kamyk68 28.10.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No jak Wy o kosmatych myślach gadacie - to ja z chęcią posłucham... dzień dobry....już wstałam i nawet śniadanko juz zjadłam... ino czemu tak wczas skoro do pracy nie idę - to nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nitusia to siem pech nazywa ja to bym jeszcze spała o dzień dobry zapomniałam kamyk jak nie miałeś kosmatych to co się wstydzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 kamyk odkąd się zwolnił jakoweś czarne interesa kręci i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witanko z rana Wczoraj to byłem zrypany jak'koń po westernie" to nawet kompa mi się nie kciało łodpalić ,a dzisiaj witam wszystkich serdecznie i życzę Miłego Dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 jak zobaczyłem robotę byłem pod wrażeniem i to dużym.Tak starannego wykonania i budowy utrzymanej w czystości dawno nie wiedziałem .Niestety są marne szanse na zatrudnienie tego Pana A to dlaczego? Jak dobry czysty i solidny to mulaj go do bólu. A nuż Ci wyjdzie. najwyżej troszkę później zaczniesz. Dobra ekipa to polowa sukcesu bo jak trafi Ci się taka z którą ni w ząb się nie dogadasz to... szkoda gadać a przepłakane noce... bezcenne... Zaczynam się martwić ekipą do murowania bo jak będę miał projekt może być ciężko znależć kogoś sensownego ,a MM chce się już wprowadzać Moja też tylko do roboty jakaś mało wyrywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry facetom nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dandi ;facet się zaparł ściemnia cos że za duży dom itp,mówi że nie wie czy będzie robił jeszcze i takie tam .Na dzień dzisiejszy za nic nie chce się podjąć Mojej MM to traktorem od roboty nie odciągniesz z czego ja do końca zadowolony nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.10.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dandi ;facet się zaparł ściemnia cos że za duży dom itp,mówi że nie wie czy będzie robił jeszcze i takie tam Eeeeeeeeeeee, gołym okiem widać że kokietuje. Księżniczka - jak mój Witko. Pracuj. takich łatwo urobić. Mojej MM to traktorem od roboty nie odciągniesz z czego ja do końca zadowolony nie jestem Gdybym moją próbował traktorem do roboty zaciagnąć to rozwaliłaby w drzazgi. Nie wiem czy kombajnem by się dało. Trzeba popróbować. Problemem mojej są zrywy aktywności niepożądanej - ostatnio zerwała się do podejmowania samodzielnych decyzji jeżeli chodzi o kominy. Dzięki Bogu psim swędem udało się uniknąc tragedii ale od poniedziałku ma zakaz wtykania nochala w sprawy typowo męskie. Niech siedzi w domu i wybiera meble i kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 szowiniści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja już z gościem 2 miechu gadam a on nic ,ale tak chyba jest że zwodzi poprackuję jeszcze nad nim. No moja MM to tak nie ma ,tylko jak wybiera jakieś tam pierdoły to mnie ciąga niestety.Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 AAAAAAA nie nie nie u mnie jest to spowodowane czym innym jak robiłem remont to nie było nikomu podpowiedzieć ,wybrać .Tylko teraz to jest to nie tak tamto nie tak więc ja się wcinał nie będę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 jesteś usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów. zaraz tam oberwie mój małż na tekst kamyka usłyszalby tylko pytanie czyj to ma być dom - nasz czy mój ale ja takich problemów nie mam bo moj jest nader chętny wszystko nadzorować doglądac i decydować nawet czy w kuchni potrzebuję 2 czy 5 garnków - dodam że w kuchni to On sobie tylko herbatę robi ewentualnie chińską zupkę zaleje jak ma smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 eeee to będzie dom MM to ja się wcinał nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 eeee to będzie dom MM to ja się wcinał nie będę a za takie coś to gdybym była na miejścu Twojej MM to byś oberwał na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów. to juz wiecie skad mam 112 par butow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 eeee to będzie dom MM to ja się wcinał nie będę a za takie coś to gdybym była na miejścu Twojej MM to byś oberwał na bank a czemu niby za prawdę bym oberwał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Powiedziełem jej ostatnio że mam to w d.pie i niech sobie sama urządza wszystko i mam nadzieje ze na to przystanie Łoesoooo, teraz to Ci sie od bab na forum oberwie. Moja przeryczałaby dwa miesiące wrzeszcząc co chwila, że mnie to nigdy nic nie obchodzi i że wszystko na jej głowie a koniec kazałaby sie przepraszać za pomocą kwiatów i butów. to juz wiecie skad mam 112 par butow? moja mama mówi ,że facet nie powinien kobiecie kupować butów bo to znaczy że chce żeby sobie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts