Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dandysie więcej kultury :wink: to nie żadne dolepianie tylko życiowa konieczność

Magi chciała zmienić płeć - to chyba nie mentalnie, co?

wychodzi że większosć facetów woli słodkie idiotki co to nie odróżniają śrubki od gowździa i mdleją na widok młotka

a czemu idiotki? ja tam nie chcę żeby moja Złociutka wieszała szafki, sama wymieniała szczotki od alternatora i melodyjnie bekała po popijając Tyskie podczas meczu Wisła - Legia.

nie sama tylko wspólnie a to różnica :D

przynajmniej w moim przypadku :)

Wu i tak trzymaj :D

Magi trzymam a co :lol: jakby nie patrzeć ja bez męża generalnie to sobie poradzę On beze mnie to już kiepściutko bo musiałby na chińskich zupkach żyć ewentualnie jakś kanapkę zakąsić

a poza tym to jak mąż by zawołał o klucz oczkowy to nie musi pół godziny tłumaczyć co to takiego :wink: :D

Magi trzymam a co :lol: jakby nie patrzeć ja bez męża generalnie to sobie poradzę On beze mnie to już kiepściutko bo musiałby na chińskich zupkach żyć ewentualnie jakś kanapkę zakąsić

a poza tym to jak mąż by zawołał o klucz oczkowy to nie musi pół godziny tłumaczyć co to takiego :wink: :D

Mój jest super samodzielny :)

pół roku był sam i sobie poradził z dzieckiem, domem i psem :)

dziecko trochę wyblakłe ubranka miało ale to szczegół :lol:

Kamyk to Ty w pracy tylko pijesz :o

Wódka tylko i wyłącznie i to dobry gatunek :D Po kolorowcach to mogą być konkretne jazdy.Ja to Ci powiem ,że po alkoholu to tylko nie mogę jeżdzić następnego dnia samochodem jako kierowca a tak to wszystko w porzo :D

Kiedyś właśnie następnego dnia MM przewiozła mnie samochodem w korku ;miała farta że przeżyła ,myślałem że ją zabiję jak ruszała i hamowała mało brakowało żebym wysiadł :wink: (ale ponoć karuzele itp przeżycia nie są wskazane następnego dnia nawet jak się nie ma kaca :wink: )

D...zaraz dzień się kończy to jakoś dociagniesz łączę się z tobą w bolu jeśli Ci to pomoże :wink: :D