wu 31.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ja z Nefer nie dyskutuję. Ona ma miecz i na pewno laser a Ty co przeciwko mnie występujesz dzień dobry wyjątkowo dandi chylę czoło przed Twą mądrością ja wiem że nie ma rzeczy która idealnhie podobalaby się obojgu ale jak każde coś ustąpi to można wybrać coś zblizone do idealu to tylko kwestia czasu np 3 miesiące a jeśli chdzi o kwestię winy to i tak mój mąż zawsze twierdzi że moja nawet jak sobie sam wiertarkę wybrał i coś było z nią nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 szacun dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dopry a czemu w dzienniku żadnych zdjęć nie ma Nie wiem czy w komentarzach w końcu to swoje wkleiłeś bo stanęłam na 3 stronie po tych waszych dyskusjach to może ja sobie płeć zmienię jak ja taka okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 owszem szacun bo kiedyś miał odwagę przyznać że beze mnie do niczego by nie doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzień dopry a czemu w dzienniku żadnych zdjęć nie ma Nie wiem czy w komentarzach w końcu to swoje wkleiłeś bo stanęłam na 3 stronie po tych waszych dyskusjach to może ja sobie płeć zmienię jak ja taka okropna J a wklejać nie umiem to raz na probę wkleiłem zdięcia psa chyba poprawię się , a wklejać miała Nef...(znaczy foto mi miała zrobić ) Z tą płcia tak jak kcesz tylko nie mam pojęcia co na to twoj małż A tak na marginesie to kciałem zauważyć że zmieniłem status i nie jestem już takim tam sobie szaraczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 owszem szacun bo kiedyś miał odwagę przyznać że beze mnie do niczego by nie doszedł jak to tak ,to może by dojechał widzę że to dopry dla Ciebie człowiek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A tak na marginesie to kciałem zauważyć że zmieniłem status i nie jestem już takim tam sobie szaraczkiem GRATYLACJIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 odwrotnie to ja dla Niego Kamyk status zobowiązuje naucz się wklejać raz zrobiłeś i dobrze było to pora na powtórkę a jak nic nie stawiasz to czego gratulacji się domagasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Za gratulacje dziękuję, a stawiać wolę w realu bo tak to tylko trza ekranik przecierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cóż Kamyku, z ciężkim sercem ale chyba podpisze się pod dziewczynami. Zdecydowanie zbyt mało fotkujesz w swoim dzienniku i komentarzach. Nie wiem jak Panie ale moja wyobraźnia jest głęboko upośledzona więc ja musze na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 gratulacje elyty No właśnie co na to Małż ale to chyba był głupi pomysł ja to nie jestem taką 100 % kobietą no może i czasami się czepiam ale mecze z nim oglądam tak piwo z nim piję tak samochód z nim naprawiam tak to na cholerę ma być ta transformacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 gratulacje elyty No właśnie co na to Małż ale to chyba był głupi pomysł ja to nie jestem taką 100 % kobietą no może i czasami się czepiam ale mecze z nim oglądam tak piwo z nim piję tak samochód z nim naprawiam tak to na cholerę ma być ta transformacja szacun i nie "transformatyzuj "siem , bo jeszcze Ci się zmieni dandija nad tym poprackuję uroczyście oświadczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 w realu jaki sprytny wiadomo że nam nie postawi bo mamy w cholerę daleko do Niego dandi zdumiewasz mnie Magi znaczy ze mną też coś nie tak mecze też oglądam piwo czasem wypiję, czasem coś mocniejszego tyż uszczelkę wymienić potrafię rozróżniam sporą partię sprzętu z gatunki elektronarzędzi i wiem do czego są hmmm muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 NO LUDZIE. KAMYK I TY NA TO POZWALASZ W SWOICH KOMENTARZACH? ŻEBY SE KOBIETY FIUTY DOLEPIAŁY... NO CHŁOPIE, WEŹ TY SIĘ OPAMIĘTAJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 ale ja mam do Was blizko czemu jak się trochę w dopra stronę nakierujecie zaraz musicie to przemyślć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 NO LUDZIE. KAMYK I TY NA TO POZWALASZ W SWOICH KOMENTARZACH? ŻEBY SE KOBIETY FIUTY DOLEPIAŁY... NO CHŁOPIE, WEŹ TY SIĘ OPAMIĘTAJ... dandysie więcej kultury to nie żadne dolepianie tylko w moim przypadku życiowa konieczność była zaprzyjaźnić sie młotkiem gwoździami kleszczami uszczelkami i innym takowym sprzętem przpisywanym typowo mężczyznom Kamyk to dawaj tu z flaszką migiem bo wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka ( miałam napisać wiertła ale znowu byś kosmate myśli miał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 31.10.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 słodka "blomdynka " z młotkiem to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dandysie więcej kultury to nie żadne dolepianie tylko życiowa konieczność Magi chciała zmienić płeć - to chyba nie mentalnie, co? wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka a czemu idiotki? ja tam nie chcę żeby moja Złociutka wieszała szafki, sama wymieniała szczotki od alternatora i melodyjnie bekała po popijając Tyskie podczas meczu Wisła - Legia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no może raczej wielce inteligentne one są bo pozwalają facetom sie wykazać jacy to on macho są mnie tam życie nauczyło być samowystarczalną co to wie do czego szydełko służy ale wiertło do wiertarki założyć też potrafi tym bardziej że ja nie lubię się dopraszac żeby mi ktoś coś zrobił - mówię raz jak nie ma efektu robię sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no może raczej wielce inteligentne one są bo pozwalają facetom sie wykazać jacy to on macho są To nie jest maczyzm - to raczej kwestia ogólnie pojętegho podziału obowiązków. W pewnych sprawach ZAZWYCZAJ Wy jesteście lepsze a w innych ZAZWYCZAJ my. Nie ma jednak uzusu który mówi, że kobiety źle prowadzą auta a faceci źle gotują. nie lubię się dopraszac żeby mi ktoś coś zrobił - mówię raz jak nie ma efektu robię sama Moja Złociutka też mówi raz ale zazwyczaj zanim mówi to jest już dawno po ptakach no ale ja jestem perfect husband Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts