wu 30.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kamyk za jaką prawdę mnie takie hasła to od razu do szału doprowadzają jesteśmy razem budujemy nasz dom i decyzje mają być nasze wspólne nie ważne czy chodzi o kolor mebli w kuchni czy rodzaj płytek w garażu - dom ma być taki żebyśmy w każdym pomieszczeniu oboje dobrze się czuli a nie że jedno sobie urządza dom po swojemu a drugie nie jest w stanie w nim wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kamyk za jaką prawdę mnie takie hasła to od razu do szału doprowadzają jesteśmy razem budujemy nasz dom i decyzje mają być nasze wspólne nie ważne czy chodzi o kolor mebli w kuchni czy rodzaj płytek w garażu - dom ma być taki żebyśmy w każdym pomieszczeniu oboje dobrze się czuli a nie że jedno sobie urządza dom po swojemu a drugie nie jest w stanie w nim wytrzymać lubię takie klimaty To jest moja słodka zemsta i tak już pozostanie . Ja już kiedyś pisałem że mi i MM to siem w życiu nigdy to samo nie podobało . To ja z dobroci serca awantur unikać chcę a Ty mnie chcesz o głowę skracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no widzisz a my z małżonem to z 3 miesiące w mieszkaniu gołe żarówki mieliśmy dopóki nie trafiliśmy na żyrandole które obojgu się spodobały - to siem kopromis nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 to fajnie macie powiem szczerze .U nas to inna bajka "dwa choleryki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no bez przesady nikt nie mówi że idylla zbyt podobni do siebie z małżonem jesteśmy żeby spkój był zresztą ten sam znak mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 no bez przesady nikt nie mówi że idylla zbyt podobni do siebie z małżonem jesteśmy żeby spkój był zresztą ten sam znak mamy hehehe tylko u nas nie ma kompromisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 tak się zastanawiam z czego tu się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kamyk jak tam budowa Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Kamyk jak tam budowa Twoja moja ?ale bessa ogólnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 tak się zastanawiam z czego tu się cieszyć bo jazdy niezłe są i nie ma monotoniiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.10.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 co ja Ci będę opowiadał ,ciesz się ze swoich kompromisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kamyk za jaką prawdę mnie takie hasła to od razu do szału doprowadzają jesteśmy razem budujemy nasz dom i decyzje mają być nasze wspólne nie ważne czy chodzi o kolor mebli w kuchni czy rodzaj płytek w garażu - dom ma być taki żebyśmy w każdym pomieszczeniu oboje dobrze się czuli a nie że jedno sobie urządza dom po swojemu a drugie nie jest w stanie w nim wytrzymać Taaaaaaaa, teoretyzować to sobie można ale u nas każda rozmowa zaczyna sie od: chodź kochanie wybierzemy coś co podoba się nam obojgu. wybieramy i co? i doopa - nie ma takich rzeczy. Kobiety muszą zrozumieć, że dla nas facetów kompromis to sytuacja w której facet mówi do lubej: to TY wybierz a ja idę poczyatać gazetę, obejrzeć mecz i odbezpieczyc browar (kolejnośc dowolna). Jak Tobie się podoba to mi też. No Kamyk - mam rację czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dandi ja myślę że masz rację i to absolutną. Niezła jazda jest w wypadku jak coś kupią Ty powiesz ,że to jest ok(dla świętego spokoju)a potem się to kobitce odpodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dandi ja myślę że masz rację i to absolutną. Niezła jazda jest w wypadku jak coś kupią Ty powiesz ,że to jest ok(dla świętego spokoju)a potem się to kobitce odpodoba Ale przecież wiadomo, że to wina faceta Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dandi ja myślę że masz rację i to absolutną. Niezła jazda jest w wypadku jak coś kupią Ty powiesz ,że to jest ok(dla świętego spokoju)a potem się to kobitce odpodoba Ale przecież wiadomo, że to wina faceta Bry Od kobiety innej odp siem nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja z Nefer nie dyskutuję. Ona ma miecz i na pewno laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja z Nefer nie dyskutuję. Ona ma miecz i na pewno laser a Ty co przeciwko mnie występujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja się boję lasera i miecza. Nie pitol - też dygasz przed Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja się boję lasera i miecza. Nie pitol - też dygasz przed Nefer teraz juz nie bo to dopra kobieta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts