyż to nie jest radosna wiadomość Verunia??????????? taaaaaaaa jest. To mit. Sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 niech kto mówi o chce ja się gościa boję nie dość że partyznat to jeszcze podjadaniem grozi he he he ściemnia ,ściemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 znaczy Ty ściemniasz bo to już ustaliliśmy że ja prawdę mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kamyk dobrze prawi, obalmy w końcu ten mit: antybiotyki i alkohol mogą iść w parze czyż to nie jest radosna wiadomość Verunia??????????? taaaaaaaa jest. To mit. Sprawdziłam kurde, kurde ale kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts