Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak zobaczyłem robotę byłem pod wrażeniem i to dużym.Tak starannego wykonania i budowy utrzymanej w czystości dawno nie wiedziałem :D .Niestety są marne szanse na zatrudnienie tego Pana

A to dlaczego? Jak dobry czysty i solidny to mulaj go do bólu. A nuż Ci wyjdzie. najwyżej troszkę później zaczniesz. Dobra ekipa to polowa sukcesu bo jak trafi Ci się taka z którą ni w ząb się nie dogadasz to... szkoda gadać a przepłakane noce... bezcenne...

Zaczynam się martwić ekipą do murowania bo jak będę miał projekt może być ciężko znależć kogoś sensownego ,a MM chce się już wprowadzać

Moja też tylko do roboty jakaś mało wyrywna

Dandi ;facet się zaparł ściemnia cos że za duży dom itp,mówi że nie wie czy będzie robił jeszcze i takie tam .Na dzień dzisiejszy za nic nie chce się podjąć :-?

Mojej MM to traktorem od roboty nie odciągniesz :D z czego ja do końca zadowolony nie jestem :D

Dandi ;facet się zaparł ściemnia cos że za duży dom itp,mówi że nie wie czy będzie robił jeszcze i takie tam

Eeeeeeeeeeee, gołym okiem widać że kokietuje. Księżniczka - jak mój Witko. Pracuj. takich łatwo urobić.

Mojej MM to traktorem od roboty nie odciągniesz :D z czego ja do końca zadowolony nie jestem :D

Gdybym moją próbował traktorem do roboty zaciagnąć to rozwaliłaby w drzazgi. Nie wiem czy kombajnem by się dało. Trzeba popróbować.

Problemem mojej są zrywy aktywności niepożądanej - ostatnio zerwała się do podejmowania samodzielnych decyzji jeżeli chodzi o kominy. Dzięki Bogu psim swędem udało się uniknąc tragedii ale od poniedziałku ma zakaz wtykania nochala w sprawy typowo męskie. Niech siedzi w domu i wybiera meble i kafelki.

Ja już z gościem 2 miechu gadam a on nic ,ale tak chyba jest że zwodzi poprackuję jeszcze nad nim.

No moja MM to tak nie ma ,tylko jak wybiera jakieś tam pierdoły to mnie ciąga niestety.Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie :D

Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie :D

Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów.

Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie :D

Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów.

zaraz tam oberwie :D

mój małż na tekst kamyka usłyszalby tylko pytanie czyj to ma być dom - nasz czy mój :wink: :D ale ja takich problemów nie mam bo moj jest nader chętny wszystko nadzorować doglądac i decydować nawet czy w kuchni potrzebuję 2 czy 5 garnków - dodam że w kuchni to On sobie tylko herbatę robi ewentualnie chińską zupkę zaleje jak ma smak :wink:

to juz wiecie skad mam 112 par butow? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

to juz wiecie skad mam 112 par butow? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

moja mama mówi ,że facet nie powinien kobiecie kupować butów bo to znaczy że chce żeby sobie poszła :wink: :D