dandi3 22.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 cześć do mnie tydzień przed końcem OC dzwoni mój pan od OC, przychodzi do domu o umówionej godzinie, ja latam po mieszkaniu i robię to co mam robić, on pisze, zajmuje mu to minutę, wbiegam, podpisuję uiszczam, mówię do zobaczenia za rok. Gdybym miał sam tego pilnować, na bank bym siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 u mnie taki pan byl wczoraj, przytulil 670zł i poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.10.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witanko dla wszystkich odwiedzających i nie odwiedzających !!!!! Tem mojemu Panu to kij w oko temat zamknięty rozpaczać nie będę !!!! Idę siem nawalić z okazji środy i tyle i życzę wszystkim miłego wieczorku POZDRO!~!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Kamyk a co w koncu z pracarzuciles im wypowiedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.10.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Kamyk a co w koncu z praca rzuciles im wypowiedzenie? Od 1.12.2008 idę seeeee mam jeszcze urlop wykorzystam w listopadzie i bai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to gratulacje, odwazne decyzje zawsze poplacaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.10.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to gratulacje, odwazne decyzje zawsze poplacaja Mam taką nadzieję !!!I jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dobry wieczór kamyk kontaktujesz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 i ja jestem.... i czytam i czytam i oczom nie dowierzam.... Kamyk szaleje - robotę rzuca i gdzie Ty takich klientów znajdziesz. hę? a z tym oc - to faktycznie kicha.... mój też dzwoni i uprzedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mądry Kamyk. Na pohybel sk...om. A Ty z klientami nie będziesz miał kłopotów - kryzys czy nie kryzys - jak napier...ala to się biegnie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja się własnie dopiero zorientowałam, że kamyk to dentysta Mam więc pytanie- jak długo mozna nosi nici po zaszyciu rany po wyrwaniu zęba? Kurcze nie mam czasu teraz jeżdzic i ich wyjmowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.10.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam wszystkich !!! Nef.. na pohybel masz rację ... Pozdrawiam tyż wszystkich Jutro spotkanko architektoniczne mam nadzieję że koncepcję zamkniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja się własnie dopiero zorientowałam, że kamyk to dentysta Mam więc pytanie- jak długo mozna nosi nici po zaszyciu rany po wyrwaniu zęba? Kurcze nie mam czasu teraz jeżdzic i ich wyjmowac Sama se wyjmij - nie rób scen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja się własnie dopiero zorientowałam, że kamyk to dentysta Mam więc pytanie- jak długo mozna nosi nici po zaszyciu rany po wyrwaniu zęba? Kurcze nie mam czasu teraz jeżdzic i ich wyjmowac Sama se wyjmij - nie rób scen . Odezwała sie ta co sie dentysty nie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.10.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Można i samemu nic to trudnego odkaż tylko nożyczki i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale to jest po ósemce- strasznie daleko i nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja się własnie dopiero zorientowałam, że kamyk to dentysta Mam więc pytanie- jak długo mozna nosi nici po zaszyciu rany po wyrwaniu zęba? Kurcze nie mam czasu teraz jeżdzic i ich wyjmowac Sama se wyjmij - nie rób scen . Odezwała sie ta co sie dentysty nie boi Ale takie rzeczy to sobie chętni esama robię. Nie powiem Ci jakie szwy sobie zdejmowałam I dlatego, że boję się dentysty - zdjęłabym sobie sama Niepotrzebny stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.10.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ale to jest po ósemce- strasznie daleko i nic nie widzę Latarką se poświeć a jak masz niedaleko z Venus do mnie to dawaj ja Ci poswiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.10.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 A ja się własnie dopiero zorientowałam, że kamyk to dentysta Mam więc pytanie- jak długo mozna nosi nici po zaszyciu rany po wyrwaniu zęba? Kurcze nie mam czasu teraz jeżdzic i ich wyjmowac Sama se wyjmij - nie rób scen . Odezwała sie ta co sie dentysty nie boi Ale takie rzeczy to sobie chętni esama robię. Nie powiem Ci jakie szwy sobie zdejmowałam Ja se z nogi sam zdejmowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja se z nogi sam zdejmowalem Nooo ja prawie też z nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts