ghost34 10.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ghost a z kim tu dyskutować??? mało ze mna gada ja jak mysz pod miotłą przy kompie siedzę Lepiej idź się schować w domku Lwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane.. Ja Ci powiem argumenty to mam ja ja lubię ciszę i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ghost a z kim tu dyskutować??? mało ze mna gada ja jak mysz pod miotłą przy kompie siedzę Lepiej idź się schować w domku Lwa to to tak ,ale jak wrucę z wczasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane.. Ja Ci powiem argumenty to mam ja ja lubię ciszę i spokój No faktycznie - znowu najeee...bany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane.. Ja Ci powiem argumenty to mam ja ja lubię ciszę i spokój No faktycznie - znowu najeee...bany jak znowu w niedzielę "czysty " byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 jak znowu w niedzielę "czysty " byłem I zamiast zrobić kobiecie dobrze to co ? No ? Co ? Przejebane jak w ruskim czołgu z lufą do środka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 jak znowu w niedzielę "czysty " byłem I zamiast zrobić kobiecie dobrze to co ? No ? Co ? Przejebane jak w ruskim czołgu z lufą do środka.. jak nie jak tak a lufa była do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 taki number.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 taki number.. lubi siem od czasu do czasu jakiś numer wykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a kto nie lubi ja juz tez mam faze....kurcze..za mzny ten drinck był a tera z piffko dopijam,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 a kto nie lubi ja juz tez mam faze....kurcze..za mzny ten drinck był a tera z piffko dopijam,, ja to już czuję "przez maity" kto u mnie będzie podłogę robił już ja siem postaram żeby siem to w piątek kończyło i kolega do niedzieli(nasdtępnej) to odemnie nie wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oj..obys 3 dni nastepne do tyłu nie chodzał..i koled nie spiewał...kamyk ja poradze..powaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oj..obys 3 dni nastepne do tyłu nie chodzał..i koled nie spiewał...kamyk ja poradze..powaga.. i o to chodzi nawet wątpliwości nie miałem takich nam tu trzeba nio i wpadła MM cytuję: ty jak pierzesz te granatowe koszulki to przekręcaj na lewą stronę bo to juz siem nie zczyści powiedziełem : tak jest "k0ochanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oj..obys 3 dni nastepne do tyłu nie chodzał..i koled nie spiewał...kamyk ja poradze..powaga.. i o to chodzi nawet wątpliwości nie miałem takich nam tu trzeba nio i wpadła MM cytuję: ty jak pierzesz te granatowe koszulki to przekręcaj na lewą stronę bo to juz siem nie zczyści powiedziełem : tak jest "k0ochanie" i tak ma być nie inaczej....heheh ..nie zawsze działa,..ale jednak..bywa skuteczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 coś musiałem powiedzieć co by 3ciej wojny światowej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 hehehe..3ecia..wojna swiatowa...nie jest wskazana..w zadnym przypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.11.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ale fart jakiś program w TV leci o urządzaniu domów woła mnie choć zobacz itp ja oczywiście nie zdąrzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ale fart jakiś program w TV leci o urządzaniu domów woła mnie choć zobacz itp ja oczywiście nie zdąrzam Zobaczysz -ona kiedyś to przeczyta i dopiero będzie przeje..bane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 na bank...nefer ma racje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts