kamyk68 05.11.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki ale jazdę mam niezłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki ale jazdę mam niezłą Nic nie możesz poradzić ? Może zimny okłada (albo kurde ciepły - nie znam się, raczej eksperymentuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki ale jazdę mam niezłą Nic nie możesz poradzić ? Może zimny okłada (albo kurde ciepły - nie znam się, raczej eksperymentuję ) To nic nie daje wręcz jest niewskazane ,trzeba się przyzwyczaić co właśnie czynię :-?Taka moja uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To nic nie daje wręcz jest niewskazane ,trzeba się przyzwyczaić co właśnie czynię :-?Taka moja uroda Przywzyczaić się do bólu ? A to jakąś pokutę taką masz czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Sam się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Sam się zastanawiam No to może chociaż pół litra ? Na spanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Sam się zastanawiam No to może chociaż pół litra ? Na spanie ? To już było Choć to podnosi ciśnienie i na zeby nie za dobrze ,ale jakąś przyjemność trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Sam się zastanawiam No to może chociaż pół litra ? Na spanie ? To już było Choć to podnosi ciśnienie i na zeby nie za dobrze ,ale jakąś przyjemność trzeba mieć Prawda, prawda, ale może się da sponiewierać - wtedy sie już niewiele czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Sam się zastanawiam No to może chociaż pół litra ? Na spanie ? To już było Choć to podnosi ciśnienie i na zeby nie za dobrze ,ale jakąś przyjemność trzeba mieć Prawda, prawda, ale może się da sponiewierać - wtedy sie już niewiele czuje aaaaa jakoś przeżyje nie ma co dzis siem nie poniewieram tak do końca bo muszę jutro autkiem brykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 NO to pozostaje mi tylko współczuć. nienawidzę bólu zęba. Ale właśnie mi przypomniałeś , że w ostatnią niedzielę miałam być u mojej dentystki i zapomniałam...ale ze mnie ciemniak.. Jutro sie umówię...Kurde, jak nie boli to sie nie pamięta A to już ostatnia runda z tym moim pieprzonym zębem co mnie tam zabił ostatnio - leczenie kanałowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2008 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Znaczy że już luzik ,jak trochę przeciągniesz nic sie nie stanie(tylko trochę) Spadam spać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Znaczy że już luzik ,jak trochę przeciągniesz nic sie nie stanie(tylko trochę) Spadam spać Pozdrowionka Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.11.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 przeczytałem wczorajszą wieczorną produkcję i domagam się powiedzenia mi czym jest miasto na G i dlaczego kamyk tak go nienawidząc ma zamiar powiązać z nim przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 przeczytałem wczorajszą wieczorną produkcję i domagam się powiedzenia mi czym jest miasto na G i dlaczego kamyk tak go nienawidząc ma zamiar powiązać z nim przyszłość Skoro sie domagasz .Miasto na G...przeczytaj moje skąd Ja nie mam zamiaru powiązać swojej przyszłości bo już ja powiązałem a budowa przecie w tym wszystkim nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Skoro sie domagasz .Miasto na G...przeczytaj moje skąd o ja głupia blądynkaaaaaaaaa Ja nie mam zamiaru powiązać swojej przyszłości bo już ja powiązałem a budowa przecie w tym wszystkim nic nie znaczy popatrzyłem sobie w internecie na to Twoje miasto na G. Cóz wyglada przyjemnie. Taki maleńki zaścianek ale nasiaknięty ościenną stolycą. Cisza spokój a wiesz jak Pana Doktora tam mają ludzie w poszanowaniu? Będziesz szczęśliwy szczęściem jeżeli nie swoim to na pewno twojej MM. Jeżeli nie dasz rady go pokochać to się zwyczajnie przyzwyczaj i spójrz na nie innym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 wiesz co ja się próbuję przyzwyczaić 18 lat i q..wa jakoś mi nie wychodzi Jak tam jestem to normalnie jakby mnie parzyło . Szczesciem MM na 100% bo to ona korba co nakręca z tym zaściankiem to strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 wiesz co ja się próbuję przyzwyczaić 18 lat i q..wa jakoś mi nie wychodzi Bo się nie starasz i sobie nawbijałeś do głowy. połaź trochę po tym Garwolinie, idź na spacer, pokontempluj, posiedź w tym malutkim kościółku. Zobaczysz - będie ładnie Jak tam jestem to normalnie jakby mnie parzyło a nie mówiłem? nawbijałeś se. Poproś MM niech Ci patelnią przywali. Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.11.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 mi to już chyba nic nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ale pocieszające ejst to, że i nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Mnie się też miasto na G. podoba... Ale nie zamierzam tam mieszkać, więc nie patrzę z tej perspektywy Ale pewnego miłego Sylwestra tam przezyłam...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts