Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kamentarze do dziennika -kamyka68 i spółki!!!)))

kamyk68

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane..

Ja Ci powiem argumenty to mam ja :wink:

ja lubię ciszę i spokój :wink: :lol:

:)

No faktycznie - znowu najeee...bany :roll:

nioo fucktycznie...nie ma z kim na ogół w takich sytuacjach..hehe wie swoje..i nie popusci..argumenty ma nie do zbicia (bo tak!!!)..i popane..

Ja Ci powiem argumenty to mam ja :wink:

ja lubię ciszę i spokój :wink: :lol:

:)

No faktycznie - znowu najeee...bany :roll:

jak znowu w niedzielę "czysty " byłem :wink: :lol:

a kto nie lubi ja juz tez mam faze....kurcze..za mzny ten drinck był a tera z piffko dopijam,,

ja to już czuję "przez maity" kto u mnie będzie podłogę robił :lol:

już ja siem postaram żeby siem to w piątek kończyło :lol:

i kolega do niedzieli(nasdtępnej) to odemnie nie wyjedzie :wink: :lol: :lol: :lol:

oj..obys 3 dni nastepne do tyłu nie chodzał..i koled nie spiewał...kamyk ja poradze..powaga..

i o to chodzi :lol: nawet wątpliwości nie miałem :lol: takich nam tu trzeba :lol: :lol: :lol:

nio i wpadła MM cytuję: ty jak pierzesz te granatowe koszulki to przekręcaj na lewą stronę bo to juz siem nie zczyści :-?

powiedziełem : tak jest "k0ochanie" :wink: :lol:

oj..obys 3 dni nastepne do tyłu nie chodzał..i koled nie spiewał...kamyk ja poradze..powaga..

i o to chodzi :lol: nawet wątpliwości nie miałem :lol: takich nam tu trzeba :lol: :lol: :lol:

nio i wpadła MM cytuję: ty jak pierzesz te granatowe koszulki to przekręcaj na lewą stronę bo to juz siem nie zczyści :-?

powiedziełem : tak jest "k0ochanie" :wink: :lol:

i tak ma być nie inaczej....heheh ..nie zawsze działa,..ale jednak..bywa skuteczne..