Nefer 05.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zapraszam z serca więc się nie odgrażaj tylko czekamy na Ciebie Jak Wam nie będzie przeszkadzało to może w sobotę po południu (tak bliżej 18.00) bym się zjawiła ? Zadzwonię wczesniej to się umówimy. Ale jak macie plany to wiesz - jest jeszcze niedzielia i poniedziałek i wtorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wiesz ja się spodziewałem ze to potrwa i trudno może uda się zrobić tak żeby nie poprawiać za dużo i się potem nie wk...wiać że cuś nie tak jakoś przetrwam Tak na marginesie to ja tak do końca i tak nie jestem przekonany co do tej budowy ale cóż może to wpływ jesieni Uuuuuuuuuuuu widzę kolega chyba małej psychoterapii potrzebuje. Wyjeżdżacie na ten długi weekend czy może nie ? To może bym wpadła ? no kurcze to normalnie mnie od razu wsie deprechy by przeszły Kamyk Ty weź się pozytywnie nastaw do miasta na G. bo padniesz ja można powiedzieć całe życie w mieści Z...i W... wszyscy są tu (koledzy znajomi itp) a tam to normalnie jestem jak palec w d..pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Zapraszam z serca więc się nie odgrażaj tylko czekamy na Ciebie Jak Wam nie będzie przeszkadzało to może w sobotę po południu (tak bliżej 18.00) bym się zjawiła ? Zadzwonię wczesniej to się umówimy. Ale jak macie plany to wiesz - jest jeszcze niedzielia i poniedziałek i wtorek :) słuchaj pora jest bardzo dobra dzień tyż od jutra zaczynam przygotowania i czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Powiem Wam lepszy numer zgadnijcie gdzie się z MM poznałem jak zgadniecie stawiam litra zwycięzcy (wedle uznania jakiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to się widzimy w sobotę Kamyczku Spokojnie - przyjadę samochodem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Powiem Wam lepszy numer zgadnijcie gdzie się z MM poznałem jak zgadniecie stawiam litra zwycięzcy (wedle uznania jakiego) Pewnie w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 w mieście na G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja można powiedzieć całe życie w mieści Z...i W... wszyscy są tu (koledzy znajomi itp) a tam to normalnie jestem jak palec w d..pie Nie masz kłopotów z kontaktami interpersonalnymi - za chwilę będziesz miał tam TYLKO znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja można powiedzieć całe życie w mieści Z...i W... wszyscy są tu (koledzy znajomi itp) a tam to normalnie jestem jak palec w d..pie Nie masz kłopotów z kontaktami interpersonalnymi - za chwilę będziesz miał tam TYLKO znajomych nie masz racji to taki zamknięty krąg Nie trafiacie z tym miastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to się widzimy w sobotę Kamyczku Spokojnie - przyjadę samochodem :) jak masz małża w domku to bierz go ja już mam biały pas a kierowca będzie czekał na Ciebie to siem nie wymigasz to se dalej nie planujcie juz dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kamyk rzuć koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to się widzimy w sobotę Kamyczku Spokojnie - przyjadę samochodem :) jak masz małża w domku to bierz go ja już mam biały pas a kierowca będzie czekał na Ciebie to siem nie wymigasz to se dalej nie planujcie juz dnia Małz dziś wyjechał i wraca chyba po 20 tym ... Więc no way - dzieci mam na głowie, więc grzecznie i na trzeźwo do domku wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to się widzimy w sobotę Kamyczku Spokojnie - przyjadę samochodem :) jak masz małża w domku to bierz go ja już mam biały pas a kierowca będzie czekał na Ciebie to siem nie wymigasz to se dalej nie planujcie juz dnia Małz dziś wyjechał i wraca chyba po 20 tym ... Więc no way - dzieci mam na głowie, więc grzecznie i na trzeźwo do domku wracam Dzieci ? To chłopy dorosłe są Weż mi tego nie rób proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kamyk rzuć koło \ Mam powiedzieć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 zaraz tam powiedzieć podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 zaraz tam powiedzieć podpowiedzieć ani w górach ani nad morzem i nie w mieście naG... Jak pierwszy raz jechałem do miasta na G to policja mnie złapała pamiętam jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzieci ? To chłopy dorosłe są Weż mi tego nie rób proszę Kaaaamyczek - skujemy sie inną razą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 zaraz tam powiedzieć podpowiedzieć ani w górach ani nad morzem i nie w mieście naG... Jak pierwszy raz jechałem do miasta na G to policja mnie złapała pamiętam jak dziś Bo tam łapią chamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzieci ? To chłopy dorosłe są Weż mi tego nie rób proszę Kaaaamyczek - skujemy sie inną razą :) Do soboty zostało kilka dni mam nadzieję że zdanie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts