wu 31.10.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 co rozumiesz przez perfect husband Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 31.10.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jeżeli chcesz opowieści to do Złociutkiej - ona Ci to wyłoży (ćwiczyliśmy wielokrotnie co ma w ludziach o mężu mówić więc pewnie pamięta) a jeżeli chcesz zwizualizowania to tadaaaaaaaaaaam: http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/jd3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no dobra tak się dopraszasz dandusiu cudownie przystojny, wybitnie inteligentny superprzystojny z Ciebie mężczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dandysie więcej kultury to nie żadne dolepianie tylko życiowa konieczność Magi chciała zmienić płeć - to chyba nie mentalnie, co? wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka a czemu idiotki? ja tam nie chcę żeby moja Złociutka wieszała szafki, sama wymieniała szczotki od alternatora i melodyjnie bekała po popijając Tyskie podczas meczu Wisła - Legia. nie sama tylko wspólnie a to różnica przynajmniej w moim przypadku Wu i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Magi trzymam a co jakby nie patrzeć ja bez męża generalnie to sobie poradzę On beze mnie to już kiepściutko bo musiałby na chińskich zupkach żyć ewentualnie jakś kanapkę zakąsić a poza tym to jak mąż by zawołał o klucz oczkowy to nie musi pół godziny tłumaczyć co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Kamyk znowu pijesz paskudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.11.2008 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No nie dzisiaj wolne mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Magi trzymam a co jakby nie patrzeć ja bez męża generalnie to sobie poradzę On beze mnie to już kiepściutko bo musiałby na chińskich zupkach żyć ewentualnie jakś kanapkę zakąsić a poza tym to jak mąż by zawołał o klucz oczkowy to nie musi pół godziny tłumaczyć co to takiego Mój jest super samodzielny pół roku był sam i sobie poradził z dzieckiem, domem i psem dziecko trochę wyblakłe ubranka miało ale to szczegół Kamyk to Ty w pracy tylko pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.11.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 W pracy nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dobry wieczór niestety wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kamyk doktorze, co sie robi jak się ma kaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry ja nie doktor ale na kaca to duzo witaminy C i glukozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kamyk doktorze, co sie robi jak się ma kaca? Ja nie wiem bo nigdy nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 fuksiarz. ja jak już mam kaca to pełną gębą. mam zgagę, boli mnie brzuch, głowa, mam fotofobię, jadłowstręt i zarzekam się że już nigdy, przenigdy. na dźwięk wiadomego słowa mnie zrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie powiem że nie z czego jestem bardzo zadowolony. Może warto zmienić rodzaj alkoholu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 na co się pytam? szampana nie tykam - kiedyś się luksusowo nawaliłem. Żubrówki takoż. brandy popijam tylko pod choinką chyba że mam nastrój, podobnie whiskey. na codzień idzie wódka (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee) i piwo ale dużo się tego nie da wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wódka tylko i wyłącznie i to dobry gatunek Po kolorowcach to mogą być konkretne jazdy.Ja to Ci powiem ,że po alkoholu to tylko nie mogę jeżdzić następnego dnia samochodem jako kierowca a tak to wszystko w porzo Kiedyś właśnie następnego dnia MM przewiozła mnie samochodem w korku ;miała farta że przeżyła ,myślałem że ją zabiję jak ruszała i hamowała mało brakowało żebym wysiadł (ale ponoć karuzele itp przeżycia nie są wskazane następnego dnia nawet jak się nie ma kaca ) D...zaraz dzień się kończy to jakoś dociagniesz łączę się z tobą w bolu jeśli Ci to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 za 40 minut koniec pracy, potem zajęcia w przedszkolu i do 21:00 mój drugi etat... fajnie, że sie łączysz ale... niewiele mi to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Toś se poniedziałeczek zafundował Widzisz jakbyś do mnie przyjechał to bym Ci L4 i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts