Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

Zapraszam z serca więc się nie odgrażaj tylko czekamy na Ciebie :D

Jak Wam nie będzie przeszkadzało to może w sobotę po południu (tak bliżej 18.00) bym się zjawiła ? Zadzwonię wczesniej to się umówimy. Ale jak macie plany to wiesz - jest jeszcze niedzielia i poniedziałek i wtorek :):)

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa :-? i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak :-? jakoś przetrwam :D Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy :-? ale cóż może to wpływ jesieni :wink: :D

Uuuuuuuuuuuu widzę kolega chyba małej psychoterapii potrzebuje.

Wyjeżdżacie na ten długi weekend czy może nie ? To może bym wpadła ? :)

no kurcze to normalnie mnie od razu wsie deprechy by przeszły :lol: :D :wink:

Kamyk Ty weź się pozytywnie nastaw do miasta na G. bo padniesz :-?

ja można powiedzieć całe życie w mieści Z...i W... wszyscy są tu (koledzy znajomi itp) a tam to normalnie jestem jak palec w d..pie

Zapraszam z serca więc się nie odgrażaj tylko czekamy na Ciebie :D

Jak Wam nie będzie przeszkadzało to może w sobotę po południu (tak bliżej 18.00) bym się zjawiła ? Zadzwonię wczesniej to się umówimy. Ale jak macie plany to wiesz - jest jeszcze niedzielia i poniedziałek i wtorek :):)

słuchaj pora jest bardzo dobra dzień tyż od jutra zaczynam przygotowania i czekam z utęsknieniem :D

ja można powiedzieć całe życie w mieści Z...i W... wszyscy są tu (koledzy znajomi itp) a tam to normalnie jestem jak palec w d..pie

Nie masz kłopotów z kontaktami interpersonalnymi - za chwilę będziesz miał tam TYLKO znajomych :)

Nie masz kłopotów z kontaktami interpersonalnymi - za chwilę będziesz miał tam TYLKO znajomych :)

nie masz racji to taki zamknięty krąg

Nie trafiacie z tym miastem :D

No to się widzimy w sobotę Kamyczku :) Spokojnie - przyjadę samochodem :):)

jak masz małża w domku to bierz go ja już mam biały pas :wink:

a kierowca będzie czekał na Ciebie to siem nie wymigasz to se dalej nie planujcie juz dnia :wink: :D

Małz dziś wyjechał i wraca chyba po 20 tym ... Więc no way - dzieci mam na głowie, więc grzecznie i na trzeźwo do domku wracam :)

No to się widzimy w sobotę Kamyczku :) Spokojnie - przyjadę samochodem :):)

jak masz małża w domku to bierz go ja już mam biały pas :wink:

a kierowca będzie czekał na Ciebie to siem nie wymigasz to se dalej nie planujcie juz dnia :wink: :D

Małz dziś wyjechał i wraca chyba po 20 tym ... Więc no way - dzieci mam na głowie, więc grzecznie i na trzeźwo do domku wracam :)

Dzieci ? To chłopy dorosłe są :D

Weż mi tego nie rób proszę :D