anjamen 04.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 lacze sie w boli i chwale ze ja rzadko kaca miewam, a jak juz mam to biore wtedy ibuprofen i jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 kamyk gdzie się łajdaczysz nie ma komu dokuczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no fakt Kamyk ostatnio jakoś zaniemógł chyba... bo go ani widu, ani slychu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzień dobry!!! Nawarstwiło mi się różnistych spraw i to dlatego ,ale wszystkim dopinguję i wszystkich pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dobry wieczór widzę że wróciłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jakoś się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jak tam budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Weż mi nic nie mów. Normarnie marazm jakiś Niby dzwoniłem do Łosia to mówi że pracuje nad projektem i ze w przyszłym tygodniu daje projekt do konstruktora .Jak jest naprawdę nie mam pojęcia Jedno co zrobiłem to elektrownie w koncu wpłaciłem 1000 z czymś zyla i siedzę i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no to faktycznie paskudniście ja projekt wydusiłam w 4 tygodnie fakt że nie taki idelnie indywidualny no i bez konsultacji wnętrzarskiej ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak jakoś przetrwam Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy ale cóż może to wpływ jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kamyczku nie pitol co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kamyczku nie pitol co ja Ci słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 niby czemu nie przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 niby czemu nie przekonany jak Ty bys wiedziala jak nie lubie miasta na G... i po co nam to .Ja tam w depresje popadam szczerze to ustapilem MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja się boję lasera i miecza. Nie pitol - też dygasz przed Nefer teraz juz nie bo to dopra kobieta jest Baaaardzo dobra :) Do rany przyłóż Gangrena gotowa Dobry wieczór - chyba znowu zaspałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak jakoś przetrwam Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy ale cóż może to wpływ jesieni Uuuuuuuuuuuu widzę kolega chyba małej psychoterapii potrzebuje. Wyjeżdżacie na ten długi weekend czy może nie ? To może bym wpadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak jakoś przetrwam Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy ale cóż może to wpływ jesieni Uuuuuuuuuuuu widzę kolega chyba małej psychoterapii potrzebuje. Wyjeżdżacie na ten długi weekend czy może nie ? To może bym wpadła ? no kurcze to normalnie mnie od razu wsie deprechy by przeszły Kamyk Ty weź się pozytywnie nastaw do miasta na G. bo padniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wuśka, to nie będzie lobotomia siekierą :) Ja praktycznie każdy dzień zaczynam od psychoterapii ( w pracy same dziewczyny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak jakoś przetrwam Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy ale cóż może to wpływ jesieni Uuuuuuuuuuuu widzę kolega chyba małej psychoterapii potrzebuje. Wyjeżdżacie na ten długi weekend czy może nie ? To może bym wpadła ? Zapraszam z serca więc się nie odgrażaj tylko czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nefcia jak robisz coś takiego to ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts