Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

ja z Nefer nie dyskutuję. Ona ma miecz i na pewno laser

a Ty co przeciwko mnie występujesz :-?

dzień dobry

wyjątkowo dandi chylę czoło przed Twą mądrością :wink:

ja wiem że nie ma rzeczy która idealnhie podobalaby się obojgu ale jak każde coś ustąpi to można wybrać coś zblizone do idealu to tylko kwestia czasu np 3 miesiące :wink:

a jeśli chdzi o kwestię winy to i tak mój mąż zawsze twierdzi że moja nawet jak sobie sam wiertarkę wybrał i coś było z nią nie tak :roll:

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dopry :D

a czemu w dzienniku żadnych zdjęć nie ma :roll:

Nie wiem czy w komentarzach w końcu to swoje wkleiłeś bo stanęłam na 3 stronie :lol:

po tych waszych dyskusjach to może ja sobie płeć zmienię jak ja taka okropna :roll:

J a wklejać nie umiem to raz na probę wkleiłem zdięcia psa chyba :D

poprawię się , a wklejać miała Nef...(znaczy foto mi miała zrobić :wink: )

Z tą płcia tak jak kcesz tylko nie mam pojęcia co na to twoj małż :wink: :D :D :D

A tak na marginesie to kciałem zauważyć że zmieniłem status i nie jestem już takim tam sobie szaraczkiem 8) :lol: :lol: :lol:

gratulacje elyty :D

No właśnie co na to Małż :roll:

ale to chyba był głupi pomysł ja to nie jestem taką 100 % kobietą :lol:

no może i czasami się czepiam :roll:

ale

mecze z nim oglądam tak

piwo z nim piję tak

samochód z nim naprawiam tak

to na cholerę ma być ta transformacja :roll:

szacun i nie "transformatyzuj "siem , bo jeszcze Ci się zmieni :lol:

dandija nad tym poprackuję uroczyście oświadczam

w realu jaki sprytny wiadomo że nam nie postawi bo mamy w cholerę daleko do Niego :lol: :wink:

dandi zdumiewasz mnie :D

Magi znaczy ze mną też coś nie tak :o mecze też oglądam piwo czasem wypiję, czasem coś mocniejszego tyż :wink: uszczelkę wymienić potrafię rozróżniam sporą partię sprzętu z gatunki elektronarzędzi i wiem do czego są :wink: hmmm muszę to przemyśleć :roll:

NO LUDZIE. KAMYK I TY NA TO POZWALASZ W SWOICH KOMENTARZACH? ŻEBY SE KOBIETY FIUTY DOLEPIAŁY... NO CHŁOPIE, WEŹ TY SIĘ OPAMIĘTAJ... 8)

dandysie więcej kultury :wink: to nie żadne dolepianie tylko w moim przypadku życiowa konieczność była zaprzyjaźnić sie młotkiem gwoździami kleszczami uszczelkami i innym takowym sprzętem przpisywanym typowo mężczyznom :roll:

Kamyk to dawaj tu z flaszką migiem :lol: bo wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka :lol: ( miałam napisać wiertła ale znowu byś kosmate myśli miał :lol: )

dandysie więcej kultury :wink: to nie żadne dolepianie tylko życiowa konieczność

Magi chciała zmienić płeć - to chyba nie mentalnie, co?

wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka

a czemu idiotki? ja tam nie chcę żeby moja Złociutka wieszała szafki, sama wymieniała szczotki od alternatora i melodyjnie bekała po popijając Tyskie podczas meczu Wisła - Legia.

no może raczej wielce inteligentne one są bo pozwalają facetom sie wykazać jacy to on macho są :wink: mnie tam życie nauczyło być samowystarczalną co to wie do czego szydełko służy ale wiertło do wiertarki założyć też potrafi :wink: tym bardziej że ja nie lubię się dopraszac żeby mi ktoś coś zrobił - mówię raz jak nie ma efektu robię sama :wink:

no może raczej wielce inteligentne one są bo pozwalają facetom sie wykazać jacy to on macho są

To nie jest maczyzm - to raczej kwestia ogólnie pojętegho podziału obowiązków. W pewnych sprawach ZAZWYCZAJ Wy jesteście lepsze a w innych ZAZWYCZAJ my. Nie ma jednak uzusu który mówi, że kobiety źle prowadzą auta a faceci źle gotują.

nie lubię się dopraszac żeby mi ktoś coś zrobił - mówię raz jak nie ma efektu robię sama :wink:

Moja Złociutka też mówi raz ale zazwyczaj zanim mówi to jest już dawno po ptakach no ale ja jestem perfect husband 8)